Şimdi Ara

Rusya üzerinden ucuza WoW [Plati.ru üzerinden eski fiyatlar]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1.542
Cevap
13
Favori
89.795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Evet arkadaşlar bildiğiniz üzere Steam , Origin ve uplay gibi yaygın olarak kullanılan oyun servislerinde firmalar bazı ülkelere özel fiyat politakası izliyor (Rusya, Meksika ve Brezilya gibi) . Bu ülkelerde yaşayan veya bulunan oyuncular Dünya'nın diğer yerindeki oyunculardan daha ucuza oyun alma şansına erişmiş oluyorlar , böylece orjinal oyun satışları fazla oluyor ve firmalar sürümden kazanıyorlar . Ancak Dünya'nın diğer yerlerindeki oyuncularda bu fiyatlardan oyun almak isteyince firmalar zarar ediyorlar ve buna karşı duruyorlar . Blizzard bu yüzden Rusya üzerine farklı server'lar açarak diğer oyuncuları bu bölgeden uzak tutmaya çalışmıştı ancak rusya hesapları artık EU serverlarına erişim sağlayabiliyorlar , buda bizim gibi Eu oyuncularının daha ucuza Battlechest , WoD veya Game time almasına olanak sağlıyor . Daha önce bu olay üzerine konu açılmıştı ancak bazı arkadaşlar yüzünden konu kapatılmıştı , bu konununda aynı duruma maruz kalmaması dileği ile başlayalım.

    1- Öncelikle Hideman VPN servisini indirmemiz gerek , veya rusya üzerinden erişim noktası sağlayan herhangi bir vpn'de olabilir .
    2-İnternetimizi Rusya üzerinden bağladıktan sonra lokasyonu Rusya olan yeni bir Battle.net hesabı açıyoruz.
    3-Vpn açık durumdayken hesaba giriş yaparak Battletag oluşturuyoruz . Hesap aktif duruma geçince aşağıdaki adımlardan size uygun olanı uygulayacağız

    WoD ile birlikte Battlechest için:

    Önemli : Plati.ru üzerinde eski fiyatlara yakın seviyelerden Battlechest ve WoD alabiliyoruz arkadaşlar , Battlechest alacaklar için tavsiyem bu Satıcıdır . Ödeme onaylandığı an kodun resmini mail adresinize atıyor .
    30 gün Game time içeren paket-Battle.net üzerinden Shop kısmına gelerek önce World of Warcraft'ı sonrada Warlords of dreanor'u alıyoruz , Şuanki güncel kur ile 47.831 TL yapıyor. Güncelleme : Şuan Blizzard fiyatları arttırdı 1600 ruble oldu artık bu ikili 80 tl civarı oluyor

    EKLEME:
    !Legion 2000 ruble ile ön siparişte şuan . WoD'a göre pahalı ama "YİNEDE" EU'dan çok daha ucuz! (Eu'dan 45€ olutor 140 tl yani )

    14 gün Game time içeren paketler- Bu adres üzerinden oyunu açtığımız WebMoney hesabı ile alıyoruz [Ben bu yöntemi denemedim , o yüzden WebMoney sistemini bilmiyorum . Fazla karmaşık olacağını sanmıyorum].Keylogger gibi casus yazılımlara karşı satıcılar key'leri fotoğraf ile gönderiyorlar . Bu kodu vpn olmadan girmemiz gerek yoksa hata veriyor battle.net , ben ve diğer konudaki bir arkadaş sorunu böyle çözdük . (Sorun hala çözülmezse başka bir tarayıcı kullanın)
    Not:Webmoney değilde Normal kredi kartı veya Paypal üzerinden almaya çalışınca ekstra ücret alınıyor

    Rusya lokasyonlu hesap için Game time:
    -Game time'ları direk Battle.net üzerinden almak en güvenlisi
    Şuanki güncel kur ile 30 gün Game time 13.666 TL , 3 Ay game time 37.467 TL ve 6 Ay game time 68.102 TL yapıyor . Güncelleme : TL değer kaybettiği için fiyatlar artmış durumda ( % 50 civarı daha pahalı artık )

    Önemli : Fiyatlar Battle.net üzerinden yükselmiş olsada Plati.ru üzerinden hala eski fiyatlara çok yakın seviyelerden game time alabilirsiniz ( 2 ay 800rub civarında ) Benim tavsiyem Bu Linkteki gametime'dır , satıcı güvenilirdir ödeme onaylandığı an kodun resmini mail adresinize atıyor



    Birkaç soruyu sorulmadan önce cevaplamak istiyorum
    S1- EU hesabımda WoD veya Game Time'lar çalışırmı?
    C1- Hayır , Çalışmaz . EU için ayrı RU için ayrı kodlar üretiliyor

    S2-Hesabımı RU'ya geçirebilirmiyim?
    C2-Tam olarak emin değilim ancak Blizzard bölge değişimi için yerel ikametgah belgesi istiyormuş , Belki yalvararak değiştirebilirsiniz .

