Şimdi Ara

Ricoh'tan 'Saral Büro' ile Türkiye atılımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
918
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Japonya'nın en büyük fotokopi üreticisi unvanını da elinde bulunduran teknoloji devi Ricoh Group, Türk şirket Saral Büro'yu satın aldı. Aynı zamanda dünyanın en önemli fotoğraf makinesi markalarından Pentax'ın sahibi Japon Ricoh Saral'ın yüzde 100 hissesini satın almasıyla Türkiye pazarına hızlı bir giriş yaptı.

    Ricoh'un resmi internet sitesinden duyurulan satın alma haberinde, 2.5 milyon lira sermayeli Saral Büro ile Ricoh şirketinin 20 yıldır birlikte çalışıldığına değinildi. Şirketin Avrupa CEO'su Oyama, Türkiye'nin EMEA bölgesi içinde en önemli pazar olduğunu ifade ederek Ricoh'un uzun vadede bölgesel büyüme planı içinde olduğunu da sözlerine ekledi.

     Ricoh'tan 'Saral Büro' ile Türkiye atılımı



    1936 yılından bu yana sektörde dünyanın en büyük markaları arasında olan Ricoh Group geçen yılı 22 Milyar dolar ile kapattı, 108 bin çalışanı var ve bunlardan 40 bin tane çalışan Japonya'da bulunuyor.

    Yan sektör diye tabir ettiğimiz alanda ise fotoğraf makinaları da bulunan Ricoh'un elinde sektörün en önemlilerinden Pentax da bulunuyor. Türkiye atılımında ne kadar başarılı olacakları ortada gibi...







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.