Şimdi Ara

Ronaldo'nun içine düştüğü acınası durum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Gelin arkadaşlar tarafgirlik yapmadan hep beraber bu üzücü durumu konuşalım.


    Bu adam real madridden ayrıldıktan sonra neden gittiği her takımı ve kendisini bitirdi? Bunun üzerine konuşmalıyız artık.


    Geçen yaz neden futbol dünyasından kimse çıkıp kendisini istemedi ve adeta gibi bir paçavra gibi kenara atıldı?


    Portekiz milli takımında neredeyse burnunun kırılacağı bir pozisyona maruz kalmasına ve kanlar içinde yerde yatmasına rağmen neden takımından 1 kişi bile yanına gitmedi?


    Ronaldo için üzülüyorum açıkçası, kendisi Haaland seviyesinde hırslı bir futbolcuydu.


    Futbolcuydu diyorum çünkü artık emekli olması gerekiyor.


    Prime dönemi Haaland ile baş edebilir miydi? Bence şüpheli.


    Yine de -Real lobisiyle kazandığı kupalar hariç- kariyerine saygım var.


    Aklımda Juventus'a attığı rövaşata golü ile kalacak.


    Bence jubilesini real madrid'de yapmalı, zira kendisini kendisi yapan franco'nun faşo takımıdır. Modric ve Kross'un Ekmeğini yıllarca yedi neticede.



    ESPN FCtwitter
    “Not Ronaldo's night 😔”
    https://twitter.com/ESPNFC/status/1578092075702276096


    Ayağını bile kaldıracak halde değil, inanılmaz depresif bir havası var. Daha fazla dibe batmadan bırakmalı.


    Bu arada top 5 forvetler listesinde kendisini Lewa ve Suarez'den sonra 2.sıraya çok net yazarım, öyle de bir kariyeri var kendisinin. Saygı duyulmalı.








  • Yaşlandı artık 40 yaşına yaklaştı . Emekli olup daha fazla saygınlığını ayaklar altına almamalı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mesajini gülmekten okuyamadim Todocuğum. Senin olduğun anlaşilmasin diye Real lobisi kismini eklemeni takdir ettim ama yemiyoruz.


    Ronaldo gittiği her takimi bitirdi demişsin. United ve Juventus Ronaldo gelmeden önce zaten bitiklerdi. Niçin böyle söylüyorsun? Çünkü Pessi Barçayi maddi ve manevi olarak iflas ettirdi.


    Modriç ve Kroosun ekmeğini yedi diyorsun, çünkü 28 yaşindan beri ŞLnin kupasinin sapina hasret olan Pessi Xavi, iniesta, Alves, Eto'o, Villali kadrolarin ekmeğini çok yedi. Onlar olmadan bir hiç. Bu yüzden kendini Parise yamamak için her şeyi yapmadi mi? Ronaldo Realde ilk 5 senede leş kadrolarla oynadi. Unitedta son 1-2 senesinde leş kadrolarla oynadi. Juve ve Unitedi söylemiyorum bile. Pessiyle Barçadaki son 1-2 senesi hariç hep çok kaliteli kadrolarla oynadi. Ronaldo REALe en iyi olarak geldi zaten 2009da.


    Prime Haaland mi? Haaland önce prime döneminde 5 tane ŞL kazansin, ŞL elemerinde en çok gol atan oyuncu olsun, en çok gol atan ve assist yapan oyuncu olsun ŞLde , sonra konuşalim.


    Ronaldoyu alabilecek 2 takim vardi. 1-Bayern 2-Chelsea. Bayernde Kahn, Chelseade Tuchelin Ronaldoyu istemediğini sağir sultan duydu. Diğerleri Ronaldonun maaşinin yarisini karşilayamazlar.


    Suarez mi? Barçalilarin balonu mu? Pardon, Liverpoollularin balonu da. ŞLde kariyer gol sayisi 22 adamin. Haaland bile 2 gün önce geçti. 22 yaşinda Suarezin kariyer gol sayisini geçti adam ŞLde. Lewa da küçük maçlarda yardirip büyük maçlarda hayalete dönen oyuncu mu? Aynen 2side Ronaldodan daha iyiler!  





  • Ronaldo Juve'ye gitmeden önceki sene Juve, ŞL finali ve lig şampiyonluğu kazanmıştı. United ligde 2. olmuştu. Yani bitik değillerdi. Ronaldo effecti sonuna kadar tattı bu iki takım.  Barça Messi'nin ayrıldığı ilk sene Galatasaray ile Avrupa Ligi'nde (Avrupa Ligi şu an Ronaldo'nun oynadığı lig, belki bilmiyorsundur diye belirtme ihtiyacı hissettim) kafa kafaya maç atmıştı.(Galatasaray o sene kümeye oynuyordu) Neyse seni daha fazla sallamayacağım. Yaşadığın delüzyon ile artık daha fazla dalga geçemem. Üzülüyorum nitekim. Benim de bir vicdanım var be Kenşo. Portekizliler, 15 yaş altındaki çocuklar bir de sen kaldın Ronaldocu şu dünyada be Kenşoşko a.k.a. @Donnarummathebest . Yaşın 45'ti sanırım değil mi? Türünün son örneklerindensin.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Ronaldo'nun artık iyice yaşlandığı çok bariz belli. Eğer futbola devam etmek istiyorsa ya yüksek bir mebla karşılığı araplara gidecek, ya da daha orta seviyelerde bir avrupa klübüne gidip şampiyonluk, şampiyonlar liginden falan ziyade keyfine futbol oynayacak. Sporting Lizbon'da futbola başladı diye hatırlıyorum mesela, o tür bir şey olabilir ama prime zamanında Ronaldo'yu çok seven biri olarak güncel durumu gerçekten çok acı geliyor, kendini 2. yarı son 10 dakika oyuna girecek vs kadar düşürmemeli bence.

  • Messi’den sonra dünyanın en iyisi kendisi. Şu ara Haaland ile kıyaslanıyor ama her ne kadar son yılları kale önünde geçmişse de kariyerinin tümünü baz alırsak bu Haaland’dan daha büyük bir futbolcu olarak tarihe kazınacaktır.

    Kariyerinde 2 tane büyük hata yaptı. Birincisi Madrid’den ayrılmasıydı. Juventus gibi son yıllarda ne oynadığı belli olmayan —her ne kadar anti Ronaldocular tarafından Ronaldo yüzünden Juventus bu hale düştü dense de- leş İtalya ligini tercih etmesiydi. Bir diğer hatası da Sporting gibi şuanlık kendi klasında bir takım yerine Çöp United’a gidip kariyerini zehir etmesi.

    Artık tek yapması gereken Madrid ile bir jübile yapması.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.