Şimdi Ara

REZİLLİK SÜRÜYOR - D-Smart'ın Yeni Üyeye 3 Kuruş İçin Yaptığı Rezillik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
2.329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 28 Aralık'ta D-Smart Hd Plus ve maxi paket satın aldık, üyeliğimiz o gece aktive oldu. 24 ay taahhütlü üyeliğimiz aylık 45 TL olacaktı, bunun yanında DVD-Club hediye dediler. Bugün ilk fatura maille geldi, 56,60 TL istiyorlar. Müşteri temsilcisini aradım, farkı sordum, faturadaki ekstra 11 TL için iki çingenelik yapmışlar.

    1) Bana aylık faturamızın söylendiği gibi aylık 45TL değil, 50 TL olduğu söylendi, ekstra 5 TL'yi, 24 ay taahhütümüz dolayısıyla bize hediye olan DVD-Club için istiyorlarmış, hem bize d-smart bayinde söylenenle hemde kendi sitelerinde söyledikleri ile çelişiyorlar. Buraya kadar masum bir hata olabilir, zaten sonuna kadar haklıyız, düzeltilir, ama iş bununla kalmıyor.

    2) Asıl çingenelik burada başlıyor, ve masum bir hata falan da değil, diğer ekstra gelen 6.5 TL'yi ise 28 Aralık gecesi ile 31 Aralık gecesi olan üyeliğimiz için istiyorlar. Millet üyeliğinizin ilk ayını bedava yapalım, ilk ay herşey açık olsun derken, d-smart ise üyeliğimiz ay sonunda başladığından, ilk 3 günün parasını almaya çalışıyor. TAM REZALET.

    1 kerelik 11 TL fazla vermek bizi batırmaz, veya bu parayla d-smart ihya olmaz, ama ilk günden müşteriyi küstüren böyle küçük miktarlar için yapılan rezillikten ötürü d-smartı kutluyorum.

    Konuyu şikayet ettim, müşteri temsilcisi fatura bölümüne bildiricez şikayetinizi, onlar sizi arar dedi, bekliyoruz şimdilik ama bu işin takipçisi olucam, bunlarda utanma sıkılma yok zannedersem, ilk günden kazıklamaya çalışıyorlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gkhannn -- 24 Ocak 2012; 21:40:06 >







  • bu firma sirf camur bende bulastim sorma hocam d smart arti internet aldim hd pvr internet 12gb limitli fatura 65 gelecegine bir ay 30 diger ay 100 bazen hic gelmiyo sonraki ay 130 geliyo
  • buyuk ayıp etmişler bu tutarsızlık nıyeeeee
  • d smarttan uzak durmak lazım.bende full paket +internet ( 12 gb ) 69 tl ye anlaştık.ama faturalar 79 geliyor.aradığım zaman size yanlış bilgi vermişler diyorlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canbazgs58 -- 24 Ocak 2012; 13:10:06 >
  • Sırf bu yüzden taahhüt olayına karşıyım. Seni 2 yıl boyunca mahkum ediyorlar. Kafalarına göre fiyat değişikliği bile yaptıkları oluyor ve bunu ödemek zorunda kalıyorsun. Bütün firmalar için söylüyorum.
  • benim tahahütüm yok.d smartı kapatırsam ne kadar para öderim acaba.birde cihazı satın alsam kaç paradır?
  • d smart ne bekliycen
  • Arkadaşlar bugün yine aradım, aylık 45TL değil 50TL diye ısrar ediyor, hem bayi bize bize 45TL dedi, hem aşağıdaki kendi siteleri 45TL diyor, müşteri temsilcisi bir değişiklik yapamayız diyor.

    http://www.dsmart.com.tr/aylik-abonelik-ucretleri (Bizimki D-Smart HD Plus, Maxi paket, 24 ay taahhütlü)

