Şimdi Ara

Rio Roller Patenler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
1.347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Beton, parke, asfalt gibi zeminlerde kullanılmak üzere üretilen birçok farklı paten türü ve tarzı vardır. Her paten türü kendi içerisinde ayrı bir disipline sahiptir. Örneğin fitness patenler genelde başlangıç pateni olarak tavsiye edilirler veya günlük normal kullanım için uygundur. Agresif patenler ise daha ileri seviye sürüş kabiliyetine sahip olan patenciler tarafından kullanılmaktadır. Yine Quad paten modelleri de hem başlangıç seviyesindeki kullanıcılar için, hem çocuklar için hem de dans ve gösteri amaçlı kullanacaklar için uygundur. Quad patenler, bir diğer tabir ile ise dört tekerlekli patenler farklı markalar tarafından, farklı özelliklerde üretilmektedir. Birçok üretici marka olmasına rağmen Rio Roller markası Quad paten üretiminde dünya markası haline gelmiştir.

     Rio Roller Patenler


    Rio Roller Quad


    Rio Roller markası Quad paten üretiminde köklü geçmişi ve sektördeki tecrübesi ile uzun yıllardır paten sektörü içerisinde üretimlerine devam etmektedir. İngiltere merkezli olan Rio Roller Quad günümüzde dünyanın birçok ülkesinde ürünlerinin satışını yapmaktadır. Dünya genelinde birçok ülkede bayisi olan Rio Roller bu bayiler ve distribütörler sayesinde patenlerini kullanıcılar ile buluşturmaktadır. Kadın paten kullanıcılarının temsilcisi haline gelen Rio Roller markası, kadın kullanıcılar için özel tasarlanan, özgün moda tarzıyla şık ve renkli patenler üretmektedir. Kendi üretim merkezi ve test atölyeleri bulunan Rio Roller, ürettiği ürünlerinde konfor, şıklık ve güvenilir olma özelliklerine çok dikkat etmektedir.

    Neden Rio Roller Quad Patenler?

    Quad tekerlekli paten üretiminde bir dünya markası olan Rio Roller, birçok kullanıcının her zaman ilk tercihi olmaktadır. “Eğer tekerlekli patende konfor ve stil istiyorsanız; o zaman Rio Roller giyen olmasınız.” Sloganıyla hareket eden marka, tüm ürünlerinde önce konforu sonra ise tarz ve şıklığı ön planda tutmaktadır. Rio Roller Quad patenler emsallerine göre daha eğlenceli renkler ve desenlerden tasarlanmaktadır. Rio Roller tarafından üretilen Quad patenler hem parke zeminlerde hem de beton ve asfalt zeminlerde kullanılabilmektedir. Özellikle paten dansı ve paten şovlarında yer alan paten kullanıcıları konfor özelliğinden dolayı Rio Roller markasına ait patenleri seçmektedir. Rio Roller patenler, markaya ait ve teknolojik anlamda ileri düzeyde olan üretim tesisinde, tasarlanmakta ve üretilmektedir. Markanın en önemli özelliklerinden biri de ürün tasarımlarında ve üretiminde her zaman kullanıcılardan gelen geri dönüşlere önem verilmesidir. Marka mümkün olan en iyi ürünü üretebilmek için müşteri yorumlarına, önerilerine ve tavsiyelerine önem vermektedir. Rio Roller markası tarafından üretilen patenler özellikle küçük yaştaki kullanıcılara, patene yeni başlayacak olanlara ve paten dansı yapanlara hitap etmektedir. Rio Roller patenler konfor kalitesinin yanında performans özellikleri bakımında da oldukça ileri bir seviyededir.

    Rio Roller Quad Patenlerin Genel Özellikleri


    Rio Roller patenlerin genel özelliklerine baktığımız zaman ilk dikkat çeken nokta üst düzey konfor sağlamasıdır. Marka patenlerini kendi özgün moda tarzıyla üretmektedir ve emsallerinden oldukça farklıdır. Üretilen patenlerde genel olarak parlak ve canlı renkler kullanılmaktadır. Ayak konforu sağladığı gibi göz zevkini de yeterince sağlamaktadır. Rio Roller Quad patenlerin birçok modeli baskılı tabanlık, işlemeli logo ve kontrast detaylı dikişlere sahiptir. Rio Roller Quad patenlerin bazı modelleri vegan dostu pvc deriden üretilmektedir. Marka tarafından üretilen Quad patenler alüminyum gövdeden üretilmektedir. Bazı ise saf kauçuk ile alüminyum gövdeden üretilmektedir. Rio Roller Quad patenler yüksek kaliteli topuk desteğine ve üst bilek takviyesine sahiptir. Ayrıca marka tarafından üretilen patenler anatomik olarak en doğru tabanlığa sahiptir. Rio Roller Quad patenler üstün denge, dayanıklılık ve hız yaşanmasına uygun teknik tasarım yapısına sahiptir. Genel olarak Rio Roller Quad patenler Abec 5 ve Abec 7 rulmanlara sahiptir.

    Kaynak: Buzlu







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.