Şimdi Ara

Route66 Maxi Yazılımı Hk. Soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba;

    Yaklaşık 1 yıldır route 66 maxi cihaz kullanıyorum. Piyasada yeni çıkan ve bir sürü özelliği olan cihazları görünce kafayı yiyorum desem yanlış bir tabir olmaz. Benim aldığım cihazın yarı fiyatına bluetooth, mp3 mp4, video göstericisi olan cihazların satılması açıkcası canımı çok sıkıyor.

    Siz arkadaşlara sorum şu benim cihazım da Win CE 5.0 ile çalışıyor. diğer cihazlarda Win CE 5.0 ile çalışıyor. Diğerleri video ve mp3 çalabiliyorsa benim cihazımında video ve mp3 çalabilmesi gerekli diye düşünüyorum. Bununda navigasyon cihazındaki yazılımla alakalı olduğunu düşünüyorum. Bu düşüncelerimi gerçekleştirmek içinde navigasyon cihazı içerisindeki yazılımlarla biraz oynadım ve cihazımı win CE olarak açmayı başardım. otomatik olarak navigasyon yazılımının başlamasını durdurmuş oldum. ve dışarıdan elde ettiğim bir video yazılımı ile video göstermeyi başardım. wince de de programlardan navigasyon yazılımını tıkladığımda navigasyonum çalışıyor. Ama navigasyondan çıkmak için reset atmam gerekiyor. Yani işin özüne gelirsek benim cihazımın aslında mp3 ve video yetenekleri var gibi görünüyor. Ama bunun için bir yazılım gerekiyor. Mesela şu anda piyasaya yeni çıkan navking maxi m modelinin yazılımı gibi bir yazılım gerekiyor. Bunu yapmamız mümkün mü? yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum.

    Yazılan cevaplardan bunun mümkün olmadığı kanısına varırsam cihazı satacağım buda almayı düşünen arkadaşlar için bir not teşekkürler.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.