Şimdi Ara

Rogue Poison skilini öğrenemiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
914
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Lvl 20 undead rpgue yim ama 20 de açılan crippling poison skilini öğrenemiyorum.Quest yapmam gerekiyomuş o yüzden ogrimmardaki questi yaptım ikinci aşamayıda yaptım sora 24 elite quest geldi onu tabikide yapamadım belki öğrenebilirim diye gittim ama yine olmuyo yardımcı olabilirmisiniz o skili öğrenmek için kesinlikle o questi yapmak zorundamıyım???



  • quote:

    Orjinalden alıntı: orachi

    Lvl 20 undead rpgue yim ama 20 de açılan crippling poison skilini öğrenemiyorum.Quest yapmam gerekiyomuş o yüzden ogrimmardaki questi yaptım ikinci aşamayıda yaptım sora 24 elite quest geldi onu tabikide yapamadım belki öğrenebilirim diye gittim ama yine olmuyo yardımcı olabilirmisiniz o skili öğrenmek için kesinlikle o questi yapmak zorundamıyım???


    thralla rüşvet verirsen belki bişiler yapar Evet kesinlikle quest yapacan..




  • İyide 24 elite tek başıma nasıl kesicem.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: orachi

    İyide 24 elite tek başıma nasıl kesicem.


    tek başına kesmiceksin.. yanına bir iki kişi daha al..
  • Evet questi yapmadan posion yapamazsın ayrıca thistle tea tarifini veriyor o quest. tek başınada yaparsın ama lvl22 olmadan gitme. hatırladığım kadarıyla bişiler anlatıyım. ilk önce kulenin yakınındaki elite dwarftan questi al. onunla konuşabilmen için havaya ateş edip /salute yapman gerekiyor. Questte isttenen chestin anahtarı kulenin önündeki goblin de pick poketle anahtarı al. kulenin içindeki yartıklar eviscerate ile bi kerede ölüyodu sanırım. En üstteki elite olanada ilk olarak ambush yapıcaksın yüzde 50 canı kalıyo vanish atıp tekrar ambush atıcaksın yani 2 ambushta ölmesi lazım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi legaLAlien -- 2 Aralık 2006; 10:59:49 >
  • Hepsini bi ark yardımıyla yaptım ama kutuda takıldım çünkü lock pick istiyo onu kasabilecek hiç bi yerde bulamadım eğer bilen biri varsa lütfen sölesin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.