Şimdi Ara

S20 FE Snapdragon 6GB-128GB 9989 TL Amazon (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
3
Favori
9.915
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Ziyaaaaaaa.


    Bence telefona bu kadar vermek manyaklık. Her şey sanaldan ibaret,sanal dünyaya tek kuruş verecek kafa yok bende. İnternete veririm bir tek o kadar.

    Ama yeme içme gezme tozma da harbi harcarım. Alaçatı’da bu yaz sadece 2 iPhone 14 PMax parası harcadım. Telefonumdan valla memnunum, İOS 15.7.1 kurdum,kisitli misitli ama yağ gibi akiyor. iCloud,iTunes ne varsa hepsini de öğrendim. Sadece tek sorunum kısıt,androiddeki özgürlük yok.

    Bu arada merak ettim ss atar misin note 20 ultra’yi?

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • bende sadece iletişim bankacılık internet vs için telefon bakıyorum fakat galiba manyaklık yapmamız gerekecek telefonlar inanılmaz pahalı ucuz bir şey alsak elde kalacak, bir yandan gıda enflasyonu derken tuşlu telefon kullanıcaz galiba.

  • 5g 6g ne yapacaksınız cidden merak ediyorum. 5-10 GB internet veren operatörler ile daha hızlı olsa ne olur olmasa ne olur.?

    Exynox olan versiyonu 2021 den beri kullanıyorum çok memnunum. Isınma var ama kullanımı etkilemiyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu ekonomi de s20 fe güzel fırsattır alınır bence. Mi 11 T yurtdışı falan almıcaksanız alın yani.

  • Peçka P kullanıcısına yanıt

    Yok ben telefonlar pahalı diyip 30-40k'lık cihaz alan manyaklardan bahsediyorum.


    Telefon la bu hepsi arama yapıyor. Arama yapsın, fotoğraf çeksin, sosyal medya ve bankacılığa girsin gerekirse s4 mini bile kullanırım. 40-50K telefona vermenin bir mantığı yok benim için. Ha işim gereği fotoğraf çektiğim için Huawei belki alabilirim ama onda da google servisleri yok ve gereksiz pahalı. O paradan az paraya kamera alır fotoğrafları öyle çekerim.


    7'yi gittiği yere kadar kullanacam. Kasasını çok seviyorum eski kasa iPhonelara bayılıyorum. Tek sıkıntım powerbank'e bağlı yaşıyorum. 2000mAh yetmiyor. 2400mAh DEJİ taktırabilirim belki. Apple'ı kullanmak bana zor gelmedi,1 hafta içinde ekosistemine alıştım.

  • dandik iphone xr ımı oneplus 8 pro ile kafa kafaya takas ettim. resmen çağ atladım. mağarada yaşıyomuşum da hberim yokmuş. xr ın değeri o zamanlar 8500-9000 civarıydı. 120 hz yenileme , kablosuz sarj, 2k ekran , 48mp kamera , sd865 işlemci , telefon uçuyor uçuyor. aynı fiyatta orta segment telefonların özelliklerine bakıyorum şaka gibi geliyor resmen. benim xrdan da kötüler. ha bu arada 5g de var. oneplus öyle dandik amatör bi üretici değil premium cihazlar üretiyor. uzun süre kullanacak olan adamı üzmez.

  • 5g li olanlardan bakın. bu fiyata m52 5g var

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Byblack58 kullanıcısına yanıt

    One Plus`ı kullanıyorsunuz? Ben Iphone kullanmam hiç kullanmadım ama One Plus Iphone'nin sümüğü olamaz. One Plus ve Oppo güzellemeleri tecrübe eksikliğiyle ilgili. Samsung'dan Xiaomi'ye geçip Xiaomi öğüp 1-2 yıl kullanınca iyi ki Samsung var diyerek Xiaomi ile işim olmaz diyenlere çok rastlıyorum. Siz One Plus`ı bi 2 yıl kullanın bakalım.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynen dandik exynos işlemcisi kullanıp snapdragona sallamaya devam aynen.

  • souledge S kullanıcısına yanıt
    Şahsi fikrim 7500 TL ve üzeri telefon alınacaksa 5G mutlaka olmalı.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • A52 mi bu mu?gerci arada 2000tl fark var ama?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • samsung un tek rakibi yine samsung. teknosadan s22 ultra siyah 256gb a 32bin vermiştim hic pişman degilim. 12pro maxta 13 pro maxta kullandim yine bu telefona döndüm. 14 pro max deniycem bide s23 ultra çıkana kadar. samsung kesinlikle amiral gemisinde uzmez. xaomi one plus huawei vs rakip değil sadece fiyatlari nedeniyle birer alternatiftir.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 12 yıldır android kullanıyorum. oneplus kullanınca resmen seviye atladım. 2016 da aldığım oneplus 3ü 5 sene kullandım. 1 yıldır da annem kullanıyorum. donma-kasma yok. cihaz 6 yıl önce çıkmasına rağmen 20w şarj destekliyor. 1.5 yıldır da oneplus 9 kullanıyorum. çok iyi cihaz.

    oneplus saf adroid kullanıyor. yazdığınız markalarla kıyaslanamaz. ama kamera konusunda başarısız bana göre.

  • hayabusaaa H kullanıcısına yanıt

    kağıt üzerinde s20 fe daha iiyi gözüküyor ama 2 yıl önce çıkmış bu cihaz. uzun süre kullanacaksanız biraz daha para ekleyip daha güncel cihaz almak lazım

  • AÇILIN-BEN-MÜHENDİSİM kullanıcısına yanıt

    OnePlus, Xiaomi ve Oppo ile kıyaslanamaz mı diyorsunuz? Forum tecrübelerle genellemeye varılabilecek ortamdır. Senin düşünceni tecrübeni önemserim,bu yüzden ısrar edemem düşüncemde. Böyle tarzım da yok,önemli olan insanların doğru karar verebilmelerini sağlamak.

    Xiaomi ve Oppo konusunda yazılımsal çok şikayetler okuyorum,görüyorum duyuyorum. Oneplus evet,üst modelleri hız konusunda öğülüyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kill_them_all kullanıcısına yanıt

    Hepsiburada.com da 8gb 256 gb hafızalı olan indirimde Samsung Galaxy S20 FE 256 GB Snapdragon (Samsung Türkiye Garantili)

    https://www.hepsiburada.com/samsung-galaxy-s20-fe-256-gb-snapdragon-samsung-trkiye-garantili-p-HBCV00000MQ8SG?magaza=Samsung+T%C3%BCrkiye&url_src=ios-product-detail

    iphone 7 yollayarak aldım bunu




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ademcell -- 5 Aralık 2022; 0:35:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.