    S3-Herhangi bir güvenlik durumunda ne yapmam gerekiyor?
    C3- Standart prosedür gereği kimlik fotokopisi vermeniz gerekiyor , TC nüfüs cüzdanı ile sorun yaşayacağınızı zannetmiyorum

    S4- Ru oyuncularına EU serverları kapatılırsa ne olur ?
    C4-Forumumuzudaki [__Zahid__] isimli üyemizin support ile yaptığı görüşmede Blizzard açıkça EU server'larının kapanmayacağını belirtmiştir.

    -Webmoney hakkında tr-bilgin isimli üyemizin kısa bilgilendiremesi ;
    quote:

    Orijinalden alıntı: tr-bilgin

    Merhabalar,

    Konuya denk geldim. WebMoney konusunda baya soru işareti oluşmuş. Konuyu açan arkadaş da uygun görürse, konu başlığına da eklenebilecek bilgileri ileteyim. Öncelikle WebMoney hesabınızı ilk açtığınızda Ruble cüzdanı açmak eğer VPN kullanarak hesabı açtıysanız ve US, UK, Rusya gibi kritik ülkeler üzerinden bağlandıysanız sorun çıkartır bu ülkelerdeki yasalardan dolayı. Ancak normal bir şekilde hesabı açarsanız herhangi bir şeye gerek kalmaz.

    WebMoney ülkemizde çok kolay bulunabilir bir sistemdir. Türkiye'ye WebMoney'i getiren kurumun sitesi:www.webmoneyalsat.com buradan gayet güvenli bir şekilde işlem yapabilirsiniz. Ayrıca şu vereceğim mail adresi de firmanın destek hattı: taftmoney@taft.com.tr

    Buraya mail ile Skype adresinizi belirtirseniz hiç üşenmeden sizlere adım adım her konuda bire bir destek veriyorlar. Benden bu kadar. Keyifli oyunlar.


    -Ayrıca bazı arkadaşlarımızın hesapları ve ödeme işlemleri Blizzard tarafından onaylanmıyor , bu konudan mağdur olan Ryan Oreily isimli üyemiz bu konu hakkında bir açıklama yaptı . Adımları takip ederseniz sorunsuzca oyunu alırsınız ;

    quote:

    Orijinalden alıntı: Ryan Oreily
    En cok sorulan aktive suresi.
    onun disinda blizzard bazi kisilerden provizyon kodu istiyor.
    ben gelen maili tam okumamistim .Bugun arkadasa aldigim zaman oyunu blizzard yine iptal etti ve provizyon kodu istedi.Bankayi arayip provizyon kodunu ogrendim.
    provizyon kodunu yolladim.Daha sonra benden farkli bilgiler istedi.Gizli soru cevabi, kartin son 4hanesi v.s
    bunlarida ilettim kendilerine.Birkac saat icinde tekrar cevap verdiler ve alim islemini tekrar denememi istediler bu sefer sikinti cikarmayacaklarini, onaylayacaklarini dile getirdiler.
    bende tekrar satin aldim ve suan onaylanmasini bekliyorum.

    belirtmek istedigim nokta provizyon numarasini genelde kredi karti ya da banka kartindaki isim ile blizzard account ismi uyusmazsa istiyorlar.
    bunlari guzelce ilk mesaja eklerseniz sorun cikacagini zannetmiyorum...

    edit: Arkadaşlar ödemem onaylandı arkadaşımada kendi kartımdan sorunsuzca aldım.

    edit2: arkadaşlar bu provizyon olayını ile ilgili attıkları mail şu şekilde oluyor.

    World of Warcraft -- Account Upgrade Failure.


    We were unable to process the purchase of your presale copy of Warlords of Draenor.

