Şimdi Ara

Rover 216 si nasıl bilirsiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
8.664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar rover 216 si modeli uzun süredir takip ediyorum. Fakat önceden kullanan tecrübeli arkadaşlar + ve - yönlerini yazarlarsa sevinirim. Aracı şehir içi kullanacağım, sanayiden sanayiye gitmek de istemiyorum. Yedek parça konusunda kesin bilgi de bulamadım kimi var diyor kimi yok. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • 216 lar anadolu yakası için üretilmiş versiyonlar galiba
    Arkadaşta 212 olan var köprüden geçiş izni yok

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Neden illaki hayellerinizi bir sure erteleyip temiz bir sahin reno dacia clio tarzi bir araba alip sikintisiz binip zarar etmeden satip ustune katip iyi bir arac almak varken neden rover.............................Herneyse bulasma

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 13-14 bin tl yi şahin tofaş gibi bir arabaya vermemek için çünkü. Kullanan arkadaşlardan yorumlarını öğrenmek istedim, herşeyi bilmişliğini alıp konuma spam yapmazsan sevinirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • felina kullanıcısına yanıt
    Istanbuldaysan yedek parca sorunu yasamazsin. Roverlar fiyatina gore guzel araclar ama bircogunda hararet sorunu oluyor. Bende vaktinde arastirmistim ama kullananlarin cogu hararete meyilli bir arac oldugunu soyluyor.13-14 lira butcen varsa nissan-mazda-mitsu gibi japonlara bak. Uzun yillar sorunsuz binersin.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sevdiğimiz bir araç tipidir.
  • Salih kullanıcısına yanıt
    Hocam işe gidip gelmek için kullanacağım saten hararet sorunu genelse almaktan vazgeçerim yolda bırakmaması lazım. Dediklerinizi dikkate alacağım teşekkürler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • son sahibi olursun
  • quote:

    Orijinalden alıntı: felina

    13-14 bin tl yi şahin tofaş gibi bir arabaya vermemek için çünkü. Kullanan arkadaşlardan yorumlarını öğrenmek istedim, herşeyi bilmişliğini alıp konuma spam yapmazsan sevinirim.

    Bi adet 216 si bir adet 25 bir adette 414 si eskitmis roverin cigerini bilen birisi olarak dost aci soyler muabbetiyle uyarmak istedim seni suan hali hazirda komple 7000 tl para harcanarak a dan z ye pistonlar gomlekler yataklar devir daim radyator baski balata daha aklima gelmeyen bir cok sey komple sifirdan takilirak rover serviste toplattik araci ayagina goodyear effinentgrip sport lastikleride taktik 650 tl verdik.....arac suan 5-6 sene arkaya bakmaksizin masrafsiz .....ayrica ikinci sahibiyiz ayrica alindigi gunden bugune kadarki bakim vs faturalari gun gun kayit altinda.....aracta 3 parca boya var degisrn kesinlikle yok.....abs klima 4 cam otomatik surucu airbag elektirikli ve isitmali aynalar vs.....daha sayamadigim bicok ozellik var.............. Son 6 senedir bizde 14 bine birakcam kimse yuxunde bakmiyo arac 414 si sedan........pardonda cok biliyorum rover dedinmi fan club unden tut servislerinide kadar bircogu arkadasimdir yerine gore gecelerimizi gunduzlerimizi tabiti caizse yillarimizi vermisligimiz vardir......sana diyorumki cebindeki parani baglayip ta 5-6 sene sonra kime satcaksin o arabayi parana yazik etme.....git piyasa arabasi al yine biriktirir ilerde satarsin onu iyi bir arac alirsin..........heleki birde yorgun bir rovera denkgelirsen cebindekindende olma ihtimalin yuksek .......o yuzde bulasma

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Teşekkür ederim yorumun için. Dikkate alacağım kesinlikle.
  • hocam tofaşa tabii ki 13-14 bin verilmez. rover zamanının kalite arabalarındandır ama 2005'de rover firması battı. batık bir firma olduğu için son sahibi olma ihtimalin çok yüksek. he ben uzun yıllar binerim dersen önerebilirim. roverların parçaları honda ile uyumluydu sanırım. ayrıca bir arkadaşımdan duymuştum istanbul'da ünlü bir rover ustası varmış parça felan getirtebiliyormuş ingiltereden...
  • Hocam kullanmak için alacağım tabi vazgeçmezsem bu yorumlardan sonra. Uzun bir süre kullanma niyetindeyim tabi sanayiyle komşu olmazsam. Değişmesi gereken parçalar değişecek tabi ama sürekli hararet yapan vs. zor durumda kalırım. İşe gidiş gelişte kullanacağım eğer sıkıntısı olmazsa satmam yani ilk arabam olacak parayı sürekli arıza çıkaracak bir araca da yatırmak istemiyorum kısacası pişman olmaktan korkuyorum. Teşekkür ederim yorumun için hocam.
  • Lada vega sport hb bak

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Parca sorununyok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hararet sorunu genel bir problemse uzak durmalı
    ama fiyatına göre donanım ve konforu üst seviyede

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 216 13 bin tl civarı alınır mı sizce?
  • Alkan1905 A kullanıcısına yanıt
    Alınır alınmaz değil ama binici iseniz.

    Motoru iyi kontrol ettirin, ada iklimize göre motor olduğu için harareti TR de meşhurdur.
    Şanzıman 2 tipti yanlış hatırlamıyorsam 1 i sorunlu diye biliyorum.

    +mg rover forumu var oralara bir takılın genelde topluluk içi bilindik secereli araçlar oluyor.
  • 216 alınır ama 13 bine alınmaz...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.