Şimdi Ara

RFO Da ACC seçicekler için

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
853
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • ACC KULLANIM KLAVUZU

    Punisher : attack poweri yüksek Defansı diğer melee classlara nazaran azdır. 2 el silah kullanır. Lvl 30 da 2 lvl 40 da 3 class skill alır.

    PvP de oynaması çok zevklidir. İlerleyen Lvl lerde exp Party bulmakta zorlanabilirsiniz. VC-BM- Elan gibi yerlerde lvl 50 ye kadar Mercler ve strikerlar daha çok tercih edilir. Tanklık yapmaya kalkmayın beceremez J Dodge item kasmanız daha yararlı ama unutmayın rangerin expert skilli olan evasion ki GM haliyle 31 dodge verir wariorda yok . yani def i de ihmal etmeyin.

    Mangle : 4. attack combo nuz olacak olan orta derece bir skill

    Shield Battery: durduğunuz zaman Hızlı biçimde HP/SP nizi doldurur

    Rage Blow : Hp yi Drainler. %10-%40 HP drainler.

    Magnetic Web : 30 saniye civarı rakibinizi dondurur. Rakip atak verebilir ama kımıldayamaz.

    Magnetic Arm : Attack powerinizi yaklaşık %25 - % 30 artırır

    Assaulter : attack ve defans orantılı dağatılmıştır. Cm serverinde guildden 2 arkadaşım assaulterdı ve memnun değillerdi. Punishera yada merc e oranla silik skileri var. Bazı yüksek lvl li moblara tankık edebilir. Ama çokda tercih edilen bir class değil. Biraz ondan biraz bundan bişi işte. Tank gibi defans için kalkan kullanıp arada silah değişip punisher gibi 2 el silahlarıda attack için kullanırsınız.

    Mega Shield : Defansınızı ve Shieldinizin block rate ini artıtır.

    Rapid : Knife ile atak sürenizi kısaltır.

    Illedate : yaratığı size aldırmak üzere kışkırtır.

    Capacity Engine : Attack powerinizi arttırır %10 - %20 civarı

    Limit Gace : Defansınızı artırır %10 - %20 civarı

    Mercenary : Bildiğiniz tank. kalkan ve tek el silahı kullanır. İyi itemlerle bazı bosslar hariç herseye Tanklık yapabilir. Yüksek lvllerde Genelde 2 el silah kullanıp sıkıştığında kalkan kullanırlar. EXP partylerde olmassa olmaz bir class.

    Mega Shield : Defansınızı ve Shieldinizin block rate ini artıtır.

    Rapid : Knife ile atak sürenizi kısaltır.

    Illedate : yaratığı size aldırmak üzere kışkırtır

    PoweFull element : Defansınızı artırır

    Excel Charger : Hp nizi Yükseltir.

    Cry : Alan içersindeki yaratıkları size karşı kışkırtır

    Striker : Lvl 30 siege kiti defans verdiği ve o lvllerdeki launcherlar pek güçlü olmadığı için Lvl 40 a kadar vasat bir karakter. Partyle lvl kasmak zorundasınız. Lvl 40 dan sonra 1şilere benzemeye başlıyor ve lvl 45 den sonra artık gücü yavaş yavaş hissedilir hale geliyor. Lvl 50de tutabilene helal olsun bir char oluyor. Exp ve boss partylerde oyundaki en yüksek attack poweri olduğu için tercih edilir. (evet MAU dan daha fazla attack poweri var)

    Sorun şu : 1) siege kitler olmadan etkili ama siege kitli kadarda etkili değildir. Siege mode da ise kurmak ve kaldırmak için 2-3 saniye zaman harcar ve bulunduğu yere çakılır kalır.

    2) Lvl 45 e kadar pek ortalıkda dolanmaz. 45 lvl de Missile Launcher Kullanmaya başladığı zaman “haaa buymuş” dersiniz. Lvl 50 Siege kitler hariç diğer kitlerde Compound yada Doom blast ı birlikte kullanamazsınız. 30 siege kitinde Doom Blast 40 dada Compound siege yok yani. Lvl 30 siege kitler DEF lvl 40 lar Attack lvl 50 ler her ikisindende verir. Tek fark Tercihen Def yada attack oranı yüksek olandan kullanabilirsiniz. Maalesef yeni patchde yeni siege kitler geldi ve bu siege kitler Dodgeu belirli oranda düşürüyor. -50 falan gibi.. Striker olacaksanız Dodge item kasın..

    Flash Bang : mobları Lurelamak için kullanılır. Başka 1 işe yaramayan bir skilldir. Tam cevirisi : kısa bir süreliğine hedeflenen yaratığın görüşünü kısıtlar ve hedefi kaybetmesini sağlar falan filan.. siz beni dinleyin o işe yaramaz.