    As a result, the prepurchased game has been removed from your Battle.net account, downgrading your World of Warcraft license. If you have already used your Character Boost, that character has been locked. If the Character Boost was not used, it has been removed from your account.

    Please check with your financial institution to ensure that all billing information provided for the method of payment is accurate. If confirmed, please contact customer support (https://battle.net/support/help/) for assistance with processing this transaction.

    burda bizden istenen provide(provizyon) numarası.
    Banka aracılığı ile bu koda ulaşıp ticket atmanız ya da canlıya bağlanıp durumu bildirmeniz gerekir.

    bunu yaptıktan sonra cevap olarak :
    - Your Battle.net account name (please do NOT send us your password)
    - Your Order ID number for the purchase (satın aldıktan sonra e-maile gelen mailin başlığında yazan kod)
    - Your full real name
    - Your Battle.net Secret Answer- The last 4 digits of the credit card/bank account number used for the payment

    bunların istendiği bir cevap atıyorlar.
    Siz bu bilgileri bir not defterine yazın ve tekrardan blizzard'a dönüş yapın.
    Daha sonra size :
    I hope you are well today!
    I just had a peek into this for you - you can now try it again, your orders should work now. :)

    I hope you have an awesome day mate and in case you have any more questions please feel free to contact us again. :)

    bu şekilde geri dönüş yapacaklar ve sizden istenen burada tekrar oyunu satın almanız yönündedir.

    Oyunu tekrar satın alın aynı kartla.Bu sefer onaylanacak üyeliğiniz



    detaylı bir şekilde durumu açıkladım.
    Çok fazla ingilizce bilmenize gerek yok.Hiç bilmiyorsanız bu mesaj size yardımcı olacaktır.
    iyi oyunlar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vinewood -- 10 Kasım 2015; 20:51:43 >







  • quote:

    Orijinalden alıntı: swizzz

    2 gün önce 3 arkadaş rus acc açıp 42.5 tlye battlechest+wod+30 gün gametime almaya calistik. Vpn degistik arkadasim herseyi aldi boost bile geldi. Fakat vpn degisince hesaba girince eu serveri gibi gorunuyordu. Acc girince bütun paketler var gorunsede oyunda play free trailer olarak oyunadi boostu gorunup olmasina ragmen. Alabilirsiniz ucuza fakat oynayacaginizi sanmiyorum.

    Diğer konuda 3 kişi bu yöntemler ile aldık , hiç bir sorun yaşamadık . Arkadaşınızın sorununu çözmek isterim açıkçası garip bir durum olmuş . Ben şuan Twisting nether üzerinden sorunsuz bir şekilde vpn açık olmadan oynayabiliyorum oyunu .

    Alacak arkadaşlar sorun yaşarsa konu üzerinden çözeriz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vinewood -- 31 Aralık 2014; 22:09:34 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: swizzz

    Yardımcı olursaniz sevinirim. 3 kişi raf sistemi ile başlayacaktık. Hideman kullanmadan Vpn ip gibi birsey yazarak googleden bi program kullanarak degisti vpnyi. Dediginiz gibi siteden key almadi direk battle.net üzerinden upgrade yaptı hesabı. Vpn kapatmadan oyuna girmeye calistik giremedik. Vpn kapatinca da boostu gorünmesine ragmen hesapta play trailer yaziyor. Malesef kaldı böyle ve daha da ugraşmadık.

    Siz site üzerinden cd key mi aldiniz ? Yoksa battle.net üzerinden kredi kartıyla upgrade mi ?

    Ilginiz için şimdiden teşekkürler

    Ben bu site üzerinden aldım , ancak benim aldığım ilan kapanmış bulunmakta şuan . Ayrıca Battle.net üzerinden Hearthstone 15 pack aldım hiç sorun yaşamadım . Bence Blizzard'a ticket atın , Rusyaya taşındım vs. gibi şeyler söylerseniz bence yardımcı olurlar




  • Bu olay battle.net üzerinden yapıldığında da 50 liraya falan geliyor. Battle.net üzerinden hesabına yüklediğin oyunların aktifleşmesi 24 saate kadar sürdüğünden starter edition olarak gözüküyor.
    Oyuna key alarak başlarsanız eğer oyun direk aktifleşir.
  • swizzz S kullanıcısına yanıt
    Sayın swizzz bey ticket atmayı denedinizmi veya daha sonra kontrol ettinizmi gelişme olabilir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: swizzz


    quote:

    Orijinalden alıntı: Derp

    Bu olay battle.net üzerinden yapıldığında da 50 liraya falan geliyor. Battle.net üzerinden hesabına yüklediğin oyunların aktifleşmesi 24 saate kadar sürdüğünden starter edition olarak gözüküyor.
    Oyuna key alarak başlarsanız eğer oyun direk aktifleşir.

