Şimdi Ara

Robot Süpürgeler Hakkında [ANA KONU] (158. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: erdal.t Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 9 Misafir - 10 Masaüstü
5 sn
56.291
Cevap
1.328
Favori
2.248.758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
218 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 156157158159160
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ben de cevahir avm de yeni açılan xiaomi nin etkisinde kalıp viomi yerine s50 aldım. Cevahir 3300TL’ye taksitsiz veriyordu ancak işime gelmedi. Ben de Akasya avm’den 3400TL’ye 3 taksitle aldım.
    Xiaomi’nin kendi mağazasından almak garanti açısından cazip geldi hem de daha uygun.
    Mucize bir cihaz.
    40 dakikadır salonun haritasını çıkarmak için cebelleşiyor.. komple ev ne kadar sürer bilemiyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nyhang -- 12 Kasım 2019; 0:17:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Akıllı süpürge A kullanıcısına yanıt
    aynı fiyata bende aldım. umarım yedek parça konusunda sıkıntı çekmeyiz daha çok yeni ürün. aliexp dışında bulamadım :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Drfatihozbay D kullanıcısına yanıt
    Xiaomi Viomi V2 çok da yeni bir ürün sayılmaz, bir seneyi geçti çıkalı.
    Çok sık arıza yapan bir cihaz değil, merak etmeyin.
    Xiaomi grubunun yedek parça sorunu yok şimdilik ama seneye filtre ihtiyacınız olacak tabii ki.
    Ülkemizde henüz olmasa da yurtdışında kaynak çok.
    İyi günlerde kullanınız.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Merhaba..Hepsirobot Bey,bir süredir vakit buldukça bu başlığı ve değerli yorumlarınızı okuyorum..Tavsiyeleriniz doğrultusunda benim için en uygun olanların Osmo 950 ya da Xiaomi S6 olduğunu anladım.Hem süpürme hem paspas özelliği olsun istiyorum,aslında sizin de söylediğiniz gibi en iyisi Narwal,ama henüz ön satışta olduğu için bu ikisinden birini almaya karar verdim,ama belki benim gözümden kaçmıştır S6 nın paspaslama modunda halıyı tanıyıp tanımadığı ile ilgili bir bilgi göremedim,eğer bu özellik yoksa geriye tek seçenek kalıyor benim için..Kardeşim sık sık Avrupa ülkelerine gidiyor, hangi ülkeden almak daha uygun olur,bugün İsveç'e gidecek,İsveç'teki fiyatları hakkında bilginiz var mı?
  • aysare A kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

    S6 veya 950 şu an için en değerli ve gelişmiş ürünler tabii ki kombo robotlar arasında. Temizlik yeteneği açısından Narwal daha iyi görünse de ben kendi evimde yaptığım testlerde deneme serisi Narwal'da bazı hatalar ve düzeltileceğini düşündüğüm sorunlar ile karşılaştım. Ama yine de zemini çok çok iyi temizlediğini söyleyebilirim.Umarım gerçek çıkışa kadar bu hatalarını da düzeltirler ve başarılı olurlar.

    S6'da halı tanıma modu var ve bunu ağırlıkla halı üzerine çıktığında vakum gücünü arttırmakta kullanıyor. Bende test için gelen ilk seri T6 (Çin modeli) vardı ve ıslak modda halı tanıma henüz uygulamaya eklenmemişti. Çin dışı için kullandıkları S6 modellerinde bunun olduğunu sanıyorum ama olmasa bile her şekilde no-go zone işaretlemeniz mümkün olduğu için bu bir sorun teşkil etmeyecektir.

    İsveç robotlar konusunda çok aktif bir pazar değil, İsveç'teki Mi-store fiyatı yaklaşık 3900 TL (6490SEK), bu cihaz için daha iyi fiyat bulunabilir diye düşünüyorum.

    Genel bir fiyat karşılaştırması için şu sayfayı ekleyeyim:https://www.pricerunner.se/cl/1613/Robotdammsugare

    Saygılarımla




  • Hepsirobot kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ediyorum hızlı cevabınız için..S6'da no-go zone işaretlediğimizde sadece ıslak modda mı dikkate alıyor yani no-go zone olarak işaretlenen halıları yine süpürüyor değil mi?Sizi yormaktan çekinerek bir sorum daha olacak müsadenizle,hangi Avrupa ülkelerinden daha uygun bir fiyata getirtebilirim,verdiğiniz linkten dediğiniz gibi İsveç'in uygun olmadığı anlaşılıyor?Fiyat konusunu dikkate almazsak ikisi arasında hangisini tercih etmeliyim? Bunların dışında başka bir tavsiyeniz olursa onu da dikkate alacağım..Tekrar teşekkürler..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aysare -- 12 Kasım 2019; 10:15:57 >
  • aysare A kullanıcısına yanıt
    Merhaba yeniden,
    Çekinecek bir şey yok, elimden geldiğince yanıtlıyorum sorularınızı memnuniyetle.

