Şimdi Ara

Robot Süpürgeler Hakkında [ANA KONU] (2801. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
56.280
Cevap
1.327
Favori
2.247.856
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
218 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 27992800280128022803
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Herkese merhaba, Roidmi eve plus modelinde robot boşaltmasını yaptıktan sonra çöp istasyonun içindeki yanan ışığın ne anlama geldiğini bilen var mı? Belli bir süre yanıyor, sonra sönüyor.
    Robot Süpürgeler Hakkında [ANA KONU]
  • Hepsirobot kullanıcısına yanıt
    Ben o dikey süpürgeyi sadece zemin temizlesin mantığıyla alan kişi görmedim. Varsa böyle bir kişide (olabilir yadırgamam), emin olun sadece yer süpürmekle kalmıyor sorduğum ve cevap vermediğiniz sorulardaki eylemlerin daha azını, tamamını veya daha fazlasını yapıyor. Ama siz hala elma ile armutu kıyaslamaya devam edin. Belliki kendinize robot süpürgeleri savunma derneği gibi bir misyon edinmişsiniz, geri kalan herşeyi amacı farklı olmasına rağmen robot süpürge ile kıyaslıyorsunuz.

    Tedirgin olmayın. Burada robot süpürgekeri yeren biri yok karşınızda. Ne dikey süpürgeyi ne de robot süpürgeyi, ne üretiyorum ne satıyorum ne de servisliğini vb yapıyorum. Sadece kullanıcıyım.



    Ama boşverin hocam sebebi nedir anlamadım (bir sebep yakıştırmak da haddime değil) belliki anlamak istemiyorsunuz. Yapacak bir şey yok. İyi günler dilerim. Sağlıcakla, saygılar.
  • Mr.Tambourine Man M kullanıcısına yanıt

    Bildiğim kadarı ile kapatılamıyor.

  • Ek olarak bu arada evet dyson dikey süpürgeler şu an ziyadesiyle abzürt bir fiyatta. Ama benim gibi hayatının her alanında bu süpürgeyi kullanacaklar için güzel bir cihaz. 2019 dan beri bir kere of dedirtmedi bana.

    Son olarak sizinle kesinlikle bir derdim yok hocam. Görüş farklılığı diyelim. Mesajımda yazdığım gibi s8 pro ultra alma arefesindeyim. Bütçemin 40 45 olduğunu üstlerde belirtmiştim ve bir kullanıcı arkadaş tercihimin o fiyat aralığı için ideal olduğunu söylemişti. Süpüreceği alan yaklaşık 150 160 m2 bir ev için self boşlatma ve paspas temizliği olan model önerilerinize.
  • SARIMSAKLI MAYONEZ kullanıcısına yanıt

    Öyle bir şey aklıma gelmedi zaten, rica ederim. Tabii ki görüş farklılığı.

    S8 Pro ultra veya Dreame L20 serileri düşünülebilir ama bence onların da fiyatları yüksek.

    Dyson kullancısı olduğunuzu tahmin etmiştim ama bence başka markaların dikeylerini de denemelisiniz, ciddi fark yok performansta.

  • Hepsirobot kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam. Bir gün bozulursa tamir ederim(tetik kırılması conta değişimi gibi şeyleri). Tamir edemiyorsam tabiki de o günkü ürünleri kıyaslarda alırım ve denerim, işimi yeni çıkanda benzer performansda gördüğü sürece(ki bir dikey süpürge tek geçişte geçtiğin yerde birşey bırakmadan süpürüyorsa iyidir zaten. Daha başka özelliği ne olabilirki) model yükseltme çılgınlığı tamamen çağımızın hastalığı diye düşünüyorum. 2019 da benim araştırmalarıma ve görüşüme göre Türkiyede Dyson v11 den iyi bir dikey süpürge yoktu.


    Roborock benim robot süpürgeler çıktığından beri genel olarak çok beğenimi topladı. Bu işin içinde bu konudaki çoğunluk kadar olmadığım için hep yüzeysel tarzda bilgiler sonucu bu kanıya vardım. Nedense genel olarak yazılımından, plastiğine, mantalitesine kadar kayda değer bir arge ürünü gibi geliyor.

    Bütçe olarak bu işe dediğim gibi 40 45 verebilirim, sorun değil ama alt sınır allahın emri de değil tabiki. Ya da üst sınır az biraz esneyebilir.

    Özellikle zemin gürültüsü(alt komşuya gidecek olan gürültü tıkırtı) görece az, süpürdüğünü kendisi boşaltan, suyunu kendisi tankdan dolduran, ve paspasını kendi temizleyim kurutan(bu self temizlemeden çok beklentim yok ama olsun istiyorum. Her temizlikde paspas temizleyeceğime haftada 1 temizlerim manuel olarak).

    Bu bilgiler ışığında öneri yelpazesini pahalıdan ucuza genişletebilirseniz sevinirim.




  • Merhaba. Robot süpürge almak üzereyim. Q revo modelini beğendik. İnternette en uygun a101 de görünüyor. Oradan sipariş etmemde bir sakınca var mı? Yardımcı olursanız sevinirim.

