Şimdi Ara

>>Rover Kullanıcıları Kulübü<< (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.836
Cevap
71
Favori
345.473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Rover kullanıcısı veya bilgi ve fikri olanlar :linkteki aracı almayı düşünen arkadaşım var yorumlarmısınız?Araçta 3500 devirde şanjımandan karıncalanma nedeni ile ses geliyormuş Değişeni yok birkaç parçada boya varmış.
    Bu fiyata accent da bulunabiliyor... ???Ayrıntılı yorumlarsanız memnun olurum bana oldukça pahalı geldi.Teşekkürler.

    http://www.sahibinden.com/rover_200_otomatikWQQaXQQ11371461WQQpXQQdisplayitem

    Link ekleme



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi incele -- 12 Şubat 2009; 18:07:52 >




  • quote:

    Orjinalden alıntı: incele

    Rover kullanıcısı veya bilgi ve fikri olanlar :linkteki aracı almayı düşünen arkadaşım var yorumlarmısınız?Araçta 3500 devirde şanjımandan karıncalanma nedeni ile ses geliyormuş Değişeni yok birkaç parçada boya varmış.
    Bu fiyata accent da bulunabiliyor... ???Ayrıntılı yorumlarsanız memnun olurum bana oldukça pahalı geldi.Teşekkürler.

    http://www.sahibinden.com/rover_200_otomatikWQQaXQQ11371461WQQpXQQdisplayitem

    Link ekleme


    Fiyat çok uygun...
    Karıncalanma da ne demek? :)

    Ona bi baktırın önemli bir şey değilse bu fiyata otomatik bir Rover güzel olur.

    Biraz fazla yakar. Ben 1 ay önce Rover'ıma 1000 liraya Atiker Lpg taktırdım, performans aynı, tüketim harika oldu.
    Gene olsa gene Rover alırdım...
    Yedek parça ve ikinci el ile ilgili bir çok bilgi yukarıdaki ve önceki sayfalardaki mesajlarda mevcut...
    Kolay gelsin...




  • oncelikle merhabalar ben de bu aralar bir araba almayi dusunuyorum acikcasi fiyat/donanim olarak bir hayli one cikan bir otomobil olarak rover icin ciddi ciddi alma planlarim var. hatchback bir araba dusundugumden 25 veya 200 214 216 almayi dusunuyorum. ankaradayim ankaranin servis numaralari ve bilgileri verilmis ama herseye ragen kafamda soru isaretleri var. simdiye kadar internetten okudugum yorumlarda arabanin saglam oldugu yalnizca servisinin sikinti olabilecegi vurgulanmis. arabayi satarken kar etmek gibi bir amacim yok. ankaradaki servislerden hangisi en iyisidir. parca fiyatlari ve iscilik olarak. eger uygun bulabilirsem lpg li bi arac almayi hala dusunmekteyim. ankaradaki servislerin guvenilirligi ile bilgi verebilecek bir arkadas varsa beni memnun eder. belki ben de yakinda klup uyesi olurum belli mi olur :). herkese saygilar ve iyi gunler.
  • Ankarada yaşıyorsan,servis ve parça sıkıntın olmaz."proser" ve "rmg" en iyi servislerdir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chnbs -- 31 Temmuz 2011; 15:52:00 >
  • Peki arkadaşlar MG-F cabrio model için ne diyorsunuz?
  • quote:

    Orjinalden alıntı: reason666

    Peki arkadaşlar MG-F cabrio model için ne diyorsunuz?