    Amining Launcher : aslen Aiming Launcher ama Koreliler yazım hatası yapmışlar. Normalde launcherla vurduğunuzdan yaklaşık 2-3 Kat daha yüksek vurmanızı sağlar. Siege kitsiz kullanılır. Cool downu var ve buff değil attack skill.

    . Compound Siege : 30 lvl Defans veren siege kitle kullanılır. Kuvvetli bir atak. Cooldownu var ve buff değil alan etkili bir attack skill.

    Desperation Launcher : Aiming Launcher gibi Siege kitsiz kullanılan bir attack skilli . Aiming Launcherdan biraz daha kuvvetli.Yeşil yeşil Patlama efekti var bide J

    Siege Mastery : işte Strikerin olmassa olmazı. Siege mode da %40 attack power arttıran skill. %40 diyorum baskada 1şi demiyorum.

    Doom Blast : Tam çevirisi Kıyamet patlaması. Bir halta yaramaz bir skill diye düşünenler olabilir. Onlar yanılıyor. 3 tane seri çok güçlü roket yediğinde çoğu insan click OK to Revieve’i tıklar. Ha diyelim ölmedi o zaman durup düşünmek için range’in dışına çıkar ve guildden birilerini çağarır. Oyundaki en kuvvetli Skilldir.


    Spec’

    Geldik Lvl 50 ye kadar en olaysız , oynaması en sıkıcı ama asla olmasa olmaz sınıfa. Spec lvl 30 da sadece engineer olur. Tek bir Class skill i alır. Pasif skildir. Guard Tower kurmanıza yarar. Ha guard Towerlar ne işinize yarar? Hiç.. Maalesef lvl 50 ye kadar hiçbir işinize tam yaramazlar. Ama dedik ya olmassa olmaz bir class diye nedenini söyleyelim. ACC de maalesef Force yok. Yani Force yoksa Heal ve başkasının verdiği buff da yok demek. Peki potlarlar nereye kadar? Bir chandranın verdiği o Chain Heal gibisi varmı? Yok fakat elimizdekiyle idare edicez.

    Scientist :
    Set Guard Tower : Pasif skilldir Tower kurmanıza yarar. Lvl 30-40-50 olmak üzere 3 sınıf tower var. Lvl 30 lar pek 1 işe yaramazlar. Lvl 40lar birlikte kullanıldığında sağlam DPS (damage per second ) verirler ama maalesef 40 towerları kendi başlarına etherde Farm yapmanızı sağlamazlar. Oysaki lvl 50 olduğunuzda işe gittiğinizde yada kız arkadaşınızla buluştuğunuzda yada karınızdan “yeter artık birazda benle ilgilen diye” azar yerken bile jack’s lotta bıraktığınız charınız klavyenize sıkıştırdığınız kağıt veya yapıştırdığınız bant sayesinde lvl 50 towerların öldürdüklerinden düşenleri topluyor olucak. Hele birde Teleport gatelerin karşısına kurduğunuz zaman gelsin CP ler. Maalesef mau gibi.. onun öldürdüklerinden siz exp alamıyorsunuz ve CP yi towerla paylaşıyorsunuz.

    Instant Repair : öleni diriltmek.

    Gace Recovery : kısaca armorunuzun HPsini tamir eder. Charınızın başının üstünde bir kırmızı birde beyaz barlar varya. Kırmızı olan sizin beyaz olanda armorunuzun HPsidir. Ne kadar beyazda siz o kadar daha az sopa yersiniz.

    Battle Leader :

    Set Guard Tower

    Nimble Joint : Kısaca koşma hızı verir

    Solid Mode : salakca bir skill. Sizi taş gibi sağlam ama bir o kadarda salak gösterir. Bir süre hareket edemez falan çok çok çok çok çooook sağlam defansa sahip olursunuz. Genelde başınıza 40 kişi üşüşür ve sizi sonunda öldürür. Bazılarıda size vurur vurur debuff atar sonra yanınızdan koşar gider.. yalnız kalırsınız.. çok kötü bir duruma düşersiniz. Terkedilmişlik kaplar içinizi..

    Gage Down : Hani Armorunuzun HP var dediydim ya. Buda düşmanınızın Armorunun Hp sini düşürür..

    Şimdi gelelim bu classı önemli kılan nedene. ACC de De-Buff veHeal yapabilen tek class Spec tir. Bunuda Grenade Launcherlarla yaparlar. Lvl 1 launcheri tüm ırk kullanabilirken lvl 30 ve üstünü sadece specler kullanabilir. Yaklaşık 16-18 tane ammosu vardır bu launcherların. Her biri farklı debufflar. Ama lvl 50 ye kadar pekde sağlam debufflar yok maalesef.

