Şimdi Ara

Robot Süpürge Fırsatları [ANA KONU] (155. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.263
Cevap
650
Favori
899.638
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
73 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 153154155156157
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • andreoni kullanıcısına yanıt
    oqi kullanıcısına yanıt

    Yani ben ve @oqi olarak ilk robot süpürge deneyimlerimiz, ama buradan olduklarımızdan yola çıkarak 360 marka olarak Roborock izleri taşıyor ve kalite olarak tam anlamıyla test edilmesede yakın bir kaliteye sahip deniliyor.

    Oktayla kendi cihazlarımızın gerçek kullanıcı olarak evimzide kullanım, incelemez test gibi videolarımıza;

    Robot kafalar kanalımızdan

    https://m.youtube.com/c/RobotKafalar/featured?disable_polymer=true&itct=CCkQ8JMBGAAiEwiR7N6P5OTtAhUSJuAKHbX4CEc%3D


    ve forumda https://forum.donanimhaber.com/360-robot-supurge-c50-s5-s6-s6-pro-s7-s7-pro-s9-s10-kullanicilari-kulubu--146676523

    Konunun ilk msjnda detaylar mevcut


    Xiaomi familyasından en temel farkları;

    TR Resmi temsilcisi var (sherman teknoloji)

    Şuana kadar ilgili bir firma izlenimi oluştu

    360 firma ve Sherman kullanıcı ıstek, şikayet gibi geri dönüşlere bir şekilde cevap veriyorlar

    S serisi tüm robotları Lidar'lı, 10 harita kaydı, TR dil desteği ve yakında TR sesli paletlerin sözünü aldık

    Uygulamaları dolu dolu ve S serilerinin tümünde aynı özelliklere sahipler.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mali_bu16 -- 23 Aralık 2020; 21:58:2 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • andreoni kullanıcısına yanıt
    Hepsirobot kullanıcısına yanıt
    Hocam biri egea digeri merso mu diyim.emin olun fanboy olsam hepsirobottan ecovacs dusmani yaftasini yemezdim ki dunya uzerinde kalite olarak en iyi 3 markadan biridir ecovacs..ali hocam tr de tek bu islerin profu diyim.sektorde tanimadigi sokmedigi robot yok..ona sorarsaniz kalitesizligini teknik anlamda da anlatir.hatra karsilastirmamistir dediginiz ali abi size motoe baglanti plastiklerinin kalinlik mm lerini vs de söyler.ali hocam fanboylugumu bir anlatirmisiniz..konu basligi viomi ve alinmaz dedim..fiat egea ile golf karsilastirmasi yaptim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ShadowOfSpirit -- 23 Aralık 2020; 22:54:7 >
  • ShadowOfSpirit kullanıcısına yanıt
    Aldık kullanıyoruz. Süpürmesi de paspası güzel. Ee napıcaz şimdi. 2.500 TL ye canavar gibi robot süpürge almışız. Uygulama mi home. E o da güzel. Kalitesini tartışırız ama alınmaz diye bi durum ortada yok. Gayette alınır kullanılır. Cihazda bi sorun yok. Alın kullanın öyle yorum yapın lütfen. Biri 100 robotu inceler artı ve eksilerini söyler bu doğal. Ben roboroc yada irobot almış olsam tutup ta siz yada bu konuda uzmanlalmış birinin yorumunu okuyup "şu cihazlar arasında kaldım" diyene A markasını direk ele, alma, çöp tarzı da söylemde bulunmam emin olun. İnsanları yanlış yönlendiriyorsunuz. Ben 10 binlik cihazı alabilirim siz 20 binlik. Ama herkes alamayabilir bunu da düşünmek lazım. İnsanlar öyle bir duruma düşüyor ki ihtiyacı olduğu birşeyde alırken zarar etmesin diye elimde patlamasın diye baktığı için araştırıyor. Ve bütçesine uygun güzel sorunsuz cihazı alacakken bütçeyi aşıp kendini gereksiz borca sokabilir. Yani sanal ortam yazalım çizelim de sadece kendimiz varız gibi düşünmeyelim. Dikkat edelim.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: albaywolf

    Hocam almışken pişman olmayım aklım kalmasın diye çok tavsiye edilen s5 Max aldım geçtim amazondan. Bence çok para ama hanım isteyince malın iyisini almak lazım malum...

    Bende amazondan bugün teslim aldım s5 maxı. Satıcısı da Amazon idi. Ürün sayfasında garanti ile ilgili dokuman kutunun içerisinde olabilir gibi birşey yazıyor ama kutu içinden garantiye ilişkin herhangi bir evrak vs çıkmadı. Garanti durumuyla ilgili bilgisi olan var mı acaba?
  • Arkadaşlar S5 Max bugün geldi kurduk çalıştırdık güzel temizledi haritaladı ama sonra uygulamaya girince sürekli olarak "Network slow please wait" hatası veriyor ev haritası gelmiyor. İlk günden sinirlendim bu hata bir tek bende mi var?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Belgelere çok dikkat etmedim yarın bakarım.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • albaywolf kullanıcısına yanıt

    Roborock uygulaması böyle bir hata veriyor, güncelleme ile düzeltilene kadar Mi Home yükleyip kullanmanızı tavsiye ederim.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • albaywolf kullanıcısına yanıt
    Roborock un da yazilim anlaminda gelistirmesi gereken şeyler var gibi..mi home tavsiye ederim..en azindan yedek uygulamamiz var.baska firmalar napsin acabacs? 😄



