Şimdi Ara

Ruh hastası kızla yaşadıklarım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İyi geceler öncelikle özet geçeyim Almanya'da bir 2016 Ağustos gibi kız arkadaşım vardı onu seviyorum hala. Sonra Türkiye'ye dönünce aram açıldı. Boşluğa düştüm ve okuldan bir kızla tanıştım. Bu kız daha sonra benimle konuşurken başkasıyla çıkmaya başladı kazık attı yetmez gibi de o elemanın omzuna yatmış uzaktan beni izliyordu. Bu olaydan sonra o kızdan tiksindim.

    Almanya'daki kız arkadaşımla tekrar barıştık aylarca okuldaki kızı da görmüyordum. Ertesi sene yani 2017 güz döneminde okuldaki kız beni kesmeye devam ediyordu. Beni gördüğü an uzaktaysa yanıma yaklaşarak geçiyordu hiç umrumda değildi. Beni bölümümden arkadaşım olan bir kızla sohbet ederken gördüğü an yanımızdan koşarak geçti. Kıskandığını düşündüm ve istemediğim için ertesi hafta tutup insan gibi söylemek istedim. Derse geç kalıyorum diye bahane yaptı durdu sonra. Bazı hareketlerini dönem başından beri fark ettiğimi onu istemediğimi ve benden uzak durması gerektiğini sinirli bir şekilde söyledim. Şaşırdı böyle bir şey beklememişti ve gitti.

    Bu dönem başında metrodan inerken kafamı çevirdiğim anda yanımda olduğunu ve içime düşecek ve söylemek isteyip de söyleyemediği şeyler varmış gibi baktığını fark ettim. Suratını gördüğüm an kafamı çevirdim ve her zamanki gibi hızlıca merdivenleri çıktım. Ertesi gün okulun kapısının önünde arkadaşlarının yanındayken bana bakmaya hala devam ediyordu. Onu umursamadığımı anlaması için sırtımı ona döndüm bu hareketimden sonra o da dönmüş. Okulun kapısından içeri girerken yansımasını gördüm ve arkamdan yapabildiği tek şeyin bakmak olduğunu gördüğüm için rahatlamıştım. Arada yanımdan geçiyordu suratına bile bakmıyordum.

    İki gün önce sınavdan çıkıp metroya giderken arka arkaya gidiyorduk. Kartımı basıp turnikelerden binecekken arkamda durduğunu fark ettim. Sonra metro geldi ve çok da yakın olmayacak şekilde yanı boş olan kızın yanına oturdum. Kızılay'a gelince biraz daha öndeki koltuklara geçtim onu görmemek için. Gündüz de okulda sınava çalışırken arkadaşlarını göndermişler ve uzak durmamı söylediler. Metroda yanında oturmuşum, sonra yanında oturmuşum. Geçen sene aramızda olan şeyleri yeniymiş gibi anlattılar. Bir yıldan uzun süredir mesaj bile atmıyorum ama mesaj atarak onu rahatsız ediyormuşum. Neymiş ben onu takip ediyormuşum. Arkadaşlarına açıkça onu istemediğimi, sevmediğimi, ondan bakışlarımı her görmemde kaçırdığımı ve Almanya'da sevgilim olduğunu söyledim. Hatta blöf yapmadığımı görsünler diye konuşmalarımızı da gösterdim. Arkadaşlarına onun bana görünmeye çalıştığını, beni izlediğini, kıskandığını anlattım. Kıskanma mevzusuna da yavaş yürürse beni dinlediğimi düşünecekmişim dediler ve gülerek "Bir insan görmek istemediği manzaralardan kaçar, umursamasa oradan ne yavaş ne hızlı geçmeye çalışmazdı." dedim. Kız arkadaşımla mutlu olduğumu, tatillerde görüştüğümüzü ve yazın da Almanya'da staj yapacağımı ve birlikte olacağımızı söyledim. Bu lafımın üstüne kızın eski sevgilisini hala sevgilisiymiş ve onu seviyormuş gibi bana anlatmaya başladılar ve hiç bir şey söylemedim. Sadece benim
    durumumu anlamalarını ve onun paronayak olduğunu düşündüğümü belirttiğimi söyledim Gidip anlattığım durumumu anlatacaklarını söylediler.

    Bu ruh hastasının amacı sizle ne? Asla muhatap olmak istemiyorum. Şunu net söyleyebilirim siz siz olun bu kezbanlardan uzak durun. Hatta şansınız olursa yabancı kız bulun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zenci Forvet -- 28 Mart 2018; 2:5:10 >







  • Acilen psikologa gitmen lazım. Sanırım şizofreni bu

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Okuyunca tanıdım lan , arkadaşla aynı okuldayız, kız arkadaşa fena saplantı yaptı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • celades kullanıcısına yanıt
    Bunu neye dayanarak söylüyorsun? Kız arkadaşımın başka ülkede yaşaması mı yoksa ruh hastası birisi tarafından defalarca rahatsız edilmem mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yazilimcisair

    Okuyunca tanıdım lan , arkadaşla aynı okuldayız, kız arkadaşa fena saplantı yaptı

    La senin ne işin var burada Sana bugün anlatacaktım yine salça oldu diye fırsat olmadı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.