Şimdi Ara

Robot Süpürgeler Hakkında [ANA KONU] (95. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
56.196
Cevap
1.329
Favori
2.242.420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
218 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
67. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 9394959697
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba bende Xiaomi robot süpürge aldım evi pırıl pırıl yaptı ve ciddi anlamada kullanışlı bir tek uzaktan bağlantı olayını çözemedim yapan biri varsa anlatirsa çok minnettar kalırım sanırım 🙏

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Hepsirobot

    Merhaba
    Her ikisi de benzer özelliklerde cihazlardır ancak Ecovacs tabii ki daha kaliteli ürünler yapar.
    Ecovacs uygulaması daha başarılı bir cihazdır.
    Saygılarımla
    Hocam kusura bakma cok soru sordum. Ecovacs 960 modeli hiçbir yerde göremedik Almanyada internette de bulamadık. Satışa cıkmadı mı henüz ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • udinese U kullanıcısına yanıt
    Estafirullah, kusur da ne demek? Ecovacs 960 Taiwan ve Çin dışında çok az yerde görülüyor şimdilik.
    Zaten biliyorsunuz, çok yeni bir model.
    Çok soran oluyor, ben de sağlam bir kaynak arıyorum. Hepinizi bilgilendireceğim.
    Saygılarımla

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hepsirobot kullanıcısına yanıt
    Merhaba , Hepsirobot abimiz :)

    Uzun süredir türkiyeden garantili almak için cırpınmama ragmen malesef bir cihaz bulamadım. Ayın 19 unda Hollandaya gidiyorum . Daha once konusmustuk konuyu, bilgilendirme yapacaktınız.

    ayrıca Rusya yadan bir arkadasım ay sonu Türkiye gelecek. Aliexspress den İlife A9s (sizin favori cihazınınız oldugu için ) sipariş edip, elden getirtebilme imkanım var. Yolcu beraberinde getirirken ,430 Euro ya kadar gümrük vergisi almıyor devlet.

    Öncelikle siz İlife A9s için , herhangi bir sorunda destek olurmusunuz ? Böyle bir imkan varken başka öneriniz olurmu ?

    (evim Net 80 mt2 2oda 1 salon , halı salonda 4m2 var sadece . Banyo girişleri dahil eşik yok ve yerden ısıtmalı )

    Simdiden teşekkürler
  • luckystar kullanıcısına yanıt
    Merhaba,
    Yanlış hatırlamıyorsam Rusya'da Xiaomi oldukça ucuz, bazı yerlerde S6 bile bulunabiliyor, düşünebilirsiniz. S6 Aliexpress üzerinde 599 USD ama Rusya'da daha ucuza var sanırım. Tabii bunun yerine S50/55de düşünebilirsiniz, çok makul rakamlara mevcut.

    A9s için, diğer tüm robotlarda olduğu gibi, elimden gelen desteği ve bakım/onarım hizmetini tabii ki verebilirim. Her iki grup cihaz da 80m2 için fazla bile.
    Maalesef önerebileceğim diğer robotların fiyatları iLife modellerinden daha yukarıda.

    İyi günlerde kullanınız.
  • Hepsirobot kullanıcısına yanıt
    Merhaba ,

    Siz İlife önerdiniz diye bu cihaza yogunlaştım 2 gündür. Arkadaşımla konusup S50-S55 yada uygunsa s6 için fiyat araştırması yaptırayım. anladığım kadarıyla Aliexpress üzerinden değilde, Rusya'da daha ucuza satan yerler var.Dolayısıyla fiyatlar daha uyguna gelebilir.

    Bilgi alınca sizle paylaşayım o zaman.

    Bu arada , DH sıcak fırsatlar hastalıgı oldu fiyat/performans :) Fiyat olarak aslında bir üst limitim yok. Evimin özelliklerini yazdım. İşimi en iyi şekilde görecek, birazda Telefondan izleyip içimin rahat edeceği bir cihaz arıyorum.Ve malesef hayatımda (45 yasındayım ) teknoloji konusunda , bir ürün ile ilgili bu kadar kararsız kalmadım. Şartlarını bilmiyorum ama Turkiye Dist alıp, gercekten garanti verebilecek,müşteri memnuniyeti saglayabilecek bir organisazyon nasıl kurarız onu bile düşünüyoruz. :)
  • Hepsirobot kullanıcısına yanıt
    Rusya da sitesinde 26580 rub.. yani 2300 Tl civarı. O zaman hedef belli oldu :)
    https://xi.express/catalog/robot_pylesos_xiaomi_mi_roborock_sweep_one.html?utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=google_cpc_xe_dsa_reg&utm_content=gid|77807383332|aid|358501487479|placement|&utm_term=&gclid=Cj0KCQjwpPHoBRC3ARIsALfx-_L5nzKSF88_7Q0d48xwXQ0-CvsezlQ8cupQ2kenyr-tYQTAdJka35EaAronEALw_wcB

