Şimdi Ara

Ryzen 1600 + Asus x370 prime - Win7 klavye - mouse sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba yeni sistem topladım. Fakat windows 7 de acayip bir sıkıntı ile karşılaşıyorum.

    İşlemci Ryzen 1600
    Anakart Asus x370 prime pro

    Sorunum şu windows7 kuruyorum bios ekranında ve kurulum ekranında klavye&mouse çalışıyor. Ancak tam kurulum biticek bilgisayarınıza ad verin kısmına geldiğinde klavye ve mouse 'un ışıkları sönüyor ve çalışmıyor. Hiçbir şekilde çözümünü bulamadım. Bios güncelledim şuan son sürüm belki düzelir dedim olmadı. Biostan tüm ayarları tek tek denedim olmadı. Yabancı forumlarda biraz araştırma yaptım windows7 install dosyaları eski olduğunu için usb lerin tanınmadığından bahsetmişler. Ardından baktım olmadı win10 kurdum hiçbir sıkıntı yaratmadan kuruldu fakat win10 u hiç sevmiyorum. Bu sorunu ne şekilde çözebilirim? Benim gibi aynı sorunu yaşayanlar eminim vardır çözümünü bulan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim. İyi forumlar.







  • Yabancı forumlarda okuduklarınız doğru, İntel ve Microsoft şirketlerin egemenliği altında olan donanım üreticileri, Windows 10,un yaygınlaşması için böyle bir yola başvurdular, çözüm Windows 10.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yilmaz976

    Yabancı forumlarda okuduklarınız doğru, İntel ve Microsoft şirketlerin egemenliği altında olan donanım üreticileri, Windows 10,un yaygınlaşması için böyle bir yola başvurdular, çözüm Windows 10.

    Cevap için teşekkür ederim ama ben win10 a boyun eğmek istemiyorum ve şuan windows 7 kurmuş bulunmaktayım aşırı akıcı. Win7 dosyasına nLite adlı programla usb driverları gömdüm ve başarılı oldu. Aynı sıkıntıyı çeken arkadaşlar youtube üzerinden program adıyla anlatımlara bakabilirler. İyi forumlar.
  • aynı sorun benimde başıma geldi ryzen 1600 işlemcili sisteme win7 kurdum biosta mause çalışıyor win7 ye geçince çalışmıyordu win 10 kurdum sorun düzeldi fakat oyunlarda sıkıntı oldu tekrar win 7ye dondum yine çalışmadı klavyeyi ps/2 ye taktım anakart sürücülerini yükleyince sorun düzeldi simdi win 7 kullanıyorum sorun yok.
  • Bu problemi formatsiz çözebilirmiyiz bilen birisi varmı acabaa.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.