Şimdi Ara

Robot Süpürge Fırsatları [ANA KONU] (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8.263
Cevap
650
Favori
899.647
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
73 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • BLacKeLDiaBLo kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler, alırken fiyat konusunda tereddütlüydum malum 11.11 yaklaşıyor acaba daha düşük fiyata alabilir miyim diye ama satıcının Amazon olması döviz kurunun sürekli artıyor kararimi olumlu etkiledi bakalım cihazlardan memnun çoğu kişi kullanınca yazarım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba,

    temizlik robotu almayı dusunuyoruz birsey aklımıza takıldı.belki konusulumştur ama başlık altında biraz gezindim bulamadım.

    Mop ozelliğini kullanırken su ile beraber herhangi bir temizlik maddesi ekleyen var mı acaba ? teşekkürler.
  • Ggirgic G kullanıcısına yanıt
    merhaba bir iki damla beyaz sirke veya sabun bazlı temizleyici olabilir denmişti sanırım.

    bu arada 2 -3 haftalık s5 max deneyimime göre mop olayı ikincil üçüncül bir konu bence. sebebi de şu eğer evden çıkar giderim robot da evi süpürsün silsin diye düşünüyorsanız ve de eviniz büyükse veya kirliyse mopun faydası attığı her adımda düşüyor hatta bence sonlara doğru temizlemeyip kirletebilir. şöyleki, cihazın çalışma prensibi gereği bir su tankından cihazın hemen altında yere değecek şekildeki ince bir beze (mopa) su damlıyor ve cihaz ilerledikçe bez yere temas ederek siliyor. haliyle bir süre sonra bez kararıyor (süpürülen evde ne kiri demeyin epey kirleniyor). eğer evde olup da temizliği durdurup mopu arada temizlemezseniz veya değiştirmezseniz büyük evde sonlara doğru kirli mopla yerler siliniyor(?).
  • Arkadaşlar ben de yeni mi vacuum mop pro aldım, süpürmesinden gayet memnunum lakin mop denemedim henüz. Süpürme ve silme baraber program pek kafama yatmadı, önce komple süpürüp sonra silmesini istiyorum. Bu durumda ek aparat mı almam lazım? İçinden çıkan yedek hazne ile sadece mop işlemi yapılamıyor mu acaba?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • qulf Q kullanıcısına yanıt
    2si1 arada haznenin hepa filtresini cikarinca sadece mop yapiyor bildiğim kadarıyla ama 200ml lik su haznesi yetmez derseniz 550ml lik su haznesi alabilirsiniz ek olarak

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba. Fiyatlarda indirim beklentisi herhalde kurdan dolayı olmayacak gibi. İki seçenek arasında kaldım, vacuum mop pro (ekay garantili) vs s5 max (xiaomi Tr garantili). Aslında karşılaştırılacak cihazlar değil ancak arasında 1250 tl fark var değer mi fikriniz nedir?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hepsiburadadaki 4530 lira s5 max için çok iyi fiyat değil mi? Bayağıdır bu kadar düştüğünü hatırlamıyorum fiyatının. Alıp almamak konusunda çok kararsız kaldım. Garanti konusu kafamı kurcalıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mephissto kullanıcısına yanıt
    hali hazırda mop pro kullanıcısı olarak makineden memnunum ama okuduğum araştırdığım kadarıyla ve eğer param olsaydı s5 max alırdım. bence değer.
  • Merhaba

    Xiaomi Mi 1C modeline bakıyorum . Sizce nereden almam en mantıklısı? Garanti için sorun çıkmasın istiyorum.

    Yada 2000-2500 civarı ne tavsiye edersiniz arkadaşlar
    ?
  • photographia kullanıcısına yanıt
    Mimarket satıcısını aradım, ürünün xiaomi Türkiye garantili olduğunu söyledi. Fiyat fırsat gibi duruyor, bilemedim.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • mephissto kullanıcısına yanıt
    Ben de xiaomi türkiye diye birşey yok deyince daha yetkili birine aktardılar o da evofone garantili olduğunu söyledi.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mephissto kullanıcısına yanıt

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Arkadaşlar selamlar,

    Robot süpürge modellerine bakıyoruz. Pil kapasitesi ve emiş gücü yeterli olan, haritalama yapması ve bunu hafızasında kayıtlı tutması, yan odalara geçebilmesi gibi elzem özelliklere sahip olması tercih sebebimizdir.

    Bunlara cevaben, alabileceğimiz en iyi robot süpürge modeli nedir sizce?




  • 80theCity kullanıcısına yanıt
    Bunun üzerine firmayı tekrar aradım. Trendyoldaki hesapları MiStore’muş. Birisi bizim adımızla satıyor biz de rahatsızız dedi.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu ile alakalı değil ama bir heves xiaomi Mop pro aldık, süre iyi çalıştı 1 hafta falan,bi kere aklınızda olsun sizin yarım saatte süpürecegınız yeri 1 saatte süpürüyor, evdeyken sesten dolayı çalıştırmak sıkıntı zaten, neyse daha sonra bu sapıttı,mutfagı işaretlion diğer odaya gıdıo,harıtada Baska yere gittiği yer başka gösteriyor,defalarca sildim kurdum resetledım hep aynı,bi süre sonra takıntı oldu bende,acaba mı demekten yoruldum,bugun iade ediyorum aldıgım yere,alacak dik sarjlı Bı süpürge kafam rahat kirlendi mi temızleyıp gececem.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • onazzi kullanıcısına yanıt
    haritalama, yanlış yere gitme vb sorunlara birşey diyemem tabi ama normalde 30 dk lık işi 1 saatte yapması normal değil mi? hatta daha da uzun sürer ve daha detaysız yapar (köşelere giremez eşyaların altını tam almaz vb) ama bunu kendi başına yaptığını düşünürsek bence çok da sorun değil. ben başka bir cihaz sahibiyim ama ses de makul diye düşünüyorum, şarjlı süpürgeden daha az sesli.
  • bdurmus kullanıcısına yanıt

    Merhaba. Çok güzel bir karşılaştırma olmuş. :u bakteri öldürme teknolojisi nasıl bir şey ? Bunu süpürge ile mi yapıyor, mopla mı yapıyor ? yahut Hepa filtresi mi bu işte etkin. Bunu ıspat ettiği bir test ya da belge var mı ? Yani bu özelliği gerçekten varsa bence diğer pek çok robotlara göre çok daha üstün sayılabilir. İyi forumlar.

  • ütopist Ü kullanıcısına yanıt
    Bakır-gümüş iyonizasyon diye bir teknoloji kullandigini soyluyor. Pazarlama stratejisimi gercekten boyle bir ozelligi varmi bilmiyorum. Pek arastirmadim acikcasi, nasil yaptiginida bilmiyorum ama sanirim supurme esnasinda bu teknolojiyi kullanip hepa ile temiz hava cikariyor disari.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.