Şimdi Ara

>>Rover Kullanıcıları Kulübü<< (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.836
Cevap
71
Favori
346.138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ceddal

    merhabalar arkadaşlar. BEnde katıldım aranıza ilk defa bindim bu araca. 1998 416 si UMARIM YÜZÜMÜ GÜLDÜRÜR:D "kulağımı tıkadım"


    Kaça aldınız acaba aracınızın hakkında bilgi verebilirmisiniz?
  • evet fiyatlar biraz yükselmiş ama kafayı bozdum 214 ya da 216 alıcam umarım bikaç ay içinde:) Linkteki araca aşık oldum bu arada...

    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-rover-216-sahibinden-rover-216-si/mega-foto/?photo=8



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istannbullu34 -- 26 Temmuz 2010; 7:46:55 >
  • MERHABA YENI ARACIM 1987 MODEL ROVER820Sİ.. HEP 216 VE 200 LERDEN BAHSETMİŞSİNİZ. BIRAZ DAHA RENLENDİRELİM ORTALIĞI VE 820 Sİ OLARAK ARACIM KONUSUNDA YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM. ARACIM TRIGER KAYIŞINI KOPARDI MAALESEF. NAZAR DEĞDİ GALİBA ARABAMA. 4-5 AY ÖNCESİNDE DEĞİŞMİŞ BİR KAYIŞ NASIL KOPAR ANLAMIŞ DEĞİLİM. ANLIYACAĞINIZ SİPOBLAR VE ÜST KAPAK İŞLEM GÖRECEK.SELAM TIM ROVER VE ROVER KULLANICILARINA.
  • slm ben rover 216 alıcan fakat araba kulanmayı onda ögrenecm ne dersiniz bana falaz masaraf açar mı yok sa idea bi araba mı bana yardımcı olurmusunuz. bu araları fiyatları nedir... tşkler.
  • 11 000 e aldım
    1998 416 si
    122000 km de
    otomatik vites
    Honda sistemli
    full donanımlı


    umarım iyidir 1 ayı geçik kullanıyorum henüz bi arıza vermedi. proser bakımlı araç gitim kaç ayda bir geleyim bakıma dedim o da yılda bir dedi içimi rahatlattı :D

    ha bi de satılmaz korkusu hiç yok içimde 11500 teklif eden oldu peşin baktım bi arabaya bi de adama yok dedim abi vermem :D satmıom dedim.
  • Merhaba arkadaşlar ben Ankara'da max. 10.500 TL'ye kadar temizinden otomatik 216 veya 214 modelinden arıyorum. Satacak tanıdıklarınız varsa haber verirseni sevinirim. Bu arada arabayı eşim için alacağım, ilk arabası olacak ve kullanmayı bu arabada öğrenecek.
  • slm ben de rover 216 alıcam bende araba kulanmayı bilmiyorum nasıl bi araca bilginiz var mı araştıtdınız mı bilgi verebilir misiniz... ilk araba kulanmayı onda örenecem nasıl bi araçtır
  • Merhaba arkadaslar

    Arkadasımın rover 200 aracı var. Kısa mesafe kullanıyor. her gün işe 2 - 3 km gidip 2-3 km geliyor. Bu aralar eksozunda su olduğunu gördük.( damla damla ) . Sizce bu bir problemmidir? Motorda contasında bir problem olabilirmi?

    Arabanın suyuna bakıyoruz, su eksiltmesi yok. Ne yapmalıyız.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cetera

    Merhaba arkadaslar

    Arkadasımın rover 200 aracı var. Kısa mesafe kullanıyor. her gün işe 2 - 3 km gidip 2-3 km geliyor. Bu aralar eksozunda su olduğunu gördük.( damla damla ) . Sizce bu bir problemmidir? Motorda contasında bir problem olabilirmi?

    Arabanın suyuna bakıyoruz, su eksiltmesi yok. Ne yapmalıyız.


    Çiğ benzin atıyor, Yani tam yanmıyor benzin.
  • sagolsın arkadas.

    Eğer öyle ise benzin kokması lazım sanırım ekzosdaki ıslaklık . Bi bakalım .