    MGF, Rover'ın isim değiştirmiş hali sanırsam... Bilgim yok... :)
  • rover in fabrika kapatıldıktan sonra üretimi MG,MGF,MG-TF isimleriyle devam etti. 1.8 vvc 145 hp motora sahip.az yakan çok kaçan türden bi araç(sınıfına göre). 0-100 6,5-7,7 sn aralığında bi rakamdı tam hatırlamıyorum.şimdilik bu kadar.
  • senelerdir bende çok severim rover ı ama kime sorsam yedek parcası cok pahalı , agır bakımı dunya para tutar diyorlar hep o yuzden gözüm korktu bugüne kadar rover almaktan , bu konuda aydınlatabilirmisiniz arkadaşlar mesela arabayı 80-90 bin bakımına sokan varmı ne kadar tutuyor ? ön balata takımı ne kadar mesela ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jaydee -- 26 Şubat 2009; 0:32:53 >
  • bu rover olayına geçerken takıldım ve kaldım.
    vi motorlar 143 hp 1.8 miş.
    Fiyatları da oldukça ucuz.
    Bu motorlar hakkında bilgisi olan veya belli sorunu olduğunu bilen var mı??
    Bayıldım araca.2. araba olarak alınabilir.Zevk aracı olarak:)
  • kısmetse rover alıcam kısa zamanda , ama önce arabamı satmam gerekiyo sitede roverını satan veya takas etmek isteyen arkadaşlar varsa http://www.sahibinden.com/2002_cok_temiz_seat_ibiza_1_4_16v_-92WQQaXQQ12666619WQQpXQQdisplayitem linkteki arabayla takas edebilirim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jaydee -- 2 Mart 2009; 20:58:43 >
  • arkadaşlar meraba bende 1ay önce rover 214 aldım memnunum. şehirler arası km de 190 yakıyo normalmidir bide lpg taktırmayı düşünüyorum model marka tavsiye edebilirmisiniz. ii günler
  • Merhabalar...Bende Rover Kullanıcısıyım böyle bir klub görmek beni memnun etti :) Rover 820 Tİ Sport Kullanıyorum aracımın net ağırlığı 1.5ton a yakın iken 2. viteste 120-140 yapıyor konforuna da diyecek yok zaten
  • arkadaşlar merhaba

    dün 1995 model 620 si rover aldım.
    İlk izlenimlerim olumlu.
    Bu aracın motoru ve diğer akşamları özellikleri ve sorunları hakkında bilgi veren olursa çok sevinirim
  • yardımcı olacakhiç kimse yokmu koskoca formda
  • Serserised dostum,bende takip içerisindeyim,1998 214 si alacam bu gidişle.Bazı şeyler sormak istiyorum hazır kullanıcısını bulmuşken.
    koltuk yükseklik ayarı varmı,(eşim için )birde orijinal katalogu varmı sende,yakıt tüketim değerleri tablosu filan.en azından fikir edinirim.Birine sordum,şehir içi 33-35 kuruş yakıyorum dedi.şehir dışı yapmıyorum dedi.Birde sorması ayıptır ne kadara aldın (piyasayı kıyaslayacam),memnuniyetinin dercesi nedir,gerçekten tavsiye edebilirmisin?
    şimdiden saol

    quote:

    Orjinalden alıntı: serserised

    arkadaşlar meraba bende 1ay önce rover 214 aldım memnunum. şehirler arası km de 190 yakıyo normalmidir bide lpg taktırmayı düşünüyorum model marka tavsiye edebilirmisiniz. ii günler




  • quote:

    Orjinalden alıntı: _MacH_

    Serserised dostum,bende takip içerisindeyim,1998 214 si alacam bu gidişle.Bazı şeyler sormak istiyorum hazır kullanıcısını bulmuşken.
    koltuk yükseklik ayarı varmı,(eşim için )birde orijinal katalogu varmı sende,yakıt tüketim değerleri tablosu filan.en azından fikir edinirim.Birine sordum,şehir içi 33-35 kuruş yakıyorum dedi.şehir dışı yapmıyorum dedi.Birde sorması ayıptır ne kadara aldın (piyasayı kıyaslayacam),memnuniyetinin dercesi nedir,gerçekten tavsiye edebilirmisin?
    şimdiden saol

    quote:

    Orjinalden alıntı: serserised

    arkadaşlar meraba bende 1ay önce rover 214 aldım memnunum. şehirler arası km de 190 yakıyo normalmidir bide lpg taktırmayı düşünüyorum model marka tavsiye edebilirmisiniz. ii günler



    214 ün 33-35 kuruş yakması neredeyse imkansız,tabi sürekli redline gezmiyorsa.o arac kesin sorunludur.