    A class lvl 1 Grenade Launcher ( tüm ACC ler kullanabilir genelde cure nade için)

    B class lvl 30-39 Greanade Launcher ( sadece Specler Kullanabilir)

    C class lvl 40–49 Grenade Launcher

    D class lvl 50+ Grenade Launcher

    Dementer / Phantom Shadow : Bu classlardan sadece Phantom Shadowla meraktan lvl 50 olduğum zaman re-class yapıp oynamıştım. Launcher dururken Bow ve Vulcan kullanmak çok saçma geldi. Lvl 50 Traplar mükemmel ama çok pahalılar. Lvl 50 de fantezi olsun diye oynanır ama lvl kasmak için gerek yok o yüzden anlatmadım.

    Gelelim LVL kasmaya.

    Lvl 30 a kadar nerde nasıl gelirsiniz ne kadar zamanınızı alır size kalmış. Lvl 30 dan 35 e kadar yemeyin içmeyin Brutal ve Meat Clod Ace lerde exp kasın. Haa biri gelirde ABAlarda kasarsa sizi amenna. Ama tek sakıcam diyorsanız Meat Clod ve Brutal Aceler.

    35 den sonra en sıkıcı lvller başlar. 35-37 arası. Meat clodlar iyi exp vermez Caliler ise gridir hiç exp vermez. Bu arada ileri yatırım olsun diye settede Turn Coatları yada Passes ALphaları kesebilirsiniz. En anlamsız en salak lvllerdir. Sıkıntıdan ölürsünüz. Bitmez gibi gelir.

    Lvl 37 - 40 arası dogru ethere Calilerle lvl 40 olduğunuzda hemen race leader class promotion sonra calilerle geri dönüş.

    42-43 gibi VC ye gidin. Sağlam bir baba partyde yancılık yaparsınız yada strikersanız flash bangle lurelarsınız (genelde ölürsünüz). O aralarda ABA da iyidir partyle. VC deki kırmızı yaratıklara falan gitmeyin boşyere. ABA dan daha fazla dmg vururlar ve aynı expi verirler. Gereksiz yani.

    45 olduğunuzda humbabalar 46da giant babalar sizin için artık kırmızıdır. En verimli lvllere gelmişsinizdir. 45-47 arası oldukça verimlidir. Hemencecik geçer. 48de biraz zorlanabilirsiniz ama oda geçer…

    Sonrasında Elan ve BM başlar. Elanda bol bol ölebilirsiniz o yüzden BM tavsiyemdir. Lvli Beast mountainde kus gelene kadar kasın. Yalnız artık high lvl mobları keseceğiniz için sağlam partyler kurmaya çalışın. Merch ve Striker ağarlıklı partyler daha iyi iş yapar. Birde mutlaka Cure Nade kullanan biri olmalı zira high lvl moblar debufflarlar. Ha yanınızda net nade kullanabilecek lvl 50 bir Spec varsa deymeyin keyfinize.







  • eline sağlık çok güzel olmuş.
    bunun birde cora versiyonunu yazan çıksa çok iyi olacak hepsi ana konuda birleşir
  • quote:

    Orjinalden alıntı: ultimatepandapower

    ACC KULLANIM KLAVUZU

    Punisher : attack poweri yüksek Defansı diğer melee classlara nazaran azdır. 2 el silah kullanır. Lvl 30 da 2 lvl 40 da 3 class skill alır.

    PvP de oynaması çok zevklidir. İlerleyen Lvl lerde exp Party bulmakta zorlanabilirsiniz. VC-BM- Elan gibi yerlerde lvl 50 ye kadar Mercler ve strikerlar daha çok tercih edilir. Tanklık yapmaya kalkmayın beceremez J Dodge item kasmanız daha yararlı ama unutmayın rangerin expert skilli olan evasion ki GM haliyle 31 dodge verir wariorda yok . yani def i de ihmal etmeyin.

    Mangle : 4. attack combo nuz olacak olan orta derece bir skill

    Shield Battery: durduğunuz zaman Hızlı biçimde HP/SP nizi doldurur

    Rage Blow : Hp yi Drainler. %10-%40 HP drainler.

    Magnetic Web : 30 saniye civarı rakibinizi dondurur. Rakip atak verebilir ama kımıldayamaz.

