Şimdi Ara

Rölantide stop etme sorunu Acil Yardımm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
671
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • ARKADAŞLAR MERHABA 2000 MODEL 1.6 16V PALİO LPG Lİ BİR ARACIM VAR. ARACIM 2 GÜN ÖNCESİNE KADAR ÇOK NORMALDİ GAYET DÜZGÜN ÇALIŞIYORDU AMA DÜN ARABA ISINDIKTAN SONRA RÖLANTİDE GEZİNMELER BAŞLADI 500 DEVİRDEN Bİ ANDA 2000 - 2500 DEVİRE FALAN FIRLIYO SONRA TEKRAR STOP EDECEK POZİSYONA GELİYOR VE STOP EDİYOR BENZİNDE DE GAZDA DA AYNI SORUN MEVCUT ÖZELLİKLE VİTESİ BOŞA ATTIĞIMDA YADA SAĞA SOLA DÖNMEK İÇİN VİTES DÜŞÜRMEK İÇİN GAZI BIRAKTIĞIMDA YAPIYOR DAHA ÖNCE LPG DE GİDERKEN ARABA SIKIŞTIĞI ZAMAN YADA MOTOR FRENİ YAPTIĞIMDA SANKİ ESKİ KARBÜRATÖRLÜLERDEKİ GİBİ ÖN TARAFTAN MANİFOLTUN ORDAN PATLATMA SESİ GİBİ BİR SES GELİYORDU ÇALIŞIRKENDE SANKİ TEKLERMİŞ GİBİ UFAK BİR SARSINTI VAR ACABA MANİFOLTU ÇATLATMIŞ OLABİLİR Mİ??? ATEŞLEME BOBİNİNE BAKTIM SORUN YOK DÖRDÜDE SORUNSUZ ATEŞLİYOR.. ARKADAŞLAR SORUNUMLA İLGİLİ BANA YARDIMCI OLURSANIZ ÇOK SEVİNİRİM..

    ŞİMDİDEN YARDINLARINIZ İÇİN TEŞEKKÜRLER







  • Arkadaşım kitinizin mevcut servisine uğrayarak sorunu araştırmalarını isteyin.Aracın ateşleme sisteminde sensörlerde bir olumsuzluk görünüyor.Bu arada gerçekten emme manifoltunda da kaçırma olabilir.
  • Merhaba ;
    Bencede egsoz manifoltta bir çatlama veya conta kaçırması gibi bir durum var, bir an önce baktırın ihmale gelmez.
  • ben de aynı sorunu yaşadım uzun uğraşlar sonucu nihayet çözüldü. hava akış metresinden kaylanıyormuş tabi çok çeşitli olabilir, monifolttan, rolanti valfinden, gaz kelebeğin kirlenmesinden veya lpg nin ayarsızlığından vs.. olabilir benzinde de yapıyorsa servise, sadece lpg de yapıyorsa gazcına götür derim...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.