Şimdi Ara

Rijkaard iyi hocadır diyen herkesi buraya bekliyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Çünkü hepinize söylecek tek bir lafım olacak ve lütfen başka yorumlar yapmayın tamam mı? Sadece bu söyleceğime bir cevabınız varsa verin.
    ÖNEMLİ NOT: Rijkaard geldiği ilk gün içimden yılın transferini yaptık, en az 5senelik sözleşme imzalanmalı, ona güvenilmeli demiştim. 4-3-3 ısrarını haklı bulmuştum, Arda'yı forvet oynatması dahil her şeyin arkasındaydım. Ligi kapattık, düşüncem hala aynıydı. Yalnız bir röportajındaki bir cümlesi yüzünden Rijkaard'ı silip atıyorum.

    Şimdi diyeceğime gelelim. Adam haklı olabilir beyler, Barca'yı yıllar sonra başarıya ulaştırmış olabilir, efendi beyfendi, üstad, futbol dahisi olabilir. Ama Rijkaard, milyon eurolar harcanmış, Galatasaray'ın belki de gelmiş geçmiş en iyi, en alternatifli kadrosuna bunu demeye 1 gram hakkı yoktu.


    quote:

    Orijinalden alıntı: Frank Rijkaard

    Sezona erken başlamamız nedeniyle birçok oyuncumuz çok fazla maç yaptı ve sezon sonuna doğru düşüşler oldu. Sakatlıkları da unutmamamız gerekiyor. Çok önemli sakatlıklar yaşadık. Bunlara Kewell ve Baros'u sayabiliriz. Başka isimler de sayabiliriz. Kadromuzun da kısıtlı olduğunu düşünüyorum. Yerlerine koyacak aynı ayarda oyuncumuz olamadı. Özellikle ilk yarıda iyi performans sergiledik. İkinci yarıda ise bunu başaramadık. Ne zaman baskılı bir maç olsa, takım olarak bunu kaldıramadık. Bu mental bir problemdi. Psikolojik olarak daha güçlü olmalıydıkSezona erken başlamamız nedeniyle birçok oyuncumuz çok fazla maç yaptı ve sezon sonuna doğru düşüşler oldu. Sakatlıkları da unutmamamız gerekiyor


    Şimdi Rijkaard'a 2 çift lafım var. Sezon başı herkese 3-4 atıyorduk ve asıl sevincimizin nedeni herkesi yenmemiz değildi. Rotasyon vardı ve herkes oynuyordu, hep kulübede yıldızlar bekliyordu. Arda kenardayken 3 atınca daha bir de Arda'mız var diyorduk.

    Her mevkiyi tek tek değelendirmeye gerek yok ama bence sakatlıklar bahane olamaz. Sen Baros sakatlanmışken Nonda'yı istemiyorum diye kapris yapıp uefa'da oynayamayacak forvet aldırırsan, her ne kadar Giovani'ye hayran olsam da Caner, Arda, Keita, Elano ve hatta Sabri ve Aydın hatta hatta Emre Çolak varken onu aldırırsan, Emre Güngör'ü tek maçta silip Servet'i küstürüp savunmam kötü dersen yanlış yoldasındır.


    Özet: Kadronun iyi olup olmaması umrumda değil. Alternatifsiz kadro diyorsun da Bursa'nın kadro daha mı alternatifliydi?? Türkiye Ligi'ni Ayhan, Topal, Sarp, Barış, Elano orta sahasıyla kazanmak çok mu zordu? Bu kadrodan daha iyisini kuramayız, Rijkaard paşa da beğenmiyorsa yolu açık olsun.