    Magnetic Arm : Attack powerinizi yaklaşık %25 - % 30 artırır

    Assaulter : attack ve defans orantılı dağatılmıştır. Cm serverinde guildden 2 arkadaşım assaulterdı ve memnun değillerdi. Punishera yada merc e oranla silik skileri var. Bazı yüksek lvl li moblara tankık edebilir. Ama çokda tercih edilen bir class değil. Biraz ondan biraz bundan bişi işte. Tank gibi defans için kalkan kullanıp arada silah değişip punisher gibi 2 el silahlarıda attack için kullanırsınız.

    Mega Shield : Defansınızı ve Shieldinizin block rate ini artıtır.

    Rapid : Knife ile atak sürenizi kısaltır.

    Illedate : yaratığı size aldırmak üzere kışkırtır.

    Capacity Engine : Attack powerinizi arttırır %10 - %20 civarı

    Limit Gace : Defansınızı artırır %10 - %20 civarı

    Mercenary : Bildiğiniz tank. kalkan ve tek el silahı kullanır. İyi itemlerle bazı bosslar hariç herseye Tanklık yapabilir. Yüksek lvllerde Genelde 2 el silah kullanıp sıkıştığında kalkan kullanırlar. EXP partylerde olmassa olmaz bir class.

    Mega Shield : Defansınızı ve Shieldinizin block rate ini artıtır.

    Rapid : Knife ile atak sürenizi kısaltır.

    Illedate : yaratığı size aldırmak üzere kışkırtır

    PoweFull element : Defansınızı artırır

    Excel Charger : Hp nizi Yükseltir.

    Cry : Alan içersindeki yaratıkları size karşı kışkırtır

    Striker : Lvl 30 siege kiti defans verdiği ve o lvllerdeki launcherlar pek güçlü olmadığı için Lvl 40 a kadar vasat bir karakter. Partyle lvl kasmak zorundasınız. Lvl 40 dan sonra 1şilere benzemeye başlıyor ve lvl 45 den sonra artık gücü yavaş yavaş hissedilir hale geliyor. Lvl 50de tutabilene helal olsun bir char oluyor. Exp ve boss partylerde oyundaki en yüksek attack poweri olduğu için tercih edilir. (evet MAU dan daha fazla attack poweri var)

    Sorun şu : 1) siege kitler olmadan etkili ama siege kitli kadarda etkili değildir. Siege mode da ise kurmak ve kaldırmak için 2-3 saniye zaman harcar ve bulunduğu yere çakılır kalır.

    2) Lvl 45 e kadar pek ortalıkda dolanmaz. 45 lvl de Missile Launcher Kullanmaya başladığı zaman “haaa buymuş” dersiniz. Lvl 50 Siege kitler hariç diğer kitlerde Compound yada Doom blast ı birlikte kullanamazsınız. 30 siege kitinde Doom Blast 40 dada Compound siege yok yani. Lvl 30 siege kitler DEF lvl 40 lar Attack lvl 50 ler her ikisindende verir. Tek fark Tercihen Def yada attack oranı yüksek olandan kullanabilirsiniz. Maalesef yeni patchde yeni siege kitler geldi ve bu siege kitler Dodgeu belirli oranda düşürüyor. -50 falan gibi.. Striker olacaksanız Dodge item kasın..

    Flash Bang : mobları Lurelamak için kullanılır. Başka 1 işe yaramayan bir skilldir. Tam cevirisi : kısa bir süreliğine hedeflenen yaratığın görüşünü kısıtlar ve hedefi kaybetmesini sağlar falan filan.. siz beni dinleyin o işe yaramaz.

    Amining Launcher : aslen Aiming Launcher ama Koreliler yazım hatası yapmışlar. Normalde launcherla vurduğunuzdan yaklaşık 2-3 Kat daha yüksek vurmanızı sağlar. Siege kitsiz kullanılır. Cool downu var ve buff değil attack skill.

    . Compound Siege : 30 lvl Defans veren siege kitle kullanılır. Kuvvetli bir atak. Cooldownu var ve buff değil alan etkili bir attack skill.

    Desperation Launcher : Aiming Launcher gibi Siege kitsiz kullanılan bir attack skilli . Aiming Launcherdan biraz daha kuvvetli.Yeşil yeşil Patlama efekti var bide J

    Siege Mastery : işte Strikerin olmassa olmazı. Siege mode da %40 attack power arttıran skill. %40 diyorum baskada 1şi demiyorum.

    Doom Blast : Tam çevirisi Kıyamet patlaması. Bir halta yaramaz bir skill diye düşünenler olabilir. Onlar yanılıyor. 3 tane seri çok güçlü roket yediğinde çoğu insan click OK to Revieve’i tıklar. Ha diyelim ölmedi o zaman durup düşünmek için range’in dışına çıkar ve guildden birilerini çağarır. Oyundaki en kuvvetli Skilldir.


