Şimdi Ara

Router/Access Point tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.642
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar, bulunduğum yerde internet tek bi yerden kablolu olarak dağılıyor ve biraz uzak mesafeden de görmesini istiyorum yaklasık 4-5 duvar bulunmakta arada ve 15-20 metrede sorun çıkarsın istemiyorum.Wi-fi'ye dönüştürmek istiyorum bağlantıyı router ile access point arasındaki farkı da bilmiyorum pek.Aşağıdaki cihazlar hakkında ne düşünüyorsunuz?Asus gibi kücük olan işimi görürse daha iyi olcak görüntü açısından.

    Asus wl-330n

    Tp-link TL-WA901ND Access Point



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ReezySleazy -- 3 Şubat 2014; 22:15:52 >











  • pcdhcp P kullanıcısına yanıt
    Anladım teşekkür ederim, bu üründe antente sıkıntı olmaz yani güç olarak diyorsunuz? Asus olanı tam çözemedim zaten diğer kişilerde nasıl oluyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ReezySleazy -- 4 Şubat 2014; 16:37:53 >
  • Kullanıldığı ortama göre performans değişse de sıkıntı çıkarmayacağını düşünüyorum. Birkaç yerde kullandım bu cihazdan, utandırmadı beni şimdiye kadar .

    Diğer kişilerden kastım, anladığım kadarıyla bu internet bir yerden birkaç kişiye dağılıyor, diğer kullanıcılar AP mi yoksa Router mi kullanıyor diye sorabilirsiniz demek istemiştim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Seur~Peur

    Merhaba arkadaşlar, bulunduğum yerde internet tek bi yerden kablolu olarak dağılıyor ve biraz uzak mesafeden de görmesini istiyorum yaklasık 4-5 duvar bulunmakta arada ve 15-20 metrede sorun çıkarsın istemiyorum.Wi-fi'ye dönüştürmek istiyorum bağlantıyı router ile access point arasındaki farkı da bilmiyorum pek.Aşağıdaki cihazlar hakkında ne düşünüyorsunuz?Asus gibi kücük olan işimi görürse daha iyi olcak görüntü açısından.

    Asus wl-330n

    Tp-link TL-WA901ND Access Point

    901nd kullanıyorum memnunum sıkıntı çıkarmaz onu önerecektim zaten.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 4 Şubat 2014; 21:12:32 >




  • @pcdhcp, Çok teşekkür ederim diğer kullanıclar sadece ethernet kablosunu taktıklarında nete bağlanabiliyorlar kablosuz bir şekilde ama ben wi-fi kurmak istiyorum genel olarak.Artık sizin attığınız ile o 3 antenle cihaz arasında bir karar vericem sağolun tekrar.

    @bjk__murat Teşekkürler, büyük ihtimal o cihazı alıcam yorumları da baya okudum hakkında.
  • Hem Router hem Access Point olarak kullanabileceğin ZyXEL NBG418N-v2 ürünü var kardesim, ürüne ait incelemeye aşağıdaki linkten bakmanı tavsiye ederim, fiyatı da oldukça uygun :)

    http://forum.donanimhaber.com/m_113474307/f_/tm.htm#113474307



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KingMaster93 -- 18 Şubat 2016; 17:41:29 >
  • merhaba, bu işlerden çok anlamıyorum ama sıkıntım superonline Fiber interneti ( modem Huwaei 253s) arka odalarda da çeksin istiyorum. Ne alacağıma karar veremedim. Üstelik aldığım cihazı superoline modemin yanına koyup sinyal arttırıcı olarak mı kullanacağım yoksa çekmeyen yere koyup acess point olarak mı kullanacağım bilmiyorum. Bilen biri varsa tavsiyelerini bekliyorum..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.