Şimdi Ara

S10 vs P30 vs Mİ 9T PRO vs NOTE 9 vs Nova 5T

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • *** Biliyorum xiaomi forumu ama lütfen objektif olun ***

    Arkadaşlar merhaba 3e yakın 3 civarı bütçem var 3ü aşmak pek istemiyorum ve alacağım telefonun bana en az 2,5 yıl gitmesi lazım.
    Telefonda en önem verdiğim şey kamera ( özellikle ön kamera ) ve şarj ardından uzun ömürlülük performans.

    -- TELEFONLAR --

    S10 Alırsam 3400 TL Yurtdışı SIFIR GARANTİSİZ

    P30 Alırsam 2800 TL Yurtdışı SIFIR GARANTİSİZ ya da 3200 TL Yurtiçi 14 AY GARANTİLİ

    Mİ 9T Pro Alırsam 2500 TL Yurtdışı SIFIR GARANTİSİZ

    NOTE 9 Alırsam 3000 TL Yurtdışı GARANTİSİZ veya 3 Ay Mağaza GARANTİLİ

    Nova 5T Alırsam 3000 TL Yurtiçi SIFIR 24 AY GARANTİLİ

    -- SEVDİĞİM ÖZELLİKLER --
    S10 da hoşuma giden şey samsung arayüzü, ön kamerası ( dxomarkta bu telefonlar arasında birinci ) , stereo hoparlör, ekran, premium hissiyatı, 4k 60 fps, ip68
    P30 da hoşuma giden şey mono hoparlöre rağmen en yüksek ses db, çok iyi kamera, çok iyi batarya, ip 53, çok iyi gece çekimi, 1 saatte %100 şarj
    Mİ 9T Pro da hoşuma giden şey doğrudan fiyat performans, en iyi batarya, full ekran, hifi ses, qualcomm çip
    NOTE 9 da hoşuma giden şey kalem ve premium hissiyatı kalem olmasa p30 ve s10 un yanında buna bakmazdım açıkçası ama özellikle kalemin bluetoothlu olması beni çok kendine çekiyor
    Nova 5T de hoşuma giden şey garantili olması ama bunun da kamerası pek iyi değil ve özellikle şarjı diğerlerine göre çok kötü

    ***
    Çoğunlukla S10 ve P30 Arasındayım ama s10 biraz uçuk fiyat bir de diğer modellerin de albenisi yüksek yani her türlü fikre açığım kamera ve şarjda p30 önde gibi ama karar vermek güç.







  • up up up
  • Şimdi saygıdeğer hocam, Samsung S10 ve Mi9T Pro kullanıcısı olarak sana bir yorumda bulunayım.

    Samsung S10, o saydığınız cihazlar arasında belkide en kararlı arayüze sahip telefondur. Samsung bu konu hakkında gerçekten çok yol kat etti ve ben ne zaman çinli üreticinin bir telefonunu kullansam muhakkak arayüz konusunda sıkıntılar çekiyorum. Xiaomi dediğiniz markanın asıl mesleği arayüz üretimi olsa bile terzi kendi söküğünü maalesef dikememiş.

    Saydığınız cihazların arasındaki en uzun pil ömrü Xiaomi Mi9T Pro'ya ait. 103H endurance rating ile yaklaşık 9.30 saat (Xiaomi.eu rom ile birlikte) ekran süresi sağlayabilir.

    En iyi kamera donanımı ise P30 sonrasında da Samsung S10'da.

    Yurtdışı olduğunu söylemişsiniz ve imei konusunda sizi üzmeyecek tek telefon Mi9T Pro gibi gözüküyor. Diğer cihazların imei atılma işlemlerini bilmiyorum benden daha fazla android bilgisi olan bir arkadaş daha net cevaplayabilir tabiki ama kullanıcı olarak gözlemlerim bu yönde.

    Samsung S10 ve P30 batarya olarak sizi aldığınıza %100 pişman eder, Nova 5T ise batarya konusunda güçlü olduğunu duydum ama onu bi youtube karşılaşmalarında yine kontrol edersiniz.

    Çok karmaşık bir yazı oldu ama tercihinizi şöyle yapmanızı tavsiye ederim.

    Batarya çok uzun gitsin, kamera ortanın üstü olsun, işlemci çok güçlü olsun, çift sim kart sağlasın diyorsanız Mi9T Pro

    Premium his, su geçirmemezlik, güçlü ekran teknolojisi ve iyi kamera ise Note9, P30 veya Samsung S10. (Note 9 ve Nova 5T hariç hepsi Mi9t pro ile denk işlemciler kullanılıyor)

    Nova ile ilgili maalesef olumlu bir yorumum yok. Diğer cihazların yanında baya sönük kalır.




  • DelikanliCekirge kullanıcısına yanıt
    cevap için çok teşekkür ederim, arka tasarımı parmak izi okuyucusu vs. den dolayı note 9 u eledim, 24 ay garantili nova 5t yerine benzer fiyata 14 ay garantili p30 u tercih ederim o yüzden onu da eledim, p30 için herkes video performansını ve ses kalitesini eleştirmiş ve genel olarak herkesin en memnun olduğu konu şarj kamera(resim) ve performansı, s10 için de genel olarak kullanıcılar memnun ama amoled yanığı ve samsung servisinden aralıksız herkes şikayetçi ne yapsam bilmiyorum videoya önem veririm o yüzden zorlayıp s10a mı yönelsem ama bu sefer de amoled ekran yanabilir ekstra masraf garanti yok...
  • Carl Gallagher kullanıcısına yanıt
    Hocam teknolojidir bu her cihazdan şikayetçi olan binlerce insan var ülkemizde. En basitinden iPhone 11 pro max için şikayet kayıtlarını incelesen telefondan soğursun. Ama tabi şikayetin içeriği konunu doğru olacağını hiçbir zaman garantilemiyor.

    P30'un bataryasından insanlar nasıl memnun kalmış orasını anlayamadım, P30 pro diyorsanız evet o cihazın bataryası güçlü ama düz P30 modelinin bataryası maalesef iyi değil.

    S10 her yönüyle çok güzel bir cihaz, kamerası, ekranı vs bunlar iyi ama tek eksisi dediğim gibi batarya. Batarya probleminiz yoksa gözünüz kapalı direkt S10 alın.
  • Yaklaşık 6 aydır Mi 9T Pro Global kullanıyorum ve inanılmaz pişmanım bu telefonu tercih ettiğim için. Yazılımsal hiç bir destek yok yaklaşık 1 ay önce sadece 11.0.3 geldi güncelledim ve şuan Ghost Touch sorunu ile karşı karşıyayım (yurt dışı cihazım). Bu cihazlarda kronikmiş sanırsam inanılmaz can sıkıcı bir durum buda. Dolayısı ile uzun kullanıcı yorumlarını okuyarak tercih yapmanızı tavsiye ederim diğer cihazlar içinde. Kararınızı öyle verin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • S10 kullanıcısıyım telefon çok hoş ekranı müthiş gerçekten her gün yeni amoled wallpaperları indiriyorum redditten. Sarj konusunda bir şey diyemiyorum çünkü aldığım günden beri evdeyim çok dışarı çıkamadım gezemedim virüsden dolayı. Ekran içi parmak izi ve yüz tanıması çok hızlı ıslak parmakla bile çalışıyor ona hayran kaldım. Güncellik bakımından samsung a çok güvenmiyorum ama daha güncelleme alır gibi.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.