Şimdi Ara

Roaccutane-Aknetrent-Zoretanin sonrası saç dökülmesi tedavisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
14.765
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar. 2 sene önce 7.5 ay kadar aknetrent kullandım ve ilacı bırakmamın 15. ayında olmama rağmen saç dökülmesi, dudak soyulması sorunum devam etmekteydi en sonunda baktım doktora gitmek şart oldu sabah gittim kan verdim doktor baktı d vitamini eksikliğim varmış. İki tane iğne verdi bunu oral yolla alıp içiyorum. hafta 1 olmak üzere 2 kere kullansan yeterli olur dedi. Saçımı da muayene etti kıllar epey incelmiş ve saç derimde de egzama var dedi onun için de şampuan verdi sprey verdi dökülen saçları çıkarmak için bunu kullanacakmışım. Bu akşam ilk defa şampuanı kullanmaya başlayacağım bakalım bu ilaçlar ne kadar işe yarayacak genetik bir dökülmem yok çok şükür ilaçtan kaynaklıydı bir ay kullanıp kontrole gideceğim gelişmeleri buraya aktarırım zamanında bu konu hakkında çok sorup soruşturdum net bir cevap alamadım en azından benim yaşadıklarımdan kafanızda bir fikir oluşur.

    Bu arada marketteki şampuanların kullanılmaması gerektiğini söyledi. Onun yerine kremsiz doğal zeytinyağı, sarımsak gibi şampuanları kullanırsak daha iyiymiş hatta dedi ki marketten aldığın clear elidor gibi şampuanları kullanacağına normal kalıp sabun kullan daha iyi dedi aklınızda bulunsun ben şu an eczaneden aldığım şampuanı bir ay kullanacağım ama siz de yine şampuan meselesine bir dikkat edin önemli çünkü erkekler olarak saçımızdan başka hiçbir şeyimiz yok.







  • Takip
  • Konazol şampuan + 2 doz d vitamini iğnesi + hairforte saç spreyi tedavime 5 ekim 2018 de başlıyorum. İğneyi bugün içtim diğeri bir hafta sonra yarın da şu şampuan işlerine girişicem hiçte sevmem böyle uğraştırıcı şeyleri ama napalım sağlık için katlanıcaz benim şakaklarda falan bir açıklığım yok çok şükür sadece üst taraflarda saçın alından başlangıcından 2 parmak ilerisinden başlayan bir dökülme var yani saçın çevresi var ortaları dökülüyor saçma sapan bir iş. Bende genetik dökülme yok daha doğrusu olduğunu sanmıyorum ailede kel yok zaten şu ilacı kullanmaya başlamadan önce saçıma tarak girmezdi lanet olsun sivilcelerim çok fazla olduğu için mecbur kaldım kullandım. Eğer sadece yüzünüzde birkaç sivilce varsa şu ilaçlara bulaşmayın derim benim sırtımda omuzlarımda hatta bacaklarımda bile sivilce çıkardı o yüzden son çare bu ilaca başvurdum pişman değilim sivilce sorununu yıllarca çektim ama saçlarımı götürdü neyse Allah büyük geri çıkartıcaz.




  • çinko değeriniz nasıl hocam ? çinko eksikliği yapar saç dökülmesi
  • hocam genel bi baktılar d vitamininde eksiklik varmış geçen sene mezundum evden dışarı çıkmadım ona bağlıyorum ne güneş yüzü gördük ne bişey başka bir şey söylemedi şu eksik falan diye
  • hocam çinko hapı alın günlük 20-30 mg atın kesilir 2 haftada
  • vallahi hocam çinko hapıyla geçecek olsa doktor beni uğraştırmazdı kanda ne varsa baktılar işte ne denildiyse onu uyguluyorum
  • Az önce ilk defa hairforte u kullandım uzun saçlı olduğum için ve ilk kullanışımdan dolayı pek iyi süremedim birdahakine daha dikkatli olurum uzun saçlılar için damla zımbırtısı eklemişler ama eğer saçlarınız kısaysa kazıtın gitsin derim ilacı daha rahat uygularsınız tedavi ilerleyince tekrar uzatırsınız zaten başlangıçta günde 2 kere kullanılıyor sonrasında yavaş yavaş azaltılıyormuş bir süre bu şekilde idare edicem artık şampuanı da 2 günde bir kullanmam gerektiği söylendi 2 günde bir akşam saçımı konazol şampuanla yıkayıp yatacağım bu hairforte u sabah sürüyorum akşama kadar kafamda kalacak internette bir zararı olmadığı zaten 4-5 saat sonra ilacın etkisini yitirdiği söyleniyor bir de akşam yatmadan 4-5 saat önce sürüp uyumadan önce de saçımı yıkayarak tedaviyi sürdüreceğim gelişmeleri bildiririm.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.