    S55 de 26990 Ruble
    https://xi.express/catalog/robot_pylesos_xiaomi_mi_roborock_sweep_one_black.html




  • luckystar kullanıcısına yanıt
    Kolay gelsin.
    Distribütörlük konusu ciddiyetle ele alınması gereken bir şey, özellikle teknik servis ve cihaz ömrü konusunda dikkatli çalışmak gerekiyor.
    Yoksa ülkemiz çöplüğe döner.
    Bazı girişimler olduğunu biliyorum, ben de temas halindeyim onlarla.
    Saygılarımla

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hepsirobot kullanıcısına yanıt
    Bu konuda baglantılarınız eminim ki vardır. Girişciler ile görüşmek , fikir alışverinde bulumak ,belki de projeler üzerinde konuşmak isterim.
  • luckystar kullanıcısına yanıt
    Tabii ki, özelden yazışırız.
    İlginize teşekkür ederim.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Merhaba konunun yarısını okudum 4yaşında ikizlerim var ve günde 2 kez ev süpürmekten yoruldum önce anket 11s almaya karar verdim sonra çok tavsiye ettiğiniz a9s i sipariş edeyim dedim ardından sonbaharda makul fiyatlı ürünlerle yeni markaların ülkemize geleceğini söylediniz sorum şu makul fiyattan kastınız nedir fiyat aralığı verebilir misiniz bütçeme uygun değilse 2 cihazdan birini sipariş verip boşuna beklemek istemiyorum
    Şimdiden teşekkür ederim
  • wibble W kullanıcısına yanıt
    Merhaba
    Makul fiyat terimini fiyat/performans endeksi açısından kullanıyorum.
    Temel özelliklere sahip, sadece süpüren, haritalama özelliği olmayan bir robot için makul fiyat aralığı 1600-2200 TL aralığındadır. Anker Eufy, iRobot 600 serileri gibi

    Hem mop, hem süpürme özelliği olan haritalama özelliği olmayan bir robot 2800 TLye kadar alınabilir.
    Sonrasında sınır yok... çoğu iLife modelleri vs.

    İLife A9s veya Xiaomi S50/55 & S6, Ecovacs Deebot 930 vs gibi ürünler üst segment ürünlerdir, 4000+ TL fiyat bekleyebilirsiniz.

    Saygılarımla

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Xiaomi S6 sonunda Avrupa ve ABD’de satışta:
    https://www.androidheadlines.com/2019/07/roborock-s6-for-sale-us-europe.html

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bugra1984 B kullanıcısına yanıt
    Merhabalar,
    Ben uzaktan baglantıyı/telefon uygulamasında xiaomi supurgeyi tanıtmada sorun yaşamıştım sonra nasıl hallettigimi başka bir forum sayfasında yazdım, buraya da kopyalayayım belki faydası olur.
    "
    Merhabalar, suan baglandim roboVacuum uma:) evet bu ismi verdim:) ilk once logout yaptim. Sonra iosdan uygulamayi sildim ve appstore dan tekrar indirdim. Uygulamayi actiktan sonra sag ustte ulkeyi china sectim. Login olarak phone code vs diyordu another sign method u sectim ve mailimi sifrem ile giris yaptim. Sonra xiaominin kapagini acip iki dugmeye basili tutarak cince wifi resetting diye tahmin ettigim sesi duyana kadar bastim.. isik sondu ve sonra mavi led hafif hafif yanmaya basladi. Uygulamadan ana menuden otomatik device gelmesini bekledim ama gelmedi:( ben de add device dedim ve birsuru urun listesinden xiaomi vacuum cleaner i sectim. Sonra benden wifi adi ve sifresi istedi. (Wifi adi oto gelmisti listeye ben sadece sifreyi girdim.) . Bilgileri girdikten sonra ilerledim ve dah onceki sorumda sordugum ve asilkan88 (yeni tekiz) hocamin d atahmininin dogru oldgunu anlamami saglayan swcenek geldi. Telefondan xaomi_vacuu_xxx isimli agi secmemi ve iygulamaya geri donup baglanmami isteyen adim geldi. İos wireless ayarindan wifi aglari listesinden gordugum xiaomi_vacuum..: lu agi sectim ve baglandim. Sonra uygulamaya geri dondum. Zaten kapatmamistim. Oda secmemi isteyen adimda living room sectim ve artik masallah xiaomime baglandim. Update oldugunu ve guncelemek isteyip istemedigimi sordu. Evet dedim. Suanki vsrsiyonu ve yeni versiyon numarasini yazdi. Ok dedim. Burds sorun cikti:( hata verdi ve guncellenemiyor tekrar denemek ister misin diye sordu ama tikladim bisi olmadi:(

