Şimdi Ara

RK ROYAL KLUDGE RK96 RGB Limited Ed. %90 BT5.0/2.4G/USB-C Üç Modlu Mekanik Klavye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
97
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış Ekipman Türü #Klavye
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz.
    1
    1 RK ROYAL KLUDGE RK96 RGB Limited Ed. %90 BT5.0/2.4G/USB-C Üç Modlu Mekanik Klavye

    20 Mart 2023 tarihinde Amazon üzerinden satın aldığım klavyemi satıyorum. Güncel fiyatı 3220TL'dir. Herhangi bir sorunu, deformansyonu yoktur. Aktif olarak kullanıyorum. Fotoğraftaki gibi İngilizce USA dizilimli tuş takımı vardır. Alıcı ödemeli kargo veya İstanbul Bulgurlu Metro durağı civarında elden teslim yapabilirim. Kabaca özellikleri şöyledir;


    Sarı lineer anahtarı sayesinde genel olarak normal mekaniklerden daha sessizdir. Tüm kutu içeriği eksiksiz olarak tertemiz verilecektir.


    • 96 Tuşlu, Tam Boyutlu Klavyeleri Yeniden Tanımlayın - Sadece 6 tuş eksik, sayı pedi ve ofset ok tuşlarına sahip %96 klavye üretkenlik ve dokunma yazma deneyimi için geliştirilmiştir.
    • BT5.0/2.4G/USB-C - İster inanın ister inanmayın, bu, piyasadaki üç modlu kablosuz klavyelerin ilk nesilidir. Sağlam Bluetooth 5.0 ile kablosuz mod, sorunsuz 2.4 Ghz donanım kilidi artı USB-C kablolu mod klavye bağlantınız hakkında sınır oluşturmaz.
    • Çalışırken değiştirilebilir - Hot-swap PCB 3 pimli/5 pimli anahtarı lehimleme sorunu olmadan serbestçe değiştirmenizi sağlar. Kendi benzersiz klavyenizi yapmanın keyfini çıkarın.
    • Ergonomik Manyetik Bilek Desteği - Rahat takma için dahili mıknatıslarla uzatılmış oyun seanslarında konforu artırmak için.
    • Göbek Tasarımı - Bu kablosuz mekanik klavye, 2 dahili USB geçiş bağlantı noktası ve 1 Tip-C Bağlantı Noktası ile donatılmıştır, fare veya kulaklık gibi daha fazla tesisin desteklenmesine olanak tanır.
    • Kendin Yap Yazılım Destekleri: Özelleştirilebilir anahtar atama, anahtar bağlama ve arka aydınlatma ayarı da yazılımla birlikte mevcuttur.


    RK ROYAL KLUDGE RK96 RGB Limited Ed. %90 BT5.0/2.4G/USB-C Üç Modlu Mekanik Klavye
    RK ROYAL KLUDGE RK96 RGB Limited Ed. %90 BT5.0/2.4G/USB-C Üç Modlu Mekanik Klavye



    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

    Fiyat : 2000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Aras Kargo İlan Durum : Satışa Açık







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.