Şimdi Ara

Rx 460 Çevirici ve evaletim.com

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
906
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Rx460 ekran kartım var fakat monitörüm VGA o yüzden çevirici alıcam. 3 4 kişi Alfais AL-4547 Hdmi To Vga marka dönüştürücü ile görüntü almış bende bir iki sitede buldum fakat güvenilirlik acısından sıkıntım var.

    http://urun.n11.com/diger/alfais-al-4547-hdmi-to-vga-monitor-cevirici-donusuturucu-adaptor-P198213411


    https://www.evaletim.com/urun/alfais-al-4547-hdmi-to-vga-monitor-cevirici-donusuturucu-adaptor/1387

    Biri n11 de güvenilir yani ama 40tl diğeri iste çok daha ucuz ama siteyi ilk defa duydum. Daha önce evaletim.com dan alışveriş yapan varsa veya rx460 ile çevirici kullanan varsa tavsiye eder misiniz?







  • Hiç kasma o kadar ben şunu aldım hem PC,hem xbox hem de Apple TV ile çalışıyor memnunum paketleme,malzeme kalitesi,kargo teslim süresi iyiydi.



    http://m.n11.com/hdmi-to-vga-kablosu-cevirici-donusturucu-adaptor-monitor-P87671964

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • teyzen nevfik T kullanıcısına yanıt
    Cevap için teşekkürler.Sizin ekran kartının modeli neydi acaba sizinde rx460 mı? ve çözünürlük , dalgalanma vb. gibi sorunlarla karşılaştınız mı ?
  • RedLineQQ R kullanıcısına yanıt
    Yok hocam bendeki rx 460 değil ama aldığım satıcının yorumunda rx 460 için alan ve sorun yaşamayan bir alıcı yorumu görmüştüm.ben de onun sözüne binaen aldım sorun yaşamadım GTX 1070 ve 1050ti ile kullanıyorum ben iki ekran kartında da sorun yok denediğim çözünürlükler 1080p, 1280*1024,1366*768.4k için nispeten düşük kaldıkları için 4kda denemedim hocam.
    Dalgalanma, buğulu görüntü,renklerde solukluk,görüntünün ekrana sigmamasi vb sorunlar yaşamadım.sesi bu hdmi to vgadan almıyorum yalnız bilginiz olsun.anakarttaki ses kartı çıkışından alıyorum.bu arada aynı satıcının farklı ilanları var en ucuzu da en pahalısı da aynı,farklı ilanları açmışlar nedense.benim aldığım zaman ucuz olanda+kargo masrafı vardı şimdi digerlerini de ücretsiz kargo yapmışlar dolayısıyla en ucuz olanı alıp geçin satıcı aynı,ürün aynı olduktan sonra bir şey değişmez.(bazılarının yanında ses kablosu yok ben ses kablolu olarak aldım ama kullanmiyorum dediğim gibi en ucuzu almıştım ilanları arasından epey araştırıp.hepsi aynı işi yapıyor başka marka da olsa satıcı da olsa.hatta şu vatanda 100liraya satilanlara bile baktım bir fark yok işlev ve kalite olarak)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teyzen nevfik -- 29 Ağustos 2017; 0:18:3 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • teyzen nevfik T kullanıcısına yanıt
    Çok sağol ilgilendiğin için. Bu gece sipariş vericektim karar veremedim senin attığın linktekini alıcam ayrıca yorumlarda 2 3 kişi 1050 ve 460 la kullanıp sorun yaşamamışlar tekrardan teşekkürler umarım sıkıntı çıkmaz.
  • RedLineQQ R kullanıcısına yanıt
    Rica ederim hocam,umarım sıkıntı çıkmaz ve bayram öncesi elinize ulaşır iyi akşamlar...

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende evaletim den satın aldım gtx 1050ti laptop da denedim çalışmadı gtx 1080 denededim çalışmadı birde adamlar faturayı göndermemişler iade de almam diyor. İlkez böle bir şeyle karşılaştım
  • bende rx460 kullanıyorum bizim mahalledeki bilgisayarcidan 40tl ye dönüştürücü aldım kullandım hiç bir sıkıntısını görmedim ..sonra display girişli monitor aldım fazla değişen birsey olmadı :))
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.