Şimdi Ara

rüyamda gördüğüm kız sorunsalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • sevgili arkadaşlar bu gün süper bir rüya gördüm bir kızla birlikte ki kızı rüyama göre tanıyor ve seviyordum (beyin kendini inandırmış)yolda yürürken koluma sarıldı ve beni çok sevdiğini söyledi ben daha önce böyle bir şey yaşamadım ama gerçek hayatta böyle sevgilinizle giderken gerçekten güzel bir his oluyormu,böyle tanımlanamayan çok güzel bir histi hatta o kadar güzeldiki anlatamam,ama şöyle düşünün dünyanın en güzel şeyleri sanki ışıktan bir çenber olmuşta sizin etrafınızda dönüyor bir süre sonra bilinçaltınızdaki korkulardan çok umutlarınız,hayalleriniz,nise anlatamıycam.uzun lafın kısası oluyormu gerçek hayatta böyle bir şey yaşayan var mı ?



  • Rüyalandın mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oramakomaburamako1 kullanıcısına yanıt
    yok be sende iyice suyunu çıkardın,aşk dedikleri şeyden bahsediyorum yada bahsedemiyorum.
  • Bugün sorunsalı yarın sorunçarşamba bıktık sorunlarınızdan

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Islaklık ?
  • Sevgiye açsın

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • çeNberimde gül oyaaa gülmediim doyaa doyaaaa





    Trollemeyi kenara bırakırsam. Bu tür aşırı gerçekçi rüyalar çok güzel oluyor. Etkisi de çok kalıcı olabiliyor. Ailevi bir konuda gerçekçi rüya ben de görmüştüm ve yaklaşık 1 sene sonra aynı zamanlarda gerçekleşmişti. Hatırlayınca ürpermiştim ohaa dedim yani

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok eskiden bende rüyamda ,hayatımda hiç tanımadığım bir kızla sevgili oldum ve dediğine benzer şeyler hissettim bende rüyamda.Ondan sonra gerçek hayatta sevgilim oldu da sevigili olduktan sonra öyle çok olmuyo o his.Mesela ben çıkana kadar 4-5 ay peşinden koştum her anı her olayı heyecanlı çıkmaya başlayınca yavaş yavaş azalıyor tabi neredeyse 1 aydan kısa süre sonra 1 yıl olacak her elini tutunca o his olmuyor ama zaman geçtikçe daha farklı bir hal alıyor duygular o kadar şiddetli değil ama daha oturaklı daha sağlam daha yerleşmiş daha olgun duygular geliyor ve çok güzel eğer sevgiliniz gerçekten güvenilir ve kafanız iyi kötü uyuşuyorsa gerçekten güzel kavga etmek bile zevk veriyor.

    Not:Rüya da olandan daha güzel gerçek ilişki.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.