    Umarim dediginiz gibidir.

    Dediğim gibi, bende o yolla aldım oyunlarımı çünkü.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: swizzz


    quote:

    Orijinalden alıntı: Derp

    quote:

    Orijinalden alıntı: swizzz


    quote:

    Orijinalden alıntı: Derp

    Bu olay battle.net üzerinden yapıldığında da 50 liraya falan geliyor. Battle.net üzerinden hesabına yüklediğin oyunların aktifleşmesi 24 saate kadar sürdüğünden starter edition olarak gözüküyor.
    Oyuna key alarak başlarsanız eğer oyun direk aktifleşir.

    Umarim dediginiz gibidir.

    Dediğim gibi, bende o yolla aldım oyunlarımı çünkü.

    Rusya üzerinden mi aldınız ?

    Evet, hideman ile Rusya üzerinden.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: swizzz


    quote:

    Orijinalden alıntı: Derp

    quote:

    Orijinalden alıntı: swizzz


    quote:

    Orijinalden alıntı: Derp

    quote:

    Orijinalden alıntı: swizzz


    quote:

    Orijinalden alıntı: Derp

    Bu olay battle.net üzerinden yapıldığında da 50 liraya falan geliyor. Battle.net üzerinden hesabına yüklediğin oyunların aktifleşmesi 24 saate kadar sürdüğünden starter edition olarak gözüküyor.
    Oyuna key alarak başlarsanız eğer oyun direk aktifleşir.

    Umarim dediginiz gibidir.

    Dediğim gibi, bende o yolla aldım oyunlarımı çünkü.

    Rusya üzerinden mi aldınız ?

    Evet, hideman ile Rusya üzerinden.

    Biz hideman kullanmadık vpn programı indirdik umarim bununla bi ilgisi yoktur.

    Olabilir , hideman garnti iş keşke onu kullansaydınız




  • quote:

    Orijinalden alıntı: swizzz


    quote:

    Orijinalden alıntı: Derp

    quote:

    Orijinalden alıntı: swizzz


    quote:

    Orijinalden alıntı: Derp

    quote:

    Orijinalden alıntı: swizzz


    quote:

    Orijinalden alıntı: Derp

    Bu olay battle.net üzerinden yapıldığında da 50 liraya falan geliyor. Battle.net üzerinden hesabına yüklediğin oyunların aktifleşmesi 24 saate kadar sürdüğünden starter edition olarak gözüküyor.
    Oyuna key alarak başlarsanız eğer oyun direk aktifleşir.

    Umarim dediginiz gibidir.

    Dediğim gibi, bende o yolla aldım oyunlarımı çünkü.

    Rusya üzerinden mi aldınız ?

    Evet, hideman ile Rusya üzerinden.

    Biz hideman kullanmadık vpn programı indirdik umarim bununla bi ilgisi yoktur.

    RUB yani rus rublesi ile ödeme yapabiliyorsanız location olayını doğru yapmışsınız demektir. Aktifleşmesi 24 saati bulabilir bu süre içerisinde hesaplar ne kadar trial account olarak gözükürse gözüksün level 20 'nin üstüne çıkabilirsiniz. Guild ve trade aktif olmayabilir.
    RAF atan taraf hesabın aktifleşmesini beklemek zorunda, eğer aktif değilse raf yollayamaz.




  • Önceki konu sahibi neden sildi bilmiyorum ama tekrar açılması iyi oldu. Benimde yazacaklarım var bu konuyla ilgili ama yarına artık. Saat geç oldu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [__Zahid__] -- 1 Ocak 2015; 1:54:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ŞUan kampanya var, Tüm paket 999 Ruble, 16 dolar. Kaçırmayın beyler
  • Evet bu işlemi yapalı 5 gün oldu zaten ve sorunsuz bir şekilde 2 kişi oynuyoruz oyunu. Arkadaş zaten anlatmış nasıl yapıldığını falan, ben onlardan bahsetmeyeceğim ama şuan hiç bir sorun yaşamadan 45 lira gibi bir fiyata battlechest+wod aldığımızı ve oynadığımızı söyleyebilirim sadece.

