Şimdi Ara

Ryzen 3600 ile x470 Anakartlarda Birinci VGA slotunda Görüntü Vermiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar Ryzen 3600 lü sistem için MSI X470 Gaming Pro anakart aldık. Bios güncellemesi için ryzen 2200g ile biosu son sürüme güncellendik.

    Daha sonra Ryzen 3600 ü takıp Rx570 ekran kartı ile çalıştırdık görüntü vermedi. Ekran kartını ikinci ekran kartı Slotuna taktığımızda Görüntü aldık. Anakart arızalı diye anakartı değiştirdik bu sefer MSI X470 Gaming Plus Aldık. Bios güncelledik yine. Ryzen 3600 işlemciyi taktık Fakat yine görüntü yok.Ve yine sadece 2. Ekran kartı slotunda görüntü verdi. Bu anakartıda iade edip güncelleme gerektirmeden çalıştıran Asus Tuf x470 Plus Gaming aldık. Fakat sonuç yine görüntü yok bu anakarttada yine 2. Ekran kartı slotunda görüntü verdi.

    Ram ekran kartı power herşeyi denedik görüntü alamadık. En son ASUS TUF X470 plus Gaming anakarta Ryzen 2200g işlemciyi ve RX 570 Ekran kartını takıp denedik 1. Ekran kartı slotunda görüntü veriyor. Sorunsuz çalışıyor. Şimdi sorunun işlemcide olabileceğini düşünüyoruz. Siz ne diyorsunuz varmı bu sorun ile karşılaşan. Power yeterli Corsair 550watt 80Plus. Acil yardım.
    Ryzen 3600 ile x470 Anakartlarda Birinci VGA slotunda Görüntü Vermiyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • aynı olay ryzen 5 2600 ile başıma geldi. sonuç işlemciyi garantiden değiştirdim ve problem çözüldü.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sorun %99 işlemci

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bir hatam yoksa ryzen 3000 lerde pciexpress denetliyicisinin işlemci içerisinde ayrı bir bölümde olması gerek. muhtemelen orası ile ilgili bir arıza var işlemcide.
  • Yakın bir zamanda r5 3600 ile msi x470 gaming plus sistem kurduk dediğiniz hiçbir sorunu yaşamadık sorunsuz açıldı bios güncelledikten sonra sizin sorununuz işlemci kaynaklı olabilir.
  • kartlar boşa değişmiş gibi sorun işlemci gibi
  • İşlemci değişti sorun çözüldü. Sağolun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.