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ShadowOfSpirit -- 24 Aralık 2020; 8:27:43 >
  • Modemle ilgili bir sorun olmamasına rağmen modem kapatıp açınca (en azından şimdilik) düzeldi. Onunla mı ilgili rastlantısal mı bilmiyorum. Mi home uygulaması aynı işi görür mü? Tüm özellikleri onunla da kullanabilir miyiz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • brkprlk35 kullanıcısına yanıt

    Aynı şekilde arkadaşın dediği gibi buluyor. Roomba için ; Dock V şeklinde 2 kızılötesi ışık yayıyor. Bu ışınlarında bir şekilde farklı ışınlar olduğunu biliyorum robot birini görünce sağ ışın mı sol ışın mı olduğunu anlıyor. 2 ışınıda görünce dock yerini bulmuş olur ona göre konum alır.

    Bendede Roomba 671 var. Robot dock ararken daha doğrusal hareketler yapıyor. Odalarda fazla kalmıyor çıkıp başka odalara girerek arama yapıyor. Galiba ışınlardan birini yakalayınca dönmeye başlıyor bunu sadece dock olan odada yapıyor. Yeri anlayınca bulup istasyona yerleşiyor.

    (Dock kenarlarına 50cm , önden 3 metre açık alana yerleşmelidir yazıyor yoksa bu ışınları engellemesi bulmasını zorlaştırıyor.)


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar, ben de az önce Amazondan Mi Vacuum Mop Pro siparişi verdim 3059 TL idi tek stok vardı amazon gönderisi olarak. Kutuyu alınca dikkat etmem gereken bişey varmı garanti olayı kutu açılmış açılmamış olayı vs.

  • Arkadaşlar merhabalar, uzun süredir bende arayış içindeyim. Arkadaşımda mi vacuum mop 1C var kullanılmamış 2000 TL ye bırakacak. Bu fiyata alınır mı? Yeni güncellemeler ile haritalandırma ne durumda aceba kullanan arkadaşlar yardımcı olabilir mi? Pil konusu nasıl? Haritadan oda seçip istediğimiz odayı temizle diyebiliyor muyuz ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Storm Raider kullanıcısına yanıt

    Çok teşekkür ederim hocam. Çok açıklayıcı oldu. Raslantısal da yeterli gibi görünüyor benim kullanımıma göre. İyi günler dilerim..

  • quote:

    Orijinalden alıntı: dj halid

    Arkadaşlar merhabalar, uzun süredir bende arayış içindeyim. Arkadaşımda mi vacuum mop 1C var kullanılmamış 2000 TL ye bırakacak. Bu fiyata alınır mı? Yeni güncellemeler ile haritalandırma ne durumda aceba kullanan arkadaşlar yardımcı olabilir mi? Pil konusu nasıl? Haritadan oda seçip istediğimiz odayı temizle diyebiliyor muyuz ?
    Arkdasin satma sebebi nedir
    Bende bu cihazı düşünüyorum 2.300 2.400 arası fiyat var mop var harita var ama bildim kadarıyla genel süpürme var oda olarak değil birde üzerinde aparatı olmadığı için herşeyin altına rahatlıkla girdini söylediler o açıdan el kadar yerlere bile girebiliyirmus
    Arkadaş pro modelini aldı çoğu şeyin altına girmiyor diye geri gönderdi çok ind aldım o kadar bekledim memnun kalmadım dedi bazen FP olmuyor ürünler

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • albaywolf kullanıcısına yanıt
    Benim gördüğüm kadarıyla direkt modem sinyaliyle alakalı , özellikle 5ghz seçmemeye , 2.4ghz seçmeye dikkat edin, ayrıca modeme uzak odalarda cihaz bağlanmaya çalışırsanız doğal olarak Network slow verecektir
  • brkprlk35 kullanıcısına yanıt

    H6 modelinin emiş gücü 800pamış. Yetkili satıcıdan öğrendim.


    Roomba 605 için emiş gücü bilgisi alamadım. Ama kullananlar çekmiyor diyen olmuştu..


    Robot Süpürge Fırsatları [ANA KONU]

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dj halid D kullanıcısına yanıt
    Sizin yerinizde olsam ekleme yapar s7 alirdim.hem daha iyi haritalamali hem de motorunu max da calistirdimi filan yanmayacagini biliyorsunuz
  • brkprlk35 kullanıcısına yanıt

    emiş gücünün çok öneml olmadığını söylüyor hepsirobot Ali abi. bende 605 e bakıyorum da çok memnunum diyen baya kişi gördüm. Şikayet olarak dock u bazen bulamadığı birde harita olmadığı için odayı tam bitirmeden başka odaya geçtiği yönünde. Ali abi 12 yıldır aynı 605 i kullanan müşterim var demişti.


    mop pro da sorun yaşadım tekrar almaya çekiniyorum onu. s5 max daha iyi ama fiyat çok çıkıyor. 605 akılsız modeli ama evladiyelik deniliyor bilemedim.

  • fotografya kullanıcısına yanıt

    Emiş gücü değeri watt değeri gibi değil ki. Sonuçta geleneksel süprügelerde AB etiketi oluyor ama bu süpürgelerde daha çıkmadı. Çıksa soru işaretleri biter diye düşüyorum.. 605den memnun çok ise mantıklı bir tercih. Benim için oda oda temizlese yeter..


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fotografya kullanıcısına yanıt
    360 s7?
  • 
Sayfa: önceki 153154155156157
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.