Şimdi Ara

RF Online Türk Sunucusu 20 EKİM OPEN BETA!! (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
385
Cevap
0
Favori
10.700
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • o bölümleri değiştirmek için gerekli programlar var.eskiden bende private server açmak için takılmıştım :D ama CCR kullanmanıza izin vermez sanırım
  • quote:

    Orijinalden alıntı: destanayhan

    o bölümleri değiştirmek için gerekli programlar var.eskiden bende private server açmak için takılmıştım :D ama CCR kullanmanıza izin vermez sanırım


    Private işleyişi ile Official işleyiş tarzı farklı olduğu için yapılmaz

    Ama şu bi gerçek böyle durumlarda her zaman private ta daha çabuk sonuca ulaşılır. Officialda bir işin olması için belli aşamalardan geçmesi gerekir.


    Ekip adına şunu söylemeliyimki gerçekten bu işe gönül vermişler ve çalışıyorlar. Eğer siz bir yerde bir hata görürseniz bunu bildirin. Mutlaka onlar not alınıp düzeltilmek için sıraya konuyor. Şimdi bazı arkadaşlarımız diyorki ben oyunda gm görüyorum o kadar yazıyorum ama cevap vermiyor. Eğer bir sorun olduğu zaman önce ticket göndermeyi mutlaka unutmayın. Şimdi closed beta da az kişiyiz ancak Open beta da bu sayı mutlaka artacaktır. Herkes bu şekilde yapmaya kalkarsa gm asla yetişemez. O yüzden mutlaka ticket gönderin.


    GM lerin ilgilenmediğini söyleyen söyleyen arkadaşlarımız olabilir. Ama yardımı prosedüre uygun şekilde yaparsanız mutlaka size en kısa zamanda dönerler. Siz sistemi düzgün kullanırsanız yoğunluk yaratmazsanız herkesin sorunu çabuk çözülür. Ben mesela bu gün closed beta da birşey yaptım yanıma 3 tane GM karakteri geldi. Dediğim gibi önemli olan tek şey yardımı nasıl isteyeceğiniz.




  • Wade teşekkür ederim. Bu arada ofisteki hemen hemen herkezin Datavase müdahale edecekkadar bilgisi var:) ama yetki yok işte.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: emreslmn

    Wade teşekkür ederim. Bu arada ofisteki hemen hemen herkezin Datavase müdahale edecekkadar bilgisi var:) ama yetki yok işte.

    Kusura bakmayın bu konularda cahilim. Datavase ne? Data = Bilgi, Vase = Vazo => Bilgi Vazosu... :P



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GARYOSAVAN -- 12 Ekim 2010; 8:12:01 >
  • DataBase. Demek ısterken KLAVYE=Bilgisayarda veri girmeye yarayan ve seninde uzun zamandır kullandığını düşündüğüm üzerinde tuşlar bulunan alet. sayesinde v harfi kullandım. :)
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.