    Birde bazıları motorun iyi olduğunun göztergesidir diyorlar. Güzel çalışan motor ekzosundan su atar diyorlar...
  • ARKADAŞLAR MERHABA, ARACIM ŞUAN SERVISTE VE TRİGER KAYIŞINDAN DOLAYI SUBAPLAR ZARAR GÖRMÜŞ. SET OLARAK DEĞİŞECEK. AYRICA EGZANTRIK DISLILERINI VE KRANK DISLISINI DE DEGISTIRICEM. USTA TAVSIYESI TABII. TAKIM SUBAPLARIN FIYATINI BILEN VARSA LUTFEN YAZSIN. FAZLA KAPTIRMASIN USTAMIZ. YARDIMLARINIZ ICIN TEŞEKKURLER. BU ARADA ARACIM 1987 MODEL ROVER 820SI.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ROVER820SİNAN

    ARKADAŞLAR MERHABA, ARACIM ŞUAN SERVISTE VE TRİGER KAYIŞINDAN DOLAYI SUBAPLAR ZARAR GÖRMÜŞ. SET OLARAK DEĞİŞECEK. AYRICA EGZANTRIK DISLILERINI VE KRANK DISLISINI DE DEGISTIRICEM. USTA TAVSIYESI TABII. TAKIM SUBAPLARIN FIYATINI BILEN VARSA LUTFEN YAZSIN. FAZLA KAPTIRMASIN USTAMIZ. YARDIMLARINIZ ICIN TEŞEKKURLER. BU ARADA ARACIM 1987 MODEL ROVER 820SI.


    Geçmiş olsun hangi şehirdesiniz?
  • Merhaba Ben Mersindeyim ama aracım sizin siteniz sayesinde bulduğum Adana Sakallı Rover servisinde. Yılmaz bey çok dürüst bir görüntü sergiledi. Elinden geleni yapacak tabi. Takdir edersiniz ki herhalde herşeyini gözden gecirecek. Aracı bana öyle teslim edecek. Bir de bazı uyarıları olacakmış. Kullanım amacında yani. Size de teşekkür ederim ilginizden.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ROVER820SİNAN

    Merhaba Ben Mersindeyim ama aracım sizin siteniz sayesinde bulduğum Adana Sakallı Rover servisinde. Yılmaz bey çok dürüst bir görüntü sergiledi. Elinden geleni yapacak tabi. Takdir edersiniz ki herhalde herşeyini gözden gecirecek. Aracı bana öyle teslim edecek. Bir de bazı uyarıları olacakmış. Kullanım amacında yani. Size de teşekkür ederim ilginizden.

    Ustanızı bulmuş olmanız sevindirici.Size pm den bir site yoluyorum.Buradan parça fiyatlarına bakabilirsiniz.
  • arkadaşlar kulübünüz hayırlı olsun.
    bende bir rover hayranlığı başladı 2 haftadır %99 alacağım ama karar veremiyorum bi kaç sorum olacaktı yanıtlarsanız çok sevinirim
    400 serisinden almak istiyorum honda euro civic motoru hangi seride bulunuyor?
    Sedan alacağım. Hangi seri sedan oluyor. ?
    en çok tutulan roverin hangi serisi?
    (8000 ila 11000 arası düşünüyorum.)
    ilgnize teşekkür ederim şimdiden.
    saygılar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: karaaslan_m

    arkadaşlar kulübünüz hayırlı olsun.
    bende bir rover hayranlığı başladı 2 haftadır %99 alacağım ama karar veremiyorum bi kaç sorum olacaktı yanıtlarsanız çok sevinirim
    400 serisinden almak istiyorum honda euro civic motoru hangi seride bulunuyor?
    Sedan alacağım. Hangi seri sedan oluyor. ?
    en çok tutulan roverin hangi serisi?
    (8000 ila 11000 arası düşünüyorum.)
    ilgnize teşekkür ederim şimdiden.
    saygılar.

    98 model öncesi Honda'yla ortak motor diye biliyorum.400 serisi zaten genel olarak sedandır.Arada hatcback olanları da mevcuttur.En çok tutulan seri 200 serisidir.Özellikle 216 (200 1.6)ve 220T modeli.Belirttiğiniz fiyat aralığında bir 400 bulabilirsiniz.Alacağınız aracı mutlaka iyi bir Rover ustasına gösterin.Hayırlı olsun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chnbs -- 4 Ağustos 2010; 12:43:29 >




