Şimdi Ara

RX 580 - 590 / PULSE - NITRO+

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Iyi gunler arkadaslar. Su an Kanada'dayim ve Turkiye'ye donmeden once RX 580 ya da RX 590 model ekran kartlarindan birini almayi dusunuyorum. Fiyatlari oldukca yakin ve 300 kanada dolari civarinda. Evdeki ekran kartsiz kullandigim kasama takacagim.

    Evdeki kasam kisaca; i7 4790k ve 1080p ekran. 750w guc kaynagim bulunuyor.

    Forumda RX590 hakkinda bir kac tane olumsuz yorum okudugumu hatirliyorum. Hangisini tercih etmek daha mantikli olur, daha sorunsuz olur. Tesekkurler simdiden.

    RX580 PULSE

    RX580 NITRO

    RX590 PULSE

    RX590 NITRO

    Not: Kelimelerin yazim hatasindan dolayi uzgunum, bilgisayardan yaziyorum ve maalesef Turkce klavye bulunmuyor

    Edit: Linkler



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yey-R -- 27 Temmuz 2019; 23:7:39 >







  • Bu ekran kartlari disinda onerilerinize de acigim. Illa AMD ya da bu kartlar olacak seklinde bir takintim yok
  • RX 580 veya RX 590 almanızı önermiyorum. 1-2 ay öncesine kadar yanında gelen 3 oyun ile oldukça avantajlıydı. Ancak hem bu kampanya bitmesi hem de GTX 1660'nın çıkmasıyla pek bir anlamı kalmadı. Ayrıca son dönemde çıkan rezalet AMD ekran kartı sürücüleri yüzünden sorun yaşama ihtimaliniz oldukça yüksek.

    Bu nedenlerden dolayı GTX 1660 modellerine bakmanızı öneririm. RX 590'dan hem daha az enerji tüketir hem de performans aşağı yukarı aynıdır.

    Ayrıca EVGA marka ekran kartlarında uluslararası garanti vardır. Satın aldıktan sonra 30 gün içinde sitesine kayıt oluşturursanız bu garantiden faydalanırsınız (Bir sorun çıkarsa RMA kaydı oluşturup yurtdışındaki adrese PTT ile göndermeniz gerekecek).
    https://www.amazon.ca/dp/B07RJGL33C/
    https://www.amazon.ca/dp/B07PGLJFYR/

    Garanti önemli değil diyorsanız bu model de oldukça kalitelidir.
    https://www.amazon.ca/dp/B07P9G4QK1/



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Armag3d0N -- 27 Temmuz 2019; 23:37:1 >




  • Armag3d0N A kullanıcısına yanıt
    nVidia kartlarinda surucu ile performans ileride duserken, AMDlerde artis tarzinda konular vardi bir sure once. Bu durum hala devam ediyor mu, yoksa degisti mi?
  • Nvidia, bilinçli olarak yeni sürücülerle performans düşürme gibi bir şey yapmaz. Eğer böyle bir şey yaparlarsa o ürünü kullanan kişi bir daha aynı markanın ürününü almaz.

    Ayrıca yeni sürücüyü yüklemek zorunlu olmadığı ve yenisi çıkınca eskisi sitelerden silinmediği için istediğin zaman eski sürüme geçebilirsin.
  • AMD için driver sorunu yaşayacağın aşikar.Şu anda güncel sürücü kullanmıyorum RX 570 Pulse 4 gb ile bilmem kaç aylık eski bir sürücü var onu kullanıyorum malesef bu konuda bir tıkanıklıkları var. Uygun fiyatlı bir nVidia ikinci el de olsa denk getirsem geçeceğim.En azından bu kadarını söyleyim.
  • rx 590- gtx 1660 aynı performanstalar

    hangisinde oyun hediyesi varsa onu alın
  • Gtx 1660in incelemelerine baktim ve onu almaya karar verdim. MSI Gaming X seklinde olan model hosuma gitti. Diger modellerle karsilastirmalarina, fiyatlarina bakarak karar verecegim. Tesekkurler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.