  • 1999 yılında, 98 model 11.000 km'de 2.el çok temiz bir Rover 200 almıştım. Alırken hayran olmuştum, tipine, performansına, karizmasına. Şu an bile bence çok şık bir araba, hele 10 sene öncesi için ise gittiği her yerde kendine baktırıyordu. Arabama resmen aşıktım, haftada 2-3 kez yıkatıyor, bakımlarını hiç aksatmıyordum.

    Bir arkadaşım, bir tanıdığında Rover 216 olduğunu ve motoru ile ilgili çok büyük, neredeyse baştan aşağı elden geçmesini gerektirecek bir problem yaşadığını anlatmıştı bana.. Ama kimin umrunda, benim arabam kesinlikle öyle bişey yapmazdı. Kullanım konforu, performansı, herşeyiyle üst düzey bir arabaydı benim gözümde.. Mutlu mesut takılıyordum güzeller güzeli Rover'ım ile.

    Fakat 2001 yılında, henüz 30.000 km'de bile olmayan arabam, motordan çıkan yoğun dumanlar eşliğinde beni TEM'in ortasında bıraktı. Servisin söylediğine göre silindirin biri tamamen yanmıştı. Düzenli olarak bakımları yapılan bir arabada bunun nasıl olabileceğini sorduğumda tatmin edici bir yanıt alamadım, fakat Rover'larda bu tip problemler ile bazen karşılaşıldığını söyledi. Araba bana o gün için 1.200 TL civarında bir masraf çıkardı..

    O günden sonra arabama, Rover markasına olan bütün güvenimi kaybettim. 30.000 km'de motoru iflas eden bir araba kabul edilebilir birşey değildi benim için. Zaten 4-5 ay sonra da, askere gidecek olmam sebebiyle yaklaşık 20 günlük bir uğraşdan sonra neredeyse bedavaya arabayı sattım.

    Benim Rover tecrübem bu şekilde.

    Bunun dışında Rover 25'i olan bir arkadaşım da genel olarak arabasından memnun olmadığını söylerdi hep.
    Rover 620 ti sahibi başka bir arkadaşım ise çoğu motor problemi olmak üzere, birçok problem sebebiyle sıkça servise gittiğinden dert yanardı.

    O yüzden, ucuz ve şık diye Rover almadan önce bir kez daha düşünün. Benim yaşadığım türde problemler ve yedek parçası için sonradan büyük bedeller ödemek zorunda kalmayın. Boşuna "english patient" denmiyor bu arabaya :)




  • Herkese selamlar, fiyatı, konforu ve teknik özelliklerini göz önüne alarak bende bir rover 620 ti sahibi olmaya karar verdim, elimde de birkaç alternatif var, bunlara bakacağım, en temizini almak almak istiyorum, bunlara hiç tüp takılmamış ve kazasız değişensiz araçlar. tabi ben aracıma sıralı sistem tüp taktıracağım. forumlarda okuduklarım beni araca karşı daha da bir yaklaştırdı, her türlü bilginize açığım, teşekkürler.
  • benim baktıklarım 1999 model 620ti.
  • Kendiminki bozulmak üzerre diye far-sinyal kolu almıştım. Ama aldığımdan beri hiç tutaklık yapmaz oldu...
    İsteyen ihtiyacı olan varsa 200 liradan veririm... :)
    Direksiyonun sol tarafındaki far-sinyal-selektör kolu... Sıfır gibi... 95-99 model arası Rover 200 serilerine uygundur...
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.