Şimdi Ara

Romanyada Yaşamak.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar herkese merhaba. Bu yaz yaklaşık 10 araba (5 tanesi Odessa'da ayrıldı ) ve 40 kişiye yakın insan Balkan turu yaptık. Arabalar eski askeri araç olan defender ortalama 7 kişi alabiliyor :D Gezinin beni en çok büyüleyen kısmı Romanya oldu. Gerek doğası gerek insanlarını çok sevdim. Bükreşte gezerken geniş geniş sokaklar insanın içini ferahlatıyor. Gereksiz yüksek bina yok tarihi yapı korunmuş.Yapılarda Sovyet etkisini hissediyorsunuz. Kaç gündür düşünüyorum yaşamak için gitsem mi gitmesem mi diye. Normalde fotoğrafçılık yapıyorum ama orda ne iş yaparım hiç düşünmedim. Daha önce Londrada'da 4.5 ay kaldım ama sonra İstanbul'a döndüm. Şimdi gene bir alevlenme var içimde ama bu sefer Romanya düşünüyorum. =) Romanya'da yaşayan veya daha önce yaşamış sevgili arkadaşlar, deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim gerçekten benim için çok önemli. Yakın zamanda tekrar gitmeyi planlıyorum ucuz bir hostel bulup Bükreşi daha detaylı gezmek istiyorum hatta turistik olarak değil yerel yaşamın nasıl devam ettiğini öğrenmek istiyorum.







  • rumen bir partnerim vardı
    deli sevişirdi
    neden tr diye sorduğumda burda herşey ucuz romanyada köylerde bile tekgöz baraka kirası 200 avroymuş

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Romanya vize istiyor mu? İstiyorsa kolay alabilir miyiz?
    Benimde gezme planım var.
  • Ben Bukreste yasiyorum hocam cok mutluyum imkanin varsa tavsiye ederim.
  • tootpick kullanıcısına yanıt
    Valla bende şengen vardı hocam kabul ediyorlar. Ama bildiğim kadarıyla romanya vizesi alabiliyorsunuz ve çok zor değil galiba. Ama ordan aldığın vize şengen olarak geçmiyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: inonu88

    Ben Bukreste yasiyorum hocam cok mutluyum imkanin varsa tavsiye ederim.
    Valla hocam kesinlikle 1-2 ay içerisinde gelicem bir hostelde kalıp turistik değilde yerel yaşamın nasıl olduğunu az da olsa anlamaya çalışıcam. Bükreşi 1 gün gezebildim ama anlamadığım bir şekilde içimde özügürlük duygusu oluştu. Türkiye'de tabiki şeriatla yaşamıyoruz ama ne biliyim oraya gelince daha bir özgür hissettim =) yani bu yanlış anlaşılmasın kesinlikle :D :D en önemlisi şehirin yapısını çok hoşuma gitti ve insanların birbirine olan nezaketi güzeldi.Köylerini gezme şansım oldu, yani söylecek laf yok çok güzel. Hocam iş olanakları nasıldır ? Fotoğrafçılık yapıyorum ama orda bu sektörün ordaki durumu nedir hiç bilgim yok. Yapılacak mantıklı işler nedir ? Bilgilendirirsen çok sevinirim. Çok durasım yok buralarda artık.




  • vatandaşlığı bi verseler
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-CD88C7FAD

    vatandaşlığı bi verseler
    topluca başvursak mı acaba ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.