Şimdi Ara

S3 Mini Şarj Problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
846
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamün Aleyküm abiler bugün arkadaşımın telefonunun şarjının çok hızlı azaldığını ve telefon uyur durumdayken bile şarjının azaldığını fark ettim kendiside bana belirtti zaten. Telefonun kalibrasyonunun bozulmuş olabileceği geldi aklıma ve *#0228# yaparak gizli batarya menüsüne girdim. Menüde en aşağıda quick start dedim ve ekran uyudu. Ekranı uyandırdım telefonun şarjında bir yüzde düşüşü veya artışı olmadığını fark ettim. Tekrar quickstart dedim tekrar ekran uyudu. Telefonu tekrar uyandırdım şarj hala aynıydı arkadaş kısa süre kullandı ve şarjı hızlıca azalmaya başladı ta ki %29 a kadar. orada uzun süre kaldı. Takılımı kaldı diye telefonu yeniden başlattık. Telefon açılınca şarjın %13 olduğunu gördük ve bizim görmemizle beraber şarj %10 oldu. Sonra telefon boştayken %9 oldu. Telefonu yeniden başlattık şarj %23 olduğunu gördüğümüz anda şarj %20 oldu. Arkadaşım en son kullandığında şarjın son durumu %19 du şu anda ne olduğunu bilmiyorum.
    Sizce Telefona ne olmuştur yanlış birşey mi yaptım bu arada telefon S3 Mini
    Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.







  • Pil ölmüş gecmis olsun :-)
    Cihaz garantiliyse en yakin servise gotursun arkadasiniz. Hemen pili degistirip veriyorlar. Garanti yoksa kendisi bir adet batarya alip degistirsin sorun hallolacaktir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şarj sorunu dışında bir de telefonu kapanmıyor telefonunu kapatmaya çalışıyor telefon kapanıyor kendisi tekrar açılıyor. Fabrika ayarlarına dön demiştim dönmüş uygulamalarını yüklemiş şarja takmış telefon kapanmış. Tekrar açmış tekrar kapanmış. Garantiye mi göndersin?
  • sunquad S kullanıcısına yanıt
    O kapanmama sorunuyla bende uğraştım bataryayı değiştirmeni tavsiye ederim. Bataryayı değiştirdikten sonra bazen yine oldu bu birazda Türkiye romunun kronik sorunu gibi geldi bana.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.