    Yakında iptal edicez heralde, yarın bir bayiye gidip konuşacağız, niye fazla veriyoruz diye. Bizim kullandığımız kampanya öyle güzel ki, aylık normal 45 değil 50 TL ödüyorsun, büyük bir avantajın oluyor. Bu iş hallolmazsa iptal ettiricem, elimden geldiğince tüm imkanlarımla, dostu, arkadaşı, forumdakileri uyarıp, uzak dursunlar bunlardan diye uğraşacağım. Yüzsüz herifler



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gkhannn -- 24 Ocak 2012; 22:22:56 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Gkhannn

    Arkadaşlar bugün yine aradım, aylık 45TL değil 50TL diye ısrar ediyor, hem bayi bize bize 45TL dedi, hem aşağıdaki kendi siteleri 45TL diyor, müşteri temsilcisi bir değişiklik yapamayız diyor.

    http://www.dsmart.com.tr/aylik-abonelik-ucretleri (Bizimki D-Smart HD Plus, Maxi paket, 24 ay taahhütlü)

    Yakında iptal edicez heralde, yarın bir bayiye gidip konuşacağız, niye fazla veriyoruz diye. Bizim kullandığımız kampanya öyle güzel ki, aylık normal 45 değil 50 TL ödüyorsun, büyük bir avantajın oluyor. Bu iş hallolmazsa iptal ettiricem, elimden geldiğince tüm imkanlarımla, dostu, arkadaşı, forumdakileri uyarıp, uzak dursunlar bunlardan diye uğraşacağım. Yüzsüz herifler

    hepsi dolandırıcı bunların.kimse bulaşmasın.en iyisi normal uydu alıcısı hemde bedava.




  • Benim de dsmart güvenim hiç yok. 3-4 yıl once receiver i satin aldım. sıkıntı yok tu ta ki , müsteri hizmetlerinden arayıp 29 tl lik full paketi 12 ay kontratlı 12.9 TL teklif edip kabul etmemle sıkıntı basladı. Soyle ki , sinema kanallarında , orjinal dili secince alt yazı senkron olarak gelmiyor . MH yapılacak bir sey olmadıgını sorunun yayıncı kurulustan kaynaklandıgını belirtti. Komik ama bu hizmet için para alıyor. Teknik olarak yapamıyorsanız üyeliğimi iptal edin dedim , kullandıgım aylar için fark istediler. Bende odedigim paraları geri istedim , sattıgınız ürün ayıplı diyerek. Tam komedi , uygun gorurlerse orjinal dil , turkce alt yazı izleyebilecez. Neyse sürec devam ediyor. Sonucu paylasırım.
  • bana da, biten üyeliğimin sonunda, piyasa fiyatının daha üzeri bir rakama üyelik uzatma teklif ettiler. eğlence paketli modül şu an 186 TL, adamlar bana 220 TL fiyat çekiyorlar bay bay dsmart
  • Bana da 27 aralık da telefon açıp sizin için kampanyamız var kabul ederseniz sizi arayacağız diye otomatik mesajlı telefon geldi ben de kabul ettim. Bir kaç dakika sonra aradılar. Kullanmakta olduğum 29,90 TL'lik maxi HD paketime ilave 4,00 TL farkla toplam 33,90 TL'ye full paket teklif ettiler. Bende kabul ettim. 7 Ocakta fatura geldi bana 41,00 TL'si Ocak faturası, 2,99 TL'si 27 Aralık-31 Aralık paket geçiş farkı olmak üzere 43,99 TL fatura geldi. Ayrıca tanımladıkları paketin full değil, maxi+sinema HD olduğunu da belirteyim. Hemen müşteri hizmetlerini aradım, bana sizi biz aramamışız, bayi aramış dediler. Ben de arayan 444 lü numaranın kendi numaraları olduğunu, suçu bayi üzerine yıkamayacaklarını ortada dolandırıcılık olduğunu, hemen eski paketime geçiş yaptırmalarını ve kendilerinden şikayetçi olduğumu söyledim. Bana not alıyoruz 3 gün içinde aranacağımı