Şimdi Ara

Robot Süpürgeler Hakkında [ANA KONU] (1721. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
9 Misafir - 9 Masaüstü
5 sn
56.195
Cevap
1.329
Favori
2.242.328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
218 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
8. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 17191720172117221723
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bu arada Xiaomi Mop Pro 2500 civarına, Dream F9 2400 civarına, Dream D9 3000 liraya, Roidmi Eve Vacuum 3300 liraya kadar düştü geçtiğimiz günlerde. Bu cihazları almayı düşünenler fiyat degerlendirmelerini bunun üzerinden yapabilirler.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bende öyle tahmin ediyorum. Geçmiş olsun bu arada hoşgeldin.

  • S6 pure Türkçe menü ve sesli komut özelliği mevcut mu acaba

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • UnInvited_Guest kullanıcısına yanıt

    çarpma sensöründen kastınız kamera mı? "çarpma sensörü" diyebileceğimiz sensörler her robotta var. Luna s6 pure dan üstün bi cihaz olmakla birlikte ikiside "çarpma" sensörü olan kamerasız ürünler.

  • jagatai J kullanıcısına yanıt

    Tam olarak bende ne olduğunu bilmiyorum hocam. S5 Max da o sensör mevcut ama s6 pure de yoktu. Yine burdan okuduğum aklımda kalan yarım bilgi ile.

    Luna 200 ün üstünlüğü tam olarak mop mu hocam başka ne gibi artısı mevcut pure e göre. Luna 200 ü birde burdan başka bir yerde duymadım ondan dolayı soru işareti oluyor genel itibariyle.

    Bunlara alternatif ne önerebilirsiniz bir de?


    Teşekkür ederim cevaplar için.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: PAŞA****

    Daisy diye bir markada benzer bir ürün çıkartmış.

    hocam pek kaliteli bulmuyorum onu ya.migrosta görmüştüm yanlış hatırlamıyorsam.

  • UnInvited_Guest kullanıcısına yanıt
    Resmi sitesi dışında yazılan özelliklere mutlaka şüpheyle yaklaşın en hafif tabirle laf kalabalığı yapıyorlar. Bir çok karşılaştırma sitesinde bile özellikle bilgilerin hatalı girildiği olmayan özelliklerin eklendiğini gördük. Resmi sitede olmayan bir ürü var gibi yazarsa büyük yasal sorumluluğa tabi olur firmalar. s5 max ve s6 pure su damlatma sistemi hariç aynı ürün demişti ali abi. Yani s5 maxta olup pure da olmayan bi "çarpma" sensörü mümkün değil. Bendeki O950 ile ilgili youtube bi çarpma testi koydum 3 aşağı 5 yukarı sensörlerin çarpma olayı aynı. Tabiki bendeki ürün teknoloji olarak bi sürüm geride şuan bahsettiğimiz modellerin performansı daha iyi olması gerek.

    Servis en büyük artısı bence luna nın. Xiaomi nin ülkemizde kayda değer bir servisi olmadığı gibi elinde parası olan herkes ithal etmiş durumda güvenilir satıcı bulmak zor. Arada 1500tl yakın fark var değer mi sorusu bütçenize ve beklentinize bağlı. Robogil tek satıcı olduğu için reklam vs olayı xiaomi kadar oluşamadı daha çünkü n11 trendyol vs gibi firmalar bu reklamları yapıyor ve xiaomi markası şuan o ürünlerin çok duyulmasını sağlıyor. Bentley i az duymanız kötü bir araç olduğunu göstermez(fazla iddaalı benzetme oldu ama demek istediğimi anlatmıştır sanırım)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jagatai -- 5 Mayıs 2021; 13:48:55 >




  • mithatcann kullanıcısına yanıt

    Ben iLife alırdım.

    GizaSmart eski Linex, yani müşteri odaklı olmadığı bilinen bir firma ama o robot iyi.

    Servisi konusunda ben yardımcı olabilirim eğer GizaSmart sorun çıkartırsa, iLife Almanya ile doğrudan yedek parça anlaşması yaptım.

    Saygılarımla

  • jagatai J kullanıcısına yanıt

    Çok teşekkür ederim hocam. Gayet açık yazmışsınız 👍


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alikayisli A kullanıcısına yanıt

    Uzak durun

  • UnInvited_Guest kullanıcısına yanıt

    Geciktim cevap yazmakta, diğer robot ile ilgili bir yatırım toplantım vardı, kusura bakmayın.

    Çağatay bey çok güzel yanıtlamış, S6Pure ile S5Max sensör yapısı tamamen aynı. Aynı şekilde çarpma sensörü olmayan robot da yok zaten.

    Ancak her modelin bu sensörleri kullanım şekli farklı, algoritmaları ile ilgili.