  • merhabalar arkadaslar SAMSUN dan 216 sli ile yoluma devam edıyorum aracımı alalı 2 ayı askın sure oldu aracımdan bu gune kadar herhangı bır sorun gormedım.cok da memnunum ancak araca lpg taktırdıktan sonra cekısten bıraz dustum (sehır ıcın kullandıgımdan dolayı yakıt fazla geldı) ama yınede performansı gayet ıyı arac gaz pedalına bastıktan sonra gazı 1 sanıye sonra yıyor ve cektıkten sonra yıne 1 sanıyelık zmandan sonra dusuyor sanırım arac spor kullanım ıcın yapıldıgından dolayı bu sekılde calısıyor vıtes gecıslerı harıka sorun yok(manuel) aracımda dıkkatımı cekn bır olay oldu du gece aracımı kumandasından her zamankı gıbı kılıtledım ve eve cıktım aradan 20 dakıka gıbı bır zman gectıkten sonra aracın alarmı calmaya basladı asagı ındım tekrar acıp kapadım bu sefer sure dah kısaldı 5 dakıka da bır kornası calıyordu anlam veremedımneden caldıgına daır.bılgısı olan yada basına boyle bır sey gelen oldu mu acaba neredeyse sabaha kadar basında nobet tutacaktım :)) komsular bu durumdan rahatsız oldularda..
    ek olarak sunu belirıteyım gunıcınde aracıın ımmosunu arkadasa gostermek ıcın kapı kılıtınden basarak kılıtlemıstım ancak anahtarı cevırıncede araba calısmıstı.ona da sasırmıstım sonrasında ıse kumandadan hıc kılıtlememıstım acaba kumanda devreye gırmedıgınden dolayı bu sekılde bır kendısını koruma olarak alarm verme durumu olmus olabılır mı.susturma konusunu da bu durumu aklıma getırerek basardım kumandadan ne kadar denedıysem susmamıstı anahtarla kapıdan kılıtleyınce artık alarm vermedı bızde huzurlu bır sekıld euyuduk..:D




  • Teşekkürler CHNBS.. bugün aracım servisten çıkıyor. Bakacaz artık. Tabii hesap kitap yapacaz. Herşeyin faturası var sonuçta. Şunu söylemeden edemeyecem 820 Sİ ciddi anlamda çok güzel bi araba. İşçilik olağanüstü. Konfor aynı keza. Ve bu araç 1987 model. Orjinal 162000 Km.de. Bundan sonra da burda olacam. Paylaşmaya hazırım. Rover kullanmak ciddi anlamda ayrıcalık. Tüm gözler nereye giderseniz gidin üzerinizde.
  • Arkadaşlar dün akşam aracım servisten çıktı. Egzantrik dişlileri, krank dişlisi, silindir kapak conta, triger, bujiler ve kabloları, enjeksiyon temizliği, yağ ve yağ filtresi değişimleri ayrıca silindir kapak işlemi yapılmıştır. Aracımın genel kontrolü iyi durumda çıkmış olup kaporta aksamında gerekli sadece sunroof bakımı gerekmektedir. Bunları yazmamın sebebi bu siteden almış olduğum ismin beni tatmin ettiğini düşünmemdir. Bir nevi teşekkür yani. Ayrıca bu gibi derin motor tamiratında gözden kaçabilecek çok şey olduğu için Rover Ustası her zaman tercihiniz olsun. Son olarak akşam ışıklarda 2009 model bir Grande Puntonun bana gaz verme çabasının kendinin dışarı gaz vermesi şeklinde sonuçlandığını takdir ederseniz ki söylemek zorundayım. O pes ettiğinde ben 6500 devirden henüz 3.vitese atmıştım. Tüm arkadaşlara selamlar saygılar.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: ROVER820SİNAN

    Arkadaşlar dün akşam aracım servisten çıktı. Egzantrik dişlileri, krank dişlisi, silindir kapak conta, triger, bujiler ve kabloları, enjeksiyon temizliği, yağ ve yağ filtresi değişimleri ayrıca silindir kapak işlemi yapılmıştır. Aracımın genel kontrolü iyi durumda çıkmış olup kaporta aksamında gerekli sadece sunroof bakımı gerekmektedir. Bunları yazmamın sebebi bu siteden almış olduğum ismin beni tatmin ettiğini düşünmemdir. Bir nevi teşekkür yani. Ayrıca bu gibi derin motor tamiratında gözden kaçabilecek çok şey olduğu için Rover Ustası her zaman tercihiniz olsun. Son olarak akşam ışıklarda 2009 model bir Grande Puntonun bana gaz verme çabasının kendinin dışarı gaz vermesi şeklinde sonuçlandığını takdir ederseniz ki söylemek zorundayım. O pes ettiğinde ben 6500 devirden henüz 3.vitese atmıştım. Tüm arkadaşlara selamlar saygılar.

    Hayırlı olsun.Aracı daha yeni çıkardınız,tahriklere bir süreliğine kulak tıkayın.




  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.