Şimdi Ara

RTX 3070 Ti Trinity OC hakkında fikri olan ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese selamlar,


    Çok genel bir konu oldu ama ZOTAC GAMING GeForce RTX 3070 Ti Trinity OC hakkında fikir sahibi olan kimse var mı artıları eksileri nelerdir, onun yerine bir öneriniz var mıdır ? tecrübelerinizi ya da görüşünüzü paylaşırsanız sevinirim.


    Teşekkür ederim.




  • Sıfır alıyorsanız piyasa da 15.5 k fiyatı olan kart. Fakat aceleniz yoksa amd de ve nvidia da yeni kartlar çıkacak beklerseniz piyasaya bakıp bir karar verirsiniz.

    Kartı 2. el uygun fiyata faturalı alıyorsanız o başka. Artı eksi konusun da kullanıcı yorumları veya nette incelemesi varsa oralara da bir göz atın.

  • soğutucusunun 3080'le aynı olduğunu tahmin ediyorum bu modelin bir olayı var o yüzden kimse beğenmiyor o da boşta dönmüyor fanları 60 dereceye kadar.50 falan görürsün biraz kullanırsan e bu sıcaklıktan birden pat diye oyuna teste girersen haliyle biraz sıcak oluyor ama abartı değil bende 70 73 oluyor.kasan güzel değilse daha da ısınır 9500 liralık kasa bendeki.çözümü nedir msi afterburneri açılışa getirip fan profilini açarsan fanlar sürekli döner ve 40 bile görmezsin bu sıcakta ama bu yöntemin de kötü tarafı zorla çevirdiğin için kart ara sıra vuuuu diye bağırıyor kendi haline bıraksan hiç ses yok.afterburner ile başlayan şekilde yaptığım testlerde 100 derece görür dedikleri ramler ki 3070ti'de de aynı ramler var 86 derece olmuştu normalde 95 falan görür bu ramler.3070ti yerine 3080 de kovalayabilirsin kampanya indirim vs olursa.

  • selam hocam,


    çok teşekkür ederim detayları ile paylaştığın için, boşta dönmeme olayı kötüymüş gerçekten, bir çok yorum okudum kimisi boş ama genel olarak herkes undervolting den bahsediyor, net bir müdehale gerektiği ortada, kasa Corsair 500D alan mevcut ama kafamda yinede soru işaretleri var zaten i7 8700k kullanıyorum işlwmxiyi serin tutucam diye elli takla attımı üstüne bir de bu ısı cidden probleme dönüşür gibi geliyor benim için, buaralar fiyatlarda ciddi düşüş varmış gercekten uzun süredir takip etmiyordum ama iştahım kabardı gerci söyle pek bir sey değişmiyor, elindeki para eden kart simdide para etmez oldu, ordan al oraya ver hiç. bir şey değişmiyor. Ama 3080 düşünebilirm gerçekten fiyatlar gerçekten birbirine çok yaklaşmış. her neyse cok teşekkür ederim tekrar.


    Eline sağlık




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bachdem -- 4 Eylül 2022; 23:27:40 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.