Şimdi Ara

Robotics 9110 Modem ve 5422 Adapter

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Modemi kullanıyorum fakat Adapter konusunda sorun yaşamaktayım, kendim kurdum olmadı, klavuzu birer birer okuyarak söylenenleri yaptım olmadı, modemle bağlanıyor ama alış-veriş yapamıyor, daha doğrusu veriyor bu adapter ama alamıyor, böyle bir sorun var, iki farklı masa üstü bilgisayarda taktım kurdum ama nafile, değişik şifrelemeler ile denedim yok yok yok... Şu an WEP olarak bağlı, şifreyi yanlış girince bağlanmıyor haliyle... Doğru girdiğimde de bağlanıyor fakat alış veriş yok, ping atmaya kalktığımda Time Out mesajları alıyorum... Sorun ne olabilir..?

    Not: Forum da araştırdım bir süredir ama cevap bulamadım, teşekkürler.



  • sorunun yanıtı değil belki ama..

    senın laptop centrino değil mi
    neden usb adapter takma ihtiyacı hisediyosun...

    aynı üründen bende de var yeni aldım. bu hafta sonu deneme fırsatım olacak.. bilare tartışırız :Pp
  • Üstteki arkadaşım modemin wireless özelliğinin işlemci ile ne alakası var (centrino) anlamadım arkadaşın problem biraz farklı

    Anladığım kadarıyla arkadaş wireless bağlantısı omayan bi masaüstü bilgisayarı cihazla gelen beyaz aparat ile bağlama konusunda sıkıntılı.

    Dostum aynı modemden kullanıyoruz ama ben o aparatı kullanmadım hiç.Geçenerde bi sorun yüzünden bu USR firmasına mail attım cvp yazdılar hemen istersen sende bir mail at yardımcı olurlar mutlaka ...
  • Kulladığı işlemciyle ilgisi var demedim.. Lütfen dikkatlı oku.. Centrino mobile lı sistemde usb dongle'a( senın tabirinle beyaz dalga) ihtiyac niye duydugunu merak ettim.. (centrino eşit değildir işlemci türü/tipi)

    Diğer taraftan usb dongle makineye taktıgımda çevredemde AP'leri bulduktan sonra şifreli olanlarda aynen dedigin gibi gönderilen XX kb 'ken alınan hep sıfırda kalıyor doğal olarak.. WEP/WPA konmamışlarda ise kolayca veri alınabiliyor. Tahminimce modemine koydugun şifreyle ya da mac adresle vs. dongleı taktıgın makinenin makineye girdigin şifre birbirni match etmiyo.. bence modemini, fabrika ayarlarına geri döndür ya da bildigin wireless olan bir yere donglela beraber laptopunu götür öyle dene.. Kolay gelsin..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.