    Spec’

    Geldik Lvl 50 ye kadar en olaysız , oynaması en sıkıcı ama asla olmasa olmaz sınıfa. Spec lvl 30 da sadece engineer olur. Tek bir Class skill i alır. Pasif skildir. Guard Tower kurmanıza yarar. Ha guard Towerlar ne işinize yarar? Hiç.. Maalesef lvl 50 ye kadar hiçbir işinize tam yaramazlar. Ama dedik ya olmassa olmaz bir class diye nedenini söyleyelim. ACC de maalesef Force yok. Yani Force yoksa Heal ve başkasının verdiği buff da yok demek. Peki potlarlar nereye kadar? Bir chandranın verdiği o Chain Heal gibisi varmı? Yok fakat elimizdekiyle idare edicez.

    Scientist :
    Set Guard Tower : Pasif skilldir Tower kurmanıza yarar. Lvl 30-40-50 olmak üzere 3 sınıf tower var. Lvl 30 lar pek 1 işe yaramazlar. Lvl 40lar birlikte kullanıldığında sağlam DPS (damage per second ) verirler ama maalesef 40 towerları kendi başlarına etherde Farm yapmanızı sağlamazlar. Oysaki lvl 50 olduğunuzda işe gittiğinizde yada kız arkadaşınızla buluştuğunuzda yada karınızdan “yeter artık birazda benle ilgilen diye” azar yerken bile jack’s lotta bıraktığınız charınız klavyenize sıkıştırdığınız kağıt veya yapıştırdığınız bant sayesinde lvl 50 towerların öldürdüklerinden düşenleri topluyor olucak. Hele birde Teleport gatelerin karşısına kurduğunuz zaman gelsin CP ler. Maalesef mau gibi.. onun öldürdüklerinden siz exp alamıyorsunuz ve CP yi towerla paylaşıyorsunuz.

    Instant Repair : öleni diriltmek.

    Gace Recovery : kısaca armorunuzun HPsini tamir eder. Charınızın başının üstünde bir kırmızı birde beyaz barlar varya. Kırmızı olan sizin beyaz olanda armorunuzun HPsidir. Ne kadar beyazda siz o kadar daha az sopa yersiniz.

    Battle Leader :

    Set Guard Tower

    Nimble Joint : Kısaca koşma hızı verir

    Solid Mode : salakca bir skill. Sizi taş gibi sağlam ama bir o kadarda salak gösterir. Bir süre hareket edemez falan çok çok çok çok çooook sağlam defansa sahip olursunuz. Genelde başınıza 40 kişi üşüşür ve sizi sonunda öldürür. Bazılarıda size vurur vurur debuff atar sonra yanınızdan koşar gider.. yalnız kalırsınız.. çok kötü bir duruma düşersiniz. Terkedilmişlik kaplar içinizi..

    Gage Down : Hani Armorunuzun HP var dediydim ya. Buda düşmanınızın Armorunun Hp sini düşürür..

    Şimdi gelelim bu classı önemli kılan nedene. ACC de De-Buff veHeal yapabilen tek class Spec tir. Bunuda Grenade Launcherlarla yaparlar. Lvl 1 launcheri tüm ırk kullanabilirken lvl 30 ve üstünü sadece specler kullanabilir. Yaklaşık 16-18 tane ammosu vardır bu launcherların. Her biri farklı debufflar. Ama lvl 50 ye kadar pekde sağlam debufflar yok maalesef.

    A class lvl 1 Grenade Launcher ( tüm ACC ler kullanabilir genelde cure nade için)

    B class lvl 30-39 Greanade Launcher ( sadece Specler Kullanabilir)

    C class lvl 40–49 Grenade Launcher

    D class lvl 50+ Grenade Launcher

    Dementer / Phantom Shadow : Bu classlardan sadece Phantom Shadowla meraktan lvl 50 olduğum zaman re-class yapıp oynamıştım. Launcher dururken Bow ve Vulcan kullanmak çok saçma geldi. Lvl 50 Traplar mükemmel ama çok pahalılar. Lvl 50 de fantezi olsun diye oynanır ama lvl kasmak için gerek yok o yüzden anlatmadım.

    Gelelim LVL kasmaya.

    Lvl 30 a kadar nerde nasıl gelirsiniz ne kadar zamanınızı alır size kalmış. Lvl 30 dan 35 e kadar yemeyin içmeyin Brutal ve Meat Clod Ace lerde exp kasın. Haa biri gelirde ABAlarda kasarsa sizi amenna. Ama tek sakıcam diyorsanız Meat Clod ve Brutal Aceler.

