Şimdi Ara

RSD FLASH SORUSU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar örneğin bu pro ile makinaya flash atıyorum herşeyi yükleyip en sonunda pass yazıyor ama makina açılmıyor anlamadım başka bir sorun mu var yoksa bizmi bu işi beceremedik.

    saygılar

    eagle55



  • Telefon modelini, kullandığı bootloader versiyonunu ve RSD'nin hangi sürümüyle neyi flaşladığını yazarsan çözüm üretebiliriz.
  • motorola v6 modelinde vadofan yazılım var bende bunu istemiyorum internette ufak bir araştırma yaptım modlanmış v6 göre yeni bir flash buldum flash ın adı:uGuru_V1_Monsterpack_by_uGuru.shx diye bir dosya ama bundan vazgeçtim başka flash larda da da yükleyip iş sona gelince makina tabii elimzde öyle bakıyoruz hiç bir şey olmuyor aslında makinada bişey yok ama hücresel mesajlarda zil sesi çıkmıyor diye bir haftadır kafaya taktım bununla uğraşıyorum vadofon yazılımlarda bu sorun varmış onu öğrendim ama başka full flash vadofon harici oluyormuş birazda heves var tabii yapabilirmiyiz yapamazmıyız diye kullandığım pro rsd 3.7 -- 3.8 ikisinide kurdum makinaya ikiside yüklüyor ama sonunu getiremedik bir yardımın olursa sevinirim arkadaş.

    saygılar

    eagle55
  • Telefonu kapatıp Bootloader ekranına girerek ( * # ve açma tuşuyla ) orada yazanları buraya yaz, sana uygun bir flash bulalım. Telefon buraya geldiğinde simlocklumuydu ? Birde hücre mesajını ekrana getirmeyi unutsan daha iyi olur.
  • telefon simlooklu değildi her kartta canavar gibi çalışıyor telefon şu an yanımda yok haliyle evde akşam eve gidince yazıcam bilgileri bilgine

    eagle55
  • quote:

    Orjinalden alıntı: heartless

    Telefonu kapatıp Bootloader ekranına girerek ( * # ve açma tuşuyla ) orada yazanları buraya yaz, sana uygun bir flash bulalım. Telefon buraya geldiğinde simlocklumuydu ? Birde hücre mesajını ekrana getirmeyi unutsan daha iyi olur.


    Arkadaş yardımın için sağol burda gördüğüme göre bu işten anlayan daha doğrusu en iyi anlayan sensin aslında makindan çok memnunum bilindiği üzere motorola telefonlar bilgi mesajı geldiğinde eğer ayarlarsan seni bir zil tonu ile haberdar eder yani ekranda bilgi mesajı geldi diye bir ibare çıkar işte benim sorunum da tam burda başlıyor v6 makinada bilgi mesajı menüsünde bir eksiklik var onu keşfettim ve motorola ya mail attım hatta yeni makinalarınızda yazılım hatası var diye ama bana henüz cevep gelmedi veya yakında gelir bilmiyorum şimdi v6 daki menü eksikliğini aynen yazıyorum
    menü aynen şöyle

    Bilgi Servisi Ayarı

    Servis: açık
    Aktif Kanallar
    Diller
    Otom.Temizleme:
    burası v6 menüsü gelelim zil sesi veren diğer motorola telefonların menüsüne

    Bilgi Servisi Ayarı

    Servis: açık
    Aktif Kanallar
    Hızlı Bakış------------------>bu menüler v6 da yok
    Hızlı Bakış kayıt:---------->bu menüler v6 da yok
    Diller
    Otom.Temizleme:

    bu yukarıda bahsettiğm iki menü olmadığından bilgi mesajlarına ayarlamış olduğun mesela turkcell in
    55 kodlu gol mesajları telefona sessiz bir şekilde geliyor ve sen haberdar olamıyorsun şimdi bazıları diyecekki ne var yani sessiz gelsin işte bende burda bu telefonu maç saatlerinde çalıştığım için sesli veriyor diye tercih ediyordum bundan önceki motorla makinalrda sorun olmadı ama bunda oldu internetten onlarca flash buldum yükledim makinayı een az 15 defa çökerttim ama olmadı modlanmış bir sürü flash buldum makinaya atıyorum ama en son makina açmıyor tabii makinada en son bir arkadaşım var telefon tamircisi onun dongılla makianaya dandik bir vadofan flash bulduk makina açtı ama tabii memnun değilim yinede flash versiyonunu yazıyorum şu ana üzerinde olan

    bootloader
    03.02
    SW version
    R26117LD_U_98.50.11R
    Flex:USVOLANSVFITCONR26117041

    V3xx de bu sorun aynı vardı ona internette bir flash bulduk tesadüfen attık bu menüler geldi canavar gibi çalışıyor

    ondaki flash R26117RK_U_98.50.11R

    FLEX: USIZRGBLVFCHR26117051

    SAYGILARIMLA

    EAGLE55




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.