Şimdi Ara

Rpg Başlamak İçin Dark Souls İyi Bir Seçim Mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
2.337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • dark souls daha çok western rpg. tam bir rpg özelliği taşımamaktadır. illa rpg oynamak istiyorsan ff13 öneririm. hatta imkanın varsa ff eski serilerini kesinlikle her rpg severe tavsiye ederim. ne yazıkki eski tadı tuzu yok fflerin ahh hironoubu baba senin gibi adamı neden alırlar ff başından.:S zack dostum sen bunu ii bilirsin sanırım sende bnm gibi tam bir ff hastasısın
  • Dark Souls çok güzel bir oyun ama çok çok zor. Onun tam bir rpg olmadığını söyleyenlere de katılmıyorum. Hikayesi, sen araştırdıkça, parçaları birleştirdikçe ortaya çıkıyor. Bir diğer zorluğu da bu zaten. Oyun gerçek hayattaki mekanikleri ve mantığı yansıtıyor, sadece fantastik bir ortamda bunu yapıyor. Oyunda trabzanı olmayan bir köprüden bile düşüp ölebiliyorsun ama bunu öğrenince çok daha gerçekçi oynuyorsun. Kaçman gerekiyorsa, kaçıyorsun. Saklanman gerekiyorsa saklanıyorsun. Yavaş yürümen gerekiyorsa yavaş yürüyorsun vs.

    Ancak şu anda rpg'ye başlamak için daha uygun olan;

    1- Mass Effect 2'yi (IGN tarafından modern zamanların en iyi oyunu seçildi. Benim kendimi bizzat karakterin kendisi gibi hissettiğim bir başka oyun daha olmadı. Ayrıca müzikleri de harika!!!) (Arkasından PC'de Mass Effect 1 de aldım. O da güzel!)

    2- Dragon Age: Origins'i (tüm eklentileriyle gerçekten bir hikaye içinde hikaye. Çok çok iyi!)
    tavsiye edebilirim.

    İkisinin de PS3 Special Editionları mükemmel.

    Daha da gerilere gidecek olursak, yine Bioware'den Knights of the Old Republic 1'i (PC) tavsiye ederim (biraz yaşlı bir oyun olsa da...)

    Fallout 3, Elder Scrolls 4: Oblivion ve Elder Scrolls 5: Skyrim de güzel oyunlar ama Bethesda tarafından tasarlandıkları için, bir hayli bug içerebiliyorlar (Özellikle de PS3 için)

    Umarım yazdıklarımın faydası olmuştur.




  • ben de rpg dünyasına skyrim ile başlıyıcam 2-3 hafta sonra çok mu ağır kaçar
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.