    35 den sonra en sıkıcı lvller başlar. 35-37 arası. Meat clodlar iyi exp vermez Caliler ise gridir hiç exp vermez. Bu arada ileri yatırım olsun diye settede Turn Coatları yada Passes ALphaları kesebilirsiniz. En anlamsız en salak lvllerdir. Sıkıntıdan ölürsünüz. Bitmez gibi gelir.

    Lvl 37 - 40 arası dogru ethere Calilerle lvl 40 olduğunuzda hemen race leader class promotion sonra calilerle geri dönüş.

    42-43 gibi VC ye gidin. Sağlam bir baba partyde yancılık yaparsınız yada strikersanız flash bangle lurelarsınız (genelde ölürsünüz). O aralarda ABA da iyidir partyle. VC deki kırmızı yaratıklara falan gitmeyin boşyere. ABA dan daha fazla dmg vururlar ve aynı expi verirler. Gereksiz yani.

    45 olduğunuzda humbabalar 46da giant babalar sizin için artık kırmızıdır. En verimli lvllere gelmişsinizdir. 45-47 arası oldukça verimlidir. Hemencecik geçer. 48de biraz zorlanabilirsiniz ama oda geçer…

    Sonrasında Elan ve BM başlar. Elanda bol bol ölebilirsiniz o yüzden BM tavsiyemdir. Lvli Beast mountainde kus gelene kadar kasın. Yalnız artık high lvl mobları keseceğiniz için sağlam partyler kurmaya çalışın. Merch ve Striker ağarlıklı partyler daha iyi iş yapar. Birde mutlaka Cure Nade kullanan biri olmalı zira high lvl moblar debufflarlar. Ha yanınızda net nade kullanabilecek lvl 50 bir Spec varsa deymeyin keyfinize.





    ama unutmayın rangerin expert skilli olan evasion ki GM haliyle 31 dodge verir

    31 vermez 30 verir punisher en melee olarak en ii karakterdir warrior tarzından hoslananların oynaması gereken tek class diyebilirim.

    Mage (BÜYÜCÜ) istiyorsanız Cora tarafına geçmeniz gerekiyor accaretia ırkının büyüyle işi olmaz :D hueh

    Mage in en güzel classı coradir başka ırkta aramayın.

    Warlock hem büyü debufflarla hemde silahiyla vuran classımız Bellatodadir.

    Ranger en ii class şeklide bellatodadir (bunlar Benim Deneyimlerim)

    Striker (BEnim Tabirimle Bombaci :D)

    Bu class en çok zevk aldıgım classdır. Rangerdan farklı fazla damageye sahipdir atack.speedi olmadan başka bi oyuncuyu kesmesi imkansizdir en az gereken atack speed 0.50 laucnherspeed dir daha azıyla çok zorlanırsınız yada damageniz yada accuryniz baya iyiyse atack speedede gerek kalmadan 1 2 vuruşta alırsınız adamları en önemli gereksinimleri şunlar.

    Atack.Speed
    Gen.Atack
    Dodge
    Accury
    Defence

    Sırasına göre yazdım ilk yazdıgım en önemlisi sonra diğeri öle öle anlayn işte.

    Launcher silahi ile bütün skilleri kullanılabilir Flame Thower gibi silahlarla class skillerden 1 ini kullanamazsiniz.

    İnt Dark Flame Thower eklendi mesela servera siz bunu çokda heves etmeyin çünkü 1 skilliniz iptal.

    Evasion vs ranger bufflarini kullanabilir ama ranger atack skillerini kullanamazlar.

    Evasion gm olunca 30 dodge verir. VE Herzaman yanınızda Atack Pot taşımalısınız cb ye giremedim ama sanırım %40 atack potlar var.

    Siege kit kullanırlar bu size extra defence accury atack speed verir kit e göre değişiyor.

    Red Siege Kit bu en ideal siege kitiniz olucak çünkü en fazla atack speed bu kit'de vardır. %40 atack %10 hp/fp 0.16 atack speed verir.

    Blue Siege Kit bu tam bi lanet kittir hiç sevmem niye ekleniyosa ben böle itemin ... anlayın artık.

    -150dodge verir %60 atack 0.7 atack speed %10 hp/fp verir ulan bari yaptiniz blue maularada bişi yapin dimi ama atack speed düşürtün mesela blue siege kit alcam -150 dodge vercek ben böyle işin içine ederim.