    "

    Not: Bir sure sonra uygulamayı tekrar açtıgımda initializing gibi bişi dedi yuzde ilerledi bir dakika kadar sure ile sonra açıldı. Update kısmına girip check dedigimde ise aygıtınız güncel dedi ve güncellemedi. Ama surum numarasına baktıgımda 3.3.xx gibi bir numara fakat update hatası aldıgımda gelen yeni update numarası 3.5.xx li bir surumdu, tam anlayamadım guncellendi mi guncellenmedi mi:( Guncel degilse nasıl güncellerim acaba?




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Hepsirobot

    Xiaomi S6 sonunda Avrupa ve ABD’de satışta:
    https://www.androidheadlines.com/2019/07/roborock-s6-for-sale-us-europe.html
    Merhaba, Migros’da satılan aşağıda konu linki olan irobot çakması olan bir temizlik robotu aldım
    https://forum.donanimhaber.com/migros-irobat-akilli-temizlik-robotu-979-tl--134981632

    Yaklaşık 1 aydır kullanıyorum süpürme performansından memnunum, robotun silme aparatı da var, silme için geçen günlerde bir deneme yaptım, aparatı su doldurup takıp çalıştırdım fakat temizlik bitip robot şarj cihazına döndüğünde suyun hiç eksilmediğini gördüm.

    Bir kaç kez daha denedim, yine olmadı, aparatı ters çevirdiğimde üzerindeki beyaz delikten su akıyor bir tıkanma yok, fakat robota taktığımda su hiç azalmıyor. Su robotun neresinden akması gerekiyor onu da anlayamadım, robottaki su tahliye yerinde tıkanma vs olabilir mi?

    Çözebileceğim bir sorun ise yardımcı olabilir misiniz? Veya garantiye göndereceğim fakat satıcının web adresi açılmıyor, telefon numarası da yok, migros vasıtasıyla bir şekilde ulaşırım ama firma güven vermediği için cihazın bozulmasından endişeleniyorum.

    .


    h



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farukyil92 -- 5 Temmuz 2019; 16:1:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • farukyil92 F kullanıcısına yanıt
    Merhaba
    Yıllardan sonra çalışan bi iRobat olduğunu duymak ne kadar güzel. İthalatçı firma bunlardan bir konteyner dolusunu Migros’a “kitleyip” ortadan kaybolmuştu. Migros da hala bıkmadı bunları rafa koymaktan demekki.

    Islak ünitedeki sıvı akışının robot ile bir ilgisi yok. Büyük ihtimalle haznenin hava çıkışı tıkalıdır - su değil hava -. O da muhtemelen haznenin üst taraflarında küçücük bir delik şeklindedir, kontrol ediniz.
    Saygılarımla

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hepsirobot kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler, dediğiniz gibi hava çıkışı sorunluymuş, haznenin üzerindeki silikon mavi su kapağını açık bırakınca, haznenin altından su damlamaya başladı.

    Fakat söylediğiniz hava çıkışını bulamadım, haznenin içi iki katlı, üstte “push” tuşunun olduğu bir bölme var altta su haznesi başlıyor, acaba bahsettiğiniz hava çıkışı bu iki yer arasında olabilir mi eğer öyleyse üstteki bölmeyi söküp bakmak gerekiyor.

    Silikon kapağa iğneyle delik açmayı düşündüm, robot hareketli olduğu için içindeki su sallanıyor oradan robota su giderse sorun çıkarabilir sanki






    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • farukyil92 F kullanıcısına yanıt
    Merhaba
    Silikon kapağa kızdırılmış iğne/matkap ucu ile açacağınız 1mm çapında bir delik işinizi fazlası ile görecektir.
    Yüzey geriliminden dolayı o boyuttaki bir delikten "yukarı doğru" bir sıvı çıkışı olma ihtimali çok düşüktür.
    Saygılarımla
  • Hepsirobot kullanıcısına yanıt
    Sorun çözüldü, teşekkür ederim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eufy hbde 1349tlye düşmüş. İlgilenenlere duyurulur:

    https://www.hepsiburada.com/anker-eufy-robovac-11s-hepa-filtreli-yuksek-emisli-akilli-robot-supurge-t2108311-p-HBV00000ED0OB?magaza=Just Original

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 9394959697
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.