    Bu aralar fiyat olarak en uygun yerler orta ve güney Avrupa ülkeleri. Özellikle Fransa ve İspanya'da rekabet çok fazla olduğu için fiyatlar genelde daha uygundur. Bu iki ülkede son üç senedir normal elektrik süpürgesinden çok robot satılıyor.

    No-go özelliği temizleme modundan bağımsız çalışır efendim, ıslak veya kuru temizlik farketmez, cihazın gitmemesi gereken yerlerin işaretlenmesidir temel olarak. Kuru temizleme yaparken bu modu deaktive edebilirsiniz.

    Denemedim ancak S6 serisi farklı haritaları da hafızasında tutabiliyor dolayısı ile bir ıslak bir de kuru süpürme için harita yaratabilir ve bu şekilde iki işlevde de rahat edebilirsiniz mantıken.

    Saygılarımla



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hepsirobot -- 12 Kasım 2019; 11:2:50 >
  • Hepsirobot kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ediyorum Ali Bey,bu forum için büyük bir şanssınız,iyi ki varsınız..Hiçbir bilgimin olmadığı bu konuda sayenizde en doğru kararı verdiğimden emin olacağım..
  • aysare A kullanıcısına yanıt
    Rica ederim, çok naziksiniz. Ben sadece bildiklerimi aktarıyorum.
    Bu arada, atlamışım, fiyat söz konusu değil ise ben 950 öneririm. Bazı özellikleri daha düşük olsa da genel olarak çok daha kaliteli bir cihazdır. Ecovacs genelde 11.11 ve yılsonunda indirime girer, size uyar mı bilemem tabii.

    Saygılarımla



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hepsirobot -- 12 Kasım 2019; 11:24:43 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • S50 almaya karar vermiştim ancak s6 ülkemize gelecek mi yakın zamanda?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba,

    Narwal piyasa yapısını açılayan bir döküman göndermiş bana.
    Dediklerine göre son satışı fiyatı 800-900 USD civarında olacakmış.
    Bu fiyat beklentilerimizin üzerinde doğrusu. Tabii özellikli bir cihaz ancak yine de ülke satış fiyatının daha aşağıda olmasını bekliyordum.
    Bilgilendirmeye devam edeceğim.
    Saygılarımla
  • HepsiRobot Bey bir sorum olacak. Son 100 sayfayi aşağı yukarı okudum ve seçeneklerimi ciddi daralttım. Fakat kafama takılan bir soru var. 100 m2 evim için bir robot süpürge alacağım paspas istemiyorum çünkü hali tanıma özelliği olanlar bütçemi aşıyor o sebeple güzel süpürmesi yeterli. Aklımda 2 Model var 2000 tl ye kadar bütçe belirledim
    1.si Anker Eufy 11s
    2.si İrobot
    Bütçeme Anker 35c de oluyor fakat artısı ne onu çözemedim 200pa fazla güç olmasada olur diye düşünüyorum tabi siz aydınlatırsanız sevinirim
    İrobot da modeller hakkında ise pek bir bilgim yok sadece 2 fırçanın daha iyi temizlediğini biliyorum birde bataryası Anker göre daha zayıf diye biliyorum

    En çok önem verdiğim ise Garanti ve Firmanın arkasında durup durmadığı bu sebeple İlife ve Xiaomi Eledim. Sizce Anker arkasında durur mu garanti hizmeti nasıl ? İ robot nu konuda nasıl?
    Sizce hangi robotu almalıyım ?
    Simdiden teşekkür ederim ve bu başlık ile Türkiyede robot konusunda Devrime öncülük ettiğinize olan inancımı da ifade edeyim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • ogzsrt O kullanıcısına yanıt
    400 euroya geliyor hersey dahil
    sizce nasıl @hepsirobot
  • Merhaba xiaomi nin mi vacuum cleaner diye bir modelını almayı dusunuyorum evım 80 90 metre kare halı oranı yuzde 60 dıyebılırım. acaba bu robot ne sevıyededır evde bir kedım bır de ufak bebegım var kedi tüyü kumu falan bunları bırakmaması gerekir. ihtiyaclarımı karsılar mı karsılamazsa hangı modele yonelmelıyım ? Bilgi vereceklere simdıden tesekkurler
  • MehmetDH5355 M kullanıcısına yanıt
    Mehmet bey merhaba,

    Mesajınıza çok teşekkür ederim, çok naziksiniz, varolun.
    Anker ve iRobot'a indirdiyseniz seçimlerinizi iRobot her zaman üstün çıkar. Anker 35C'nin farkı hem sizin de söylediğiniz gibi 200Pa vakum farkı, hem de internete bağlanabilmedir ama bunların temizliğe pek etkileri yok.