    Open betada neler değişir bilemem Striker olucaksanız gereksinimlerinizi bu sölediklerime göre yaparsanız kazanan siz olursunuz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drawmu19 -- 12 Ocak 2009; 7:46:07 >




  • hatalar vardır daha ama sonra düzeltirim şuan item kasmam lasım archon olucam kararlıyım 1 hafta sonra kral archonum :D
  • iyi hoş yazmışsında bu konu arada kaybolur emeğin gider :) keşke bana söleseydn rehbere ekler altna imzanı çakardık.
  • @bornavilibirol
    %40 atack potion npclerde satılmıyor en fazla %20 satılıyor etherde.Ayrıca Warrior puni veya assaulter seçerseniz 99 adet %40(emin değilim %den) atack potion veriliyor.Shop itemi olarak da %55 satılıyordu sanırım.Uzun zamanadır oyuna girmeyince %leri unutmuşum yanlışım varsa özür dilerim.DFT zaten oyunda vardı ayrıca skill iptal olma olayı flame throwerla alakalı değil kit ile kullanılan skillerden biri 30 kitiyle biri 40 kitiyle kullanılır bildiğim kadarıyla 50 level kitiyle 2si de kullanılıyor ama hiç 50 level striker ım olmadı officalde o yüzden tam emin değilim.Bellato da ranger değilde AR ı tavsiye ederim şahsen 45 level ARdan 50 level infilator e oranla daha çok korkarım hem canı çok hem catapult seri olduğu için pot buga filan girer indirirler adamı.

    Bu arada anlatan arkadaş çok güzel anlatmış teşekkürler anlatım için.

    Değiştirme: Oyunun sitesini biraz kurcaladım Blue siege kit eklenmiş ama bornavilibirol senin dediğin -150 dodge olayı yok ismi de sniper siege kit dezavantajı yakından atack yapamıyorsun ve yavaş.Başka özellikleri yazmıyor ama pvp serverlardaki kitlerden tamamen farklı olduğu anlaşılıyor yakından vurmamasından.Ayrıca 55 level blue catapultların canı 160.000 e yükseltilmiş.Animusların level sınırı 55 e yükselmiş.Cora grazier e 1 bellato ranger a 2 class skilli eklenmiş.Acc dementerin 1 skilli değiştirilmiş.Holy force buffların etkisi yükseltilmiş örneğin holy shield artık daha fazla defans veriyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi speedmonster -- 13 Ocak 2009; 16:10:23 >




  • ya inan cora içinde yazabilirdim ama oynamadığım bir ırk için 1şiler yazmak istemedim. yanlış bilgi vermek hiç vermemekten daha kötü 1şi. bell keza öle. çok sağlıklı bilgi veremem.

    evasion GM olduğu zaman offical serverda 31 maximum dodge verirdi. şimdi private serverlarda yada yeni patchde ne veriyor bilmiyorum.
    striker Ranged skillerin tamamını kullanabilir. tek ihtiyacı olan Range PT.
    Archon olmaya niyetli arkadaşlara sesleniyorum. Archon olmak için gereken en önemli şey çok sağlam bir guild. Eski officaldan Novus ve Lumenin en sağlam guildleri de oyuna geri dönüyor. Ascension - virus bunlardan bazıları. bu guildler 8-10 senedir varlar. en az 200-300 üyeden olusuyorlar. rakkam komik gelmesin cok ciddiyim. üyelerden bazılar profesyonel oyuncular. turnuvalara katılıyor ve para kazanıyorlar. Büyük guildlerin tamamında ciddi hiyerarşiler ve kurallar var. PT - item - exp durumlarını sürekli güncelliyorsun. Çoğu Yapılanmalarını bitirdi bile. Kimin hangi classla oynayacağı alt guildin ne olacağı alt charlar ittifaklar vs.vs.. Asc ve virus şu an yeni serverdaki en sağlam guildler olarak gözüküyor. Dasubel de Shadow Legion ında oyuna katılacağı kesin ( değişik bir isimle katılabilirler). private serverlarda oynayan coğu oyuncu için üzülerek söylüyorum oyun kısa soluklu olacak. PT-EXP-item oranı yüksek serverlara alışkın insanlar 1x serverda umduklarını bulamayabilirler.
    item drop rate i düşük olduğu için çoğu bossdan eliniz boş bile döndünüz olucak. iyi bir char ve itemlerle günde kasabileceğiniz maximum para miktarı iyimser ihtimalle 70/80 m iken şimdi rare orelerden caos ve caos cure potların 1er tane düşmesi nedeniyle 40/45 m civarına geriledi.
    sizlere tavsiyem şu guild olayını biran önce halledin.