    @swizzz Bu arada o olay benimde başıma geldi, 90 level boostum var, dk karakter açabiliyorum ama yinede hala starter edition gözüküyorum. Bende çok korkmuştum bir sıkıntı oldu falan diye, ticket attım sordum falan filan 1 gün sonra tickette dediler hesabınızda bir sorun yok beklemeniz gerek sadece. Biraz daha bekledim ve düzeldi bu sorun. Merak etmeyin yani.
  • Rica ederim, evet battle.net üzerinden aldım.
  • Ben dün battlechest aldım da. Upgrade failed diye mesaj geldi. Karta baktım provizyonda bekliyo 1 gündür ondan sanırım. Normalmi bu kadar beklemesi. Yılbaşından dolayı mı ki acaba?
  • Direk 999 rubluk paketi aldım ben, arkadaşım 359 luk aldı upgrade yapıcak daha sonradan. İkimizde bir sorun yaşamadık 5 gündür.
  • öncelikle rusyadan henüz oyunu almadığımı belirterek lafa başlıyayım. nedeni derslerin yoğunluğu. alsamda günde 1 saatten fazla oynayamayacam çünkü.

    işin riskini öğrenmek için ticket atarak destekle görüştüm, çok kısaca özetliyeyim:


    ben: rusyada oyun ve gametime ucuz, başka bir avrupa ülkesinde yaşıyorum ve rusya ip si ile wow oynamak istiyorum. bu bir sorun teşkil edermi?

    destek: her oyuncunun, bulunduğu bölgeden oynadığından emin olmak ve bunu sağlamak istiyoruz.

    ben: bu cümleden kastınız ne tam olarak?

    destek: hesabınızın kapatılma ihtimali her zaman vardır. bu yüzden risk almak sizin elinizde

    ben: peki avrupada yaşayıp amerikada oynasaydım ne olacaktı?

    destek: aynı şekilde problemler çıkabilir. biz herkesin bulunduğu bölgede oynamasını sağlamaya çalışıyoruz. yinede US serverında oynamada özgürsünüz

    burdan anladığım. milyonda birde olsa hesabın kapatılma ihtimali var. çünkü avrupada yaşayan ve us ta oynayan kişiler içinde aynı cevabı veriyo. tabi EU-US ile EU-RUS biraz farklı kefedeler çünkü us için us.battle.net e girip direk oynayabiliyoruz. ama rusya da bunu yapamıyoruz. yani us ta oynarsak milyonda 1 se ban yeme ihtimalimiz. rusyada oynarsak 1000de birdir benim tahminim. yani vaktim olsa rusyada oynardım


    neyse chrome hola eklentisi ile bi rus hesabı açtım ve holayı kapadım. battle.net teki para birimi ruble olarak görünüyodu ama alışveriş yapmaya kalktığımızda euro olarak yapabiliyoruz. benimde aklıma bir fikir geldi. vpn veya hola kapalıyken güvenli bir şekilde battle.net hesabımıza para yükleyip ardından kredi kartı bilgilerini silip vpn veya hola açıp battle.net balance ı ile oyunu alabiliriz diye tahmin ediyorum. bu sayede ortada riskli hiçbir durumda kalmamış oluyo. çünkü bazı arkadaşlar kredi kartını vpn açıkken kullanmaya çekiniyodu haklı olarak. bu galiba çözecektir sorunu. öyle tahmin ediyorum.




  • [__Zahid__] kullanıcısına yanıt
    Bu saatten sonra alma da zaten.Adamlar notlarını almışlardır senin hakkında
  • Arkadaşlar 999 rub olan tüm paketleri içeren bundle nerede ben göremedim bende bi wod 899 rub birde battlechest 359 rubb gözüküyor
  • celades kullanıcısına yanıt
    bu soruları sormak içinde yeni hesap açtım merak etme
    yani eu hesabı açıp sordum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [__Zahid__] -- 1 Ocak 2015; 19:27:18 >
  • Arkadaşlar wow aldım ama fail oldu . Payment methoddaki adres kredi kartının adresiyle aynı olmamıymış yani billing addrese kendi adresimi mi yazıcam yoksa herhangi bir rusya adresi mi.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.