    Ben senelerce iRobot firmasının ülke distribütörlüğünü yaptım, ürünlerinin kalitesi ve dayanıklılığı konusunda haklarını teslim ederim. Sattığım 17binden fazla Roomba'nın hemen tamamı halen çalışıyor, zaman zaman bana servise geliyorlar ve görüyorum ki ciddi bir sorunları olmuyor. Batarya yönetim sistemleri diğer üreticiler kadar iyi olmasa da yeni Roomba serilerinde de benzer özellikleri görüyorum. Ha, yurtdışında çok ucuz olan ürünlerini burada çok pahalıya satıyorlar diye hep eleştiririm, o aynı.

    Ben bunları söylediğim veya yazdığımda hop oturup hop kalıyorlar, avukatları ihtar yazıyor hemen itibarımızla oynuyorsun diye ama bunlar piyasanın gerçekleri.

    2000TL civarında alabileceğiniz robotlar sizin de öngördüğünüz gibi Anker ve iRobot serileridir ama biraz daha zorlayabilseydiniz Xiaomi Mijia 1S de önerecektim size, hakikaten iyi bir robottur. Hem Anker hem de iRobot'un yerleşik servisleri var. Arada sırada onlardan da şikayet geliyor, tamir edemedikleri robotları bana getiren dostlarımız oluyor ama genelde ürünlerinin arkasında dururlar her iki firma da.

    iRobot R&XX serileri bugüne kadar 15milyondan fazla satmış bir altyapıya sahiptir, denenmiş ve sağlamdır, parçası halk tabiri ile "bakkalda bile bulunur" o yüzden eğer Mijia düşünmezseniz iRobot almanızı öneririm.

    Saygılarımla




  • Tekrar merhabalar robot almak isteyenler camiası 😊🤗ben anker eufy 11s alicam kısmetse 1350t şuan da...daha da iner mi beklemeli miyim sizce?daha çıkmasın diye alayım diyorum.teknosa 36taksit yapıyor hepsiburada 12taksit sizce hangi siteden almalıyım destek konusunda??

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilgiler için ayrıca teşekkürler hepsirobot👏lakin anker sorun çıkarıyor mu bir ust yorumda onu geride saymissiniz tedirgin oluyorum🙈

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @Hepsirobot Bey Öncelikle cevabınız ve üslubunuzun güzelliği için çok teşekkür ederim. Mijia 1s modeli güzel kısa araştırma ile 2000pa ve 5200mah batarya gördüm herhalde S50 nin mopsuz hali özellikle 5200 mah batarya olayını çok seviyorum bu konuda uzun ömürlü olacaktır lakin kafama en çok takılan servis olayı garantisizliği ve lds arızası. Fiyatı da 2500 civarında olarak gördüm aslında yukarıda yazdığım sorunlar olmasa fiyati dert etmez hatta S50 bile alırdım yada yurtdışından getittirirdim ama işte garanti ve servis olayını kafama çok takiyorum. Hal böyle olunca da ort 1500 e bir cihaz alayım 3-5 yıl sektör iyice gelişsin en iyiyi o zaman alayım diye bir karar verdim.
    İrobot da kafama en çok taktiğim batarya kapasitesi ve ne zaman pil kullanışsız bir hal alır çabucak bitmeye ve ölmeye başlar mevzusu. Aslında aynı sorum Anker için de geçerli pil nereye kadar dayanır değişim maliyeti nedir nereden temin edilir. Çünkü cihaz arıza yapmasa da pil illaki bitecek.
    100 m2 evi haftada 2-3 defa temizlik yaptırırız diye düşünüyorum sizce nasıl bir senaryo bizi bekler. Birde irobot da hangi modeli önerirsiniz. İlife Xiaomi Anker deyince modellerin hangi özelliklere sahip olduğunu neyi almam gerektiğini biliyorum fakat İrobot daha önce pek düşünmediğim için bilgi sahibi değilim.

    Şimdiden cevabınız için teşekkür ederim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Hepsirobot kullanıcısına yanıt
    Üstad zemin tanıma şu an hangi cihazlarda var acaba.Mesela xiaomi s6 da varmı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 156157158159160
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.