  • Galatasaray'ın mevcut kadrosunun, son yılların en iyi kadrosu olarak lanse edildiği şeklindeki bir soruya Rijkaard, ''Ben sizinle aynı fikirde değilim. Bu kadroya mutlaka takviyeler yapılmalı. Tabii ki geçmiş yıllardaki kadroları bilmiyorum. Bu sürekli dile getiriliyor, 'En güçlü kadro' diye. Kağıt üzerinde hangi oyuncunuz olursa olsun, sakatlıklar gibi nedenlerle kullanamadıktan sonra bir anlamı yok. Hangi takımdan 3 önemli oyuncusunu alırsanız, o da sıkıntı yaşayacaktır'' cevabını verdi.
  • Orda çeviri hatası vardı. Kadro kısıtlı değil, demek istediği sakatlıklardan sonra kadronun alternatifsiz hale gelmesiydi. Oraya mı takıldın
  • quote:

    Orijinalden alıntı: AC DC

    Orda çeviri hatası vardı. Kadro kısıtlı değil, demek istediği sakatlıklardan sonra kadronun alternatifsiz hale gelmesiydi. Oraya mı takıldın


    Kewell ve Baros'u kastediyorsa eğer katılmıyorum. Kewell'ın boşluğunu aylarca futbol oynanamış Giovani yerine başkasıyla doldurabilirdi, keza Jo da aynı şekilde. Biz taraftar olarak tabii ki sevindik ama sen patronsan oyuncuyu iyi araştırıp alacaksın, önereceksin. Nonda berbat bile oynasa yedeği olmadığı için göndermeyeceksin.
  • Rijkaard iyi hocadır ve sözleri gayet mantıklı. Orta sahanın yetersiz ve bazı mevkilerin alternatifsiz(Özellikle forvet hattı. Nonda son zamanlarda sırtında 60 tonluk mal taşıyormuş gibiydi. Nasıl savunursunuz anlam veremiyorum.) oluşundan kötü bir sezon geçirdik. Ayrıca devre arası her istediğiniz transferi yapamazsınız. Hem Avrupa ligi hem Türkiye ligine bakıldığında en uygun isim ve isimler alınmıştır.
  • dediğimi anlamamışsın ki. Nonda istediği kadar söylediğin gibi olsun, forvette Arda'dan daha çok iş yapardı, Arda da forvet arkasında istediği gibi oynardı (Keita da bu örneğe dahil olabilir) en uygun isimlerin alınmış olması cümlesine gülüyorum. Yukarıda sadece tek bir şeye cevap istediğimi söylemiştim ama verecek bir cevap olmadığından yine farklı konulara kaydı. Bu seneki GS, gelmiş geçmiş en iyi kadroya sahipti. Uefa'da Ahmet Yıldırım benchte ısınırken, burada benchte özellikle de Türkiye Ligi için gayet yeterli oyuncular beklemekteydi.
  • Sistem otursun diye Rijkaard'a 1 sene tanımıştık, her sonucu kabul edecektik ilk sene şimdi temel oyuncular değişiyor bu sene şampiyonluk gelmez ise Rijkaard evine gider.
  • Şu anda medyanın büyük bölümündeki hava, ligin 9. veya 10. haftasında gönderileceği yönünde zaten. Hatta Osman Şenher dün yerine ilk devre boyunca Neeskens'in bakacağını, sonrada sezonun ikinci yarısında Terim-Tugay ikilisinin geleceğini söyledi(veya rüyasında mı ne görmüş).
  • Adam Xavi'ler Ronaldinho'lar Messi'ler gördü. Buradaki oyuncuları yetersiz bulabilir. Bizde yetersiz bulmadık mı? Buralarda onlarca topic açmadık mı? Gönderilmesi gerekenler listesinde 10 tane isim yazmadık mı? Niye bu kadar abartıyorsunuz adam doğru söylemiş. Kimse kendini kandırmasın Nonda olsada yaşı ve sakatlığı nedeniyle onun oynaması bir fark oluşturmazdı. Baros ile Kewell'da sakatlanınca yerine koyacak adam bulamadık diyor bunun neresi yanlış?
  • AC DC 'nin de yazdığı gibi orada bir çeviri hatası mevcuttu. Kaldı ki sakatlıklardan ne çekiğimizi hepimiz biliyoruz şimdi unutlmasın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.