  • 50 Levelden sonra en hızlı level kasma yeri Battle Dungeon'dır... Yanlışları düzeltin... ;)

    40 level olana kadar sadece görev yaratıkları ile kasmanız yeterli.
    40'tan 45'e kadar BABA
    45'ten 48-49'a kadar TC3
    48-50 arası ABX veya TC3

    50-55 arası BD

    0.77% EXP lvl 50 - 130 key
    0.25% EXP lvl 51 - 400 key
    0.14% EXP lvl 52 - 715 key
    0.11% EXP lvl 53 - 910 key
    0.07% EXP lvl 54 - 1430 key

    Toplam 3600 key
    Her BD ~ 15 dakika
    =14400 saat (25 gün) durmadan BD yaparsanız 50'den 55'e 25 günde ulaşabilirsiniz!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GARYOSAVAN -- 14 Ocak 2009; 0:27:51 >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: ultimatepandapower

    ya inan cora içinde yazabilirdim ama oynamadığım bir ırk için 1şiler yazmak istemedim. yanlış bilgi vermek hiç vermemekten daha kötü 1şi. bell keza öle. çok sağlıklı bilgi veremem.

    evasion GM olduğu zaman offical serverda 31 maximum dodge verirdi. şimdi private serverlarda yada yeni patchde ne veriyor bilmiyorum.
    striker Ranged skillerin tamamını kullanabilir. tek ihtiyacı olan Range PT.
    Archon olmaya niyetli arkadaşlara sesleniyorum. Archon olmak için gereken en önemli şey çok sağlam bir guild. Eski officaldan Novus ve Lumenin en sağlam guildleri de oyuna geri dönüyor. Ascension - virus bunlardan bazıları. bu guildler 8-10 senedir varlar. en az 200-300 üyeden olusuyorlar. rakkam komik gelmesin cok ciddiyim. üyelerden bazılar profesyonel oyuncular. turnuvalara katılıyor ve para kazanıyorlar. Büyük guildlerin tamamında ciddi hiyerarşiler ve kurallar var. PT - item - exp durumlarını sürekli güncelliyorsun. Çoğu Yapılanmalarını bitirdi bile. Kimin hangi classla oynayacağı alt guildin ne olacağı alt charlar ittifaklar vs.vs.. Asc ve virus şu an yeni serverdaki en sağlam guildler olarak gözüküyor. Dasubel de Shadow Legion ında oyuna katılacağı kesin ( değişik bir isimle katılabilirler). private serverlarda oynayan coğu oyuncu için üzülerek söylüyorum oyun kısa soluklu olacak. PT-EXP-item oranı yüksek serverlara alışkın insanlar 1x serverda umduklarını bulamayabilirler.
    item drop rate i düşük olduğu için çoğu bossdan eliniz boş bile döndünüz olucak. iyi bir char ve itemlerle günde kasabileceğiniz maximum para miktarı iyimser ihtimalle 70/80 m iken şimdi rare orelerden caos ve caos cure potların 1er tane düşmesi nedeniyle 40/45 m civarına geriledi.
    sizlere tavsiyem şu guild olayını biran önce halledin.


    Oyun 2006'da betaydı... 2009-2006=3 yıl olmuş Offical'ı çıkalı...

    Bir Guild max 50 kişi... Gülüyorum (_|_)'le... :)

    Offical Solus'ta ırk başına max on-line kişi 350 idi. Serverda 3 ırkın toplamı ancak 1000'i buluyordu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GARYOSAVAN -- 14 Ocak 2009; 0:34:28 >




  • Peki bir soru, bu değişikliklerden sonra ne olacak server'a yenilik olarak ?...
  • Eskiden olan hiçbir şey değişmemiş benim gördüğüm kadarı ile. Sadece yeni bir sürü yüzük kolye eklenmişki güç dengesi Accretia'dan tarafa kaymış.
    En alttaki takılara bak.
    http://www.playrf.com/GameInfo/Item/OverView.asp

    Buradan da tüm itemlere bakabilirsiniz:
    http://www.playrf.com/gameinfo/Item/Weapon/Weapon_DetailNew.asp



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GARYOSAVAN -- 14 Ocak 2009; 1:55:16 >




  • baya yazıp cizmiştim ama şimdi gereksiz polimiğe girmeye gerek yok diye sildim
    ingilizcesi olan arkadaslara tavsiyem ben ve garyo gibi oyunda saglam bi yabancı guilde girmeleri.
    Tarih tekerürden ibarettir (anlayan anladı)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Deniz.. -- 14 Ocak 2009; 2:14:43 >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: .Deniz..

    baya yazıp cizmiştim ama şimdi gereksiz polimiğe girmeye gerek yok diye sildim
    ingilizcesi olan arkadaslara tavsiyem ben ve garyo gibi oyunda saglam bi yabancı guilde girmeleri.
    Tarih tekerürden ibarettir (anlayan anladı)

    Bencede

    deniz sen gelmicekmisin?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.