Şimdi Ara

rolanti problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
887
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar geçenlerde birden bire rolantide bozukluk meydana geldi. devir normalde 800 civarında sabit durması gerekirken 1100-1300 arasında periyodik olaran değişmeye başladı.bi ustaya gösterdim rolanti motorunu temizleyeyim dedi. problem o anda çözüldü ama 2 gün sonra tekrar olmaya başladı.

    araç 99 clio hb dir.acaba bu problem hakkında fikri olan var mı?



  • LPG li araçların çoğunda olur LPG yi iptal edip 1 veya 2 hafta benzinli binin bakalım yapacak mı?LPG li aracın sorunu bitmez stop eder rolanti dalgalanır subap ayarı tutmaz sürekli yaptırmak gerekir vs.vs.
  • Merhaba, Arkadaşlar;

    Arızanız aslında kronik bir arıza yapılması gereken şudur:

    Aracın boğaz kelebeğini rolanti motorunu sökerek temizledikten sonra araca sibop ayarı yaptırmak. Tüm bu işlemler tamamlandıktan sonra rolanti motoruna elektronik tetikleme ile manuel adaptasyon yapmak gerekir. Bu işlemlerden sonra da araca güzel bir gaz ayarı yapıldıktan sonra aracınızı sorunsuz bir şekilde 10.000 km kullanabilirsiniz.

    Eğer bu bakımı her 10.000 veya 15.000 km de bir yaparsanız. Uzun yıllar aracınızı sorunsuz kullanırsınız.

    Bu kadar işlemin Fiyatı sadece 80 liradır.
  • Arkadaşlar cevaplarınız için teşekkür ederim. Arabayı 3 sene önce sattım. Ben satarken sorun yoktu. Belki alan arkadaş sorunu yaşarsa tekrar ufak bir aramayla bulabilir bu konuyu. Elleriniz dert görmesin :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.