Şimdi Ara

S4 şarjın bir anda bitmesi sorunu ve paralel ithalat sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.070
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İyi günler DH ailesi,
    İlgili konulara baktım ancak birebir benzerini bulamadım.. O nedenle sizlere soruyorum.

    1 yıl önce carrefourSa'dan S4 aldım. Evo bilişim garantisi kapsamındaki bir cihaz... Cihazda bugüne kadar hiçbir sorun yaşamadım... Ancak son 1 haftadır... Son haftalarda şarjım bitmesi nedeniyle cihazıma ait olmayan aynı girişli bir general mobile ile 2 sefer şarj ettim... Tabi bu durumla bir ilgisi var mı bilmiyorum ama Batarya tüketiminde bir saçmalama evresi oldu....

    Şöyle ki: Telefonu şarja takıyorum eskiden daha kısa sürede şarj ediyor. (Tam zaman tutmadım ama 30 dk ya fln fulleniyor) .... Aynı şekilde telefonun şarjı hızlı bir şekilde bitiyor. Hatta son günlerde şarj 40% gösterirken telefon kapanıyor ve otomatik olarak açıldığında %0 diyor. Yine şarj etmek zorunda kalıyorum.... Acaba bu durum sadece bataryanın ömrünün bittiğini mi gösterir?

    Bu arada ürünü alırken Evo bilişim ile ilgili internette yazan şikayetleri okumamıştım. Çünkü carrefourSa'nın sağlam bir mağazacılık anlayışı olduğuna güveniyordum. Şikayetvar'da evo ile ilgili yazılanları okuduktan sonra cihazı göndermek istemiyorum....

    Bir tanışım cihazı ver bir makineye bağlayalım elektrik kaçağı var mı fln bakalım dedi... Eski servis elemanıymış... Kendisine cihazı söküp sökmeyeceğini sordum herhangi bir sökme işlemi yok sadece cihaza bağlayacağım dedi.... Siz olsanız doğrudan evo'ya mı yollarsınız yoksa bu seçeneği değerlendirir misiniz?

    Direk servise mi göndereyim? (Adamlar telefona bile bakmıyorlar)
    Cihaza bağlatıp sorun tespiti mi yaptırayım?
    Ciddi bir şey değilse bataryayı değişip kullanmaya devam mı ediyim? (tabi sorun ortadan kalkar mı)

    Kafam çok karışık fikirlerinizi bekliyorum....







  • Dostum bunun tek ve kısa bir cevabı var o batarya bitmiş ölmüş yani. zaten S4 lerde üretimden dolayı hatalı bataryalar vardı bendekide paralel ithalat i9505 modeli var batarya orjinali idi zamanla o senin bahsettiğin olaylar oldu hatta son zamanlarda bi baktım şişmiş ve şişme ekrana vurmaya başlamştı gittim orta sınıf 30 tl ye mAh si yüksek bir batarya aldım ve ilk şarjım 24 saat kapalı şarj ettim ve şu an mobil sürekli açık ortalama bir kullanım ile 24 ile 28 saat arası gidiyor mobil kapalı olsun ve gene ortalama olarak aralıklı 1 2 saat görüşme yapayım bu sefer şarj süresi 30 35 saat arası oluyor. senin batarya bitmiş.


    ha şu da var eğer ek ücret vermeyeceksen bataryanı da ölçtür ve telefonu cihaza bağa kaçak var mı onada bak sonuçta ısınan bir telefon ve metal tozu vs girmiş olabilir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HYDR-MC -- 14 Haziran 2014; 20:01:54 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: HYDR-MC

    Dostum bunun tek ve kısa bir cevabı var o batarya bitmiş ölmüş yani. zaten S4 lerde üretimden dolayı hatalı bataryalar vardı bendekide paralel ithalat i9505 modeli var batarya orjinali idi zamanla o senin bahsettiğin olaylar oldu hatta son zamanlarda bi baktım şişmiş ve şişme ekrana vurmaya başlamştı gittim orta sınıf 30 tl ye mAh si yüksek bir batarya aldım ve ilk şarjım 24 saat kapalı şarj ettim ve şu an mobil sürekli açık ortalama bir kullanım ile 24 ile 28 saat arası gidiyor mobil kapalı olsun ve gene ortalama olarak aralıklı 1 2 saat görüşme yapayım bu sefer şarj süresi 30 35 saat arası oluyor. senin batarya bitmiş.


    ha şu da var eğer ek ücret vermeyeceksen bataryanı da ölçtür ve telefonu cihaza bağa kaçak var mı onada bak sonuçta ısınan bir telefon ve metal tozu vs girmiş olabilir.

    Aynı sorunu yaşayan birinden bir öneri almak çok iyi oldu.. Teşekkürler dostum ;)
    Bu arada cihaza bağlatma için herhangi bir para vermeyeceğim... Cihaza bağlatırsam ileride anlaşılıp garantiden çıkma sebebi olur mu acaba? Yani cihaza bağlamak için makineyi söküyorlar mı?




  • Başka bir s4 bataryasıyla dene bence. Ilk önce sorun bataryada mı telefonda mı anlarsın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.