    Luna200 o fiyatı ve satış sonrası desteği ile çok cazip.


    Saygılarımla

  • Hepsirobot kullanıcısına yanıt

    Ali Bey tekrar merhaba bende hala robot alabilmiş değilim, her gün yeni bir ürün kafamı kurcalıyor. Önce s5max düşündüm, sonra mop pro 2+, sonra abir X8 şimdi de A10s kafama yattı.

    S5max ve A10s arasında seçim yapsak hangisini tavsiye edersiniz. Aralarında yaklaşık 1000 tl fark var.


    Tekrar hatırlatmam gerekirse ev brüt 170 net 145 m2 civarı 4+1 yerden ısıtma heryer sert zemin ve halı çok az ve odalar arası geçişte hiç engel eşik vs yok. Ayrıca koltukların yükseklikleri vs çok uygun. Evde köpek var.


    Tekrar teşekkürler

  • Hepsirobot kullanıcısına yanıt

    Teşekkür ederim hocam. Peki luna 200 e de alternatif ne önerirsiniz. Anladığım kadarıyla aynı segmentte değil s6 pure ile luna 200. Luna 200 daha üst segmentte sanırım.


    Tekrardan teşekkür ederim.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kk1903 kullanıcısına yanıt
    Merhaba
    A10S aslında daha gelişmiş bir makine.
    Ancak yazılımını bilmiyorum.
    Bataryası düşük olsa da sorun olmayacaktır.
  • Arkadaşlar merhaba, annem için alıcaz bir robot süpürge. Bende s5 max var çok memnunum ancak daha düşük fiyatlı bir ürün bakıyoruz.


    Kullanacağı ev 90 mt2 civarı. 2500-3000 arası bütçeyle alacağız. Özellik olarak haritalaması olması, haritadan istediğimiz odayı&alanı seçip temizlik yaptırabilmemiz önemli.


    Dreame D9 ve F9 dikkatimi çekti araştırırken. Bir de Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Pro Cleaner o fiyatlarda. Bunların içinden ya da farklı modeller de olur, tavsiyeniz hangisi olur? D9'a baya ısındım kağıt üzerindeki özelliklerine bakınca.


    Arka sayfada kaldığı için yeniden soruyorum bu arada.

  • Di Zetemeno kullanıcısına yanıt
    Hayir yok

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bingo06 B kullanıcısına yanıt
    Google home ile bağlanınca sesli komut oluyor zannedersem? Güncelleme desteği nasıl cihazın?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Xiaomi mi robot vacuum mop pro aldım 3-4 oda sildi %44 bataryası varken standına döndü. Bu ikinci temizletmem geniş kapsamlı ilk temizliğinde harita çıkarmak için tüm evi dolaştırmıştım o zaman batarya süresi tatmin etmişti
  • Daha öncede yazdım fakat dönüş olmadı.Annemlerin evi için bir robot süpürge arayışındayım.Evin alanı 120-130m2 ama süpürülecek alan 70-80m2 olacak.Yazları hiç halı olmayacak yalnızca parke yüzeyde temizlik olacak.Kışında çoğunlukla halı çok az kısım mop yapılacak. Birde kullanım kolaylığı,robotun kafasının karışmaması,yazılımda problemlerinin olmaması önemli kullanabilmeleri için.(Belli bir yaştan sonra kontrol etmeleri güç oluyor malum) Çift haritalamada beklentilerimiz arasında. Birde galiba girmesini istemediğin yerleri işaretleyebileceğimiz bir model olmalı diye düşünüyorum,kablo yığıntıları vs açısından.


    Kendimce araştırdım ama kafamda aydınlatamadığım çok nokta var. Lidar sensör olmazsa olmazmıdır? Çift fırça yalnızca tek bir markadamı var? Bütçe max 3000tl idi fakat detaylı incelediğimde daha üste çıkmam gerektiği kanaatine vardım.

    Eminim günde en az 10 soru geliyordur sizede hangisini seçmeliyim diye.Banada yardımcı olabilirseniz sevinirim.

    Benim kendimce bulabildiğim yorumlardan çıkarımım S5max,s6 pure,360 S7 pro veya S9, Luna200 ve lydsto r1 modelleri oldu. Aralarındaki fiyat farkı olduğunu biliyorum f/p ürünü olsun istiyorum.


    Fikirlerinizi paylaşabilirseniz çok sevinirim


    @Hepsirobot





  • Kafası karışanlardanım. 110 m2 süpürülebilir alan var, halı-zemin eşit miktarda. Elektronikten yana şanssızım. S6 pure, 360 s7, a10s, a9s... günlerdir forumu okuyorum ne yapacağımı bilemedim. Ne tavsiye edersiniz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 17191720172117221723
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.