Şimdi Ara

Robot Süpürge Fırsatları [ANA KONU] (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.223
Cevap
651
Favori
895.496
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
73 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba, amazondan xiaomi vacuum mop 1c aldım, turbo modda denedim evin yarısında şarjı bitti yuvaya döndü, şarjı doldu tekrar başlattım sıfırdan başladı :( Uygulama ekranında da harita kaybolmuştu, tekrardan sıfırdan harita çizmeye başladı. Ben ne anladım ki bu işten. App'i kurcaladım haritayı kaydetmeyle ilgili de bir şey yok. Ne yapacağım?

  • Var hocam deneysel özellikler menüsünün altında harita kaydetme özelliğini açmanız gerekmekte. Sonrasında evde gezdikçe % olarak gösteriyor ne kadar tanımlama yaptığını.. ortalama 3 kez tam temizlikte kaydedilmiş oluyor

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • TiLtay T kullanıcısına yanıt

    Hocam deneysel özellikler bölümünde sadece "dark mode" var o da uygulamayı siyah yapıyor. Yani dediğiniz özellik yok uygulama güncel olmasına rağmen :( ne yapabilirim?

  • Hocam buldum. Uygulama kendini güncellemişti fakat güncelleme telefonu kapatıp açınca uygulamaya yansıdı. Dediğiniz harita kaydetme modu da geldi. Benim gibi bu sorunu yaşayanlara çare olur umarım. Teşekkürler

  • bende bu ay xiaomi vacuum mop 1c aldım anca aksam harıta ozellıgını aktıf edebıldım evı tam bır sekılde bıtırsın ve fınısh clean demesını bekleyın ve en onemlı konu standından kendısı ayrılsın ve standına kendısı gerı donsun bu sekılde en az 2 veya 3 temızlık yaptırırsanız harıta aktıf oluyor

  • Herkese merhaba aklımda almayı düşündüğüm iki model var Xiaomi Mijia 1C ve Xiaomi Robot Vacuum(Mopsuz 5200 mah pilli model).Her odada halı olduğu için mop olmasa da olabilir sizce hangisini almalıyım?Sanırım 1C modeline harita özelliği eklenmiş,aynı özellik Vacuum modelinde var mıdır? Şimdiden teşekkür ederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mr. Meow

    Herkese merhaba aklımda almayı düşündüğüm iki model var Xiaomi Mijia 1C ve Xiaomi Robot Vacuum(Mopsuz 5200 mah pilli model).Her odada halı olduğu için mop olmasa da olabilir sizce hangisini almalıyım?Sanırım 1C modeline harita özelliği eklenmiş,aynı özellik Vacuum modelinde var mıdır? Şimdiden teşekkür ederim.

    ev geniş olduğu için vacuum istiyordum ama harita kaydetmiyor ve 2016 da çıkmış bir model.Harita kaydetmediği içinde ayna ve camlar sıkıntı olur diye mop pro istiyordum ama amazonda olmadığı için 1c aldım.


    edit: vacuum modeli harita çıkartıyor ama temizlik bitince haritayı siliyor her seferinde yeniden harita çıkartıyor bu yüzden oda seçimi ve alan kısıtlaması yok diye biliyorum.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dogecoin -- 20 Ekim 2020; 11:12:44 >
  • Roborock S5 Max Trendyol da mi-center satıcısında beyaz fiyat 4311 Lira mimarket kullanıcısında siyah 4302 Liraya düşmüş



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M.U.Y. -- 20 Ekim 2020; 12:16:23 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Roborock S5 Max 3 adet almayı düşünüyorum arkadaşlar. sizce nasıl bir yol izlemeliyim? direkt hb ile yapayım mı yoksa bir satıcıyı arayıp pazarlık mı isteyeyim?

  • 65 yaşında teknoloji ile çok haşır neşir olmayan annem için bir robot süpürge almak istiyorum. Bütçem max 2.500, acaba ne tavsiye edersiniz?

  • gazellewish kullanıcısına yanıt

    en mantıklısı 1c gibi gözüküyor. Fakat anneniz mobil uygulama kullanamayacaksa sadece bütün evi süpürme amacıyla işe yarar, bölgesel temizliği yapamaz mobil uygulama olmadan

  • M.U.Y. kullanıcısına yanıt
    Almayı düşünüyorum iyi fiyat gibi ama satıcı nasıldır, garantisi nasıldır. 11.11 i bekliyordum daha da düşer mi acaba

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • kesinlikle haklısınız, en az orta şeker bir telefon/teknoloji kullanıcısı değilse kendi başına kullanması çok zor bu aleti (@gazellewish şu olabilir, anneniz size söyler siz de uzaktan seçip temizliği başlatırsınız ama durdurması gerekirse falan evde komik anlar oluşabilir:)))




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ysahin2000 -- 20 Ekim 2020; 15:52:28 >
  • fenersel kullanıcısına yanıt

    Ben güncel kurlarla hesaplanan fiyatlarda 11.11'de indirim olabileceğini düşünmüyorum. Bu ürünler en iyi ihtimalle 3-5 ay önce o zamanın kuruyla gelmiştir. O zamana göre dolar kurundaki fark %20'ye yakın. Tekrar ithal ediliğinde bu fark direkt fiyata yansayacak. Nasıl indirim yapacaklar ki?

  • M.U.Y. kullanıcısına yanıt

    aldım buradan 2 adet. görelim bakalım.

  • Amazon her gün 3'er 5'er fiyat kırıyor..

    Amazon satıcılı Siyah S5 MAX 4297TL


    https://www.amazon.com.tr/gp/product/B088WC24MD/ref=ox_sc_saved_title_4?smid=A1UNQM1SR2CHM&psc=1

  • Roborock s5 max siyah amazonda 4297 liraya düşmüş kaptım bir adet.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 ay önce ben alırken S5Max 5200 lira civarındaydı, ben de gidip 3.080 liraya Mop Pro almıştım. Şimdiki fiyatlar olsa S5Max alırdım.


    1 aylık Mop Pro isteyen olursa 2800 liraya bırakırım  

  • 100 metrekare evim var bi robot süpürge almak istiyorum. Yeni evlendim hanım cildirticak beni yoksa 😂 3000e kadar ne önerirsiniz fiyat performans olarak

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SwordLegend kullanıcısına yanıt
    Beyaz ını 4200 TL lere pusuya yatmış bekliyorum 😅

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.