    Bir de son aşamada şunu sorayım. Q revo 35 bin liralara çıkmış. Bu durumda 7-8 bin lira eklenip S8 pro ultra alınır mı sizce? Q revoya göre hangi özellikleri daha iyi bu robotun?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anywar -- 15 Nisan 2024; 20:41:42 >
  • Hepsirobot kullanıcısına yanıt

    Cevap için teşekkürler

  • 3+1 120 m2 ev için %40 gibi halı oranı var dreame f9 yeterli olur mu yada paraya kıyıp philips homerun 3000 series almak mı mantıklı acaba şimdiden teşekkürler

  • Merhaba, şu meşhur hazneden su alıp mopları ıslatmama sorunu bizde de başladı. Cihaz Xiaomi S10+. Daha yılbaşında alındı 3 aydır düzenli kullanılıyor. Su haznesinin agzını bir kürdanla dürttüğüm zaman su akışı oluyor ama cihaza takınca moplara hiç su aktarımı olmuyor. En yakın servis farklı bir şehirde. Son çare götürmeden deneyebileceğimiz bir şey var mı başka?

  • Arkadaşlar merhaba. amazon un sattığı eufy x9 ile ilgili bilginiz varmı?

    Birde eufy x10 diye bir cihaz çıktı henüz Türkiye ye gelmedi çok uzun sürüyormu Türkiye ye gelmesi?

  • Hepsirobot kullanıcısına yanıt

    Denedim ama olmadı maalesef yine de sağolun

  • @Hepsirobot


    Ali Bey tekrardan merhabalar. Heyette durum halen şu şekilde. Bir aydan beri hiçbir aksiyon yok(en sonki savunmanın gelmesi aksiyonu da zaten savunma için verilen süreden yaklaşık iki hafta geç idi). Sizin bir yorumunuz var mıdır acaba bu duruma? Bir de olur da hakem heyetinden para iadesi olumlu sonuçlanmazsa ürünün(Neabot Nomo Q11) garantisi de bittiği için sizlere göndersek kontrol ve gerekirse tamirini yapma imkanınız var mıdır? Hiç alakası olmadığını düşündüğüm halde sağ tekerleği ve bataryayı değiştirdiler ve düşündüğüm gibi sorun çözülmedi. Yazılımsal olduğunu düşünüyorum sorunlarının ama siz eğer bakalım derseniz içim rahat olur hem donanımsal hem yazılımsal sizin tarafınızdan kontrol sağlandığı için. Sorun genel olarak şu şekilde; ya direkt olarak hata veriyor başlatmıyor temizliği, ya tüm odaları temizlemiyor ya da temizlik bitmediği halde temizlik tamamlandı diyip geri dönüyor ve dönerken de istasyonu bulamıyor. Her şey düzgün gitse bile ara ara toz toplama başarısız oldu diye hata veriyor istasyonda herhangi bir şey takılı olmadığı halde. Bir sorun da istasyona gelse bile tam oturamıyor gibi yuvasına. Wifi ve güçlendiriciyi aynı isimde 2.4ghz olarak ayarladığım, istasyonun sağını solunu önünü boş bıraktığım ve genel olarak temiz ve yapılması gerekenleri yaparak kullanmaya çalıştığım halde durum bu şekilde.



    Robot Süpürgeler Hakkında [ANA KONU]




  • Roborock S8 Maxv Ultra hakkında ne düşünüyorsunuz.

    Dreame l20 ultra ile kıyaslanılıyor genelde. Dreame 40 bin iken Roborock 60 bin. Dreame Roborock kadar kaliteli mi uzun ömürlü olur mu?

    Değer mi bu fiyatlara sizce?
  • UnInvited_Guest kullanıcısına yanıt
    Kendi yorumumu yapmam gerekirse Roborock S8 Maxv ultran’ın rakibi Dreame x40 ultra diyebilirim, L20 ulta ile kıyaslamak doğru olmaz çünkü tek fırça, çift fırça, mop sistemi farklılıkları ve çekim gücü konularında farklılar, L20 Ulta’ Q revo maxv ile kıyaslanabilir bence
  • Vendetta29 kullanıcısına yanıt
    Şu ara piyasada onu gördüğüm için doğrudan kıyasladım. Fırça konusu çok önemli evde kedimiz var zaten. X40 da tek fırça sanırım.

    Hali hazırda s7 kullanıyorum tüy konusunda hiç memnun değilim açıkçası.
  • inclr İ kullanıcısına yanıt

    Merhaba,


    Gerektiğinde ve talebiniz olursa tabii ki yardımcı olmaya çalşırız efendim. Ancak ben bu gibi durumlarda THH'nin tüketici lehine olumlu sonuçlandığını görüyorum genellikle.

  • Arkadaşlar merhaba, bende robot süpürge alma arefesindeyim. Xiaomi mi vacuum mop pro 2 kafama yattı. Sadece silme işleminde halıyı tanımıyormuş galiba, bazılarında halıyı tanıyıp su püskürtmeyi kesen süpürgeler varmış. Bir çok araştırma yaptım illaki ama hani tavsiyede bulunmak isteyen arkadaşlar lütfen yorum yaparsa sevinirim. Süpürülecek alan 160m2.
  • Çift fırçalı modeller tek fırçaya göre neden tercih sebebi? Daha iyi mi süpürdüğünden yoksa kıl tüy ana fırçalara daha az mı dolandığından?
  • S8 Maxv ultra kullanıyorum. Soruları olan varsa memnuniyetle yardımcı olabilirim.

  • 
Sayfa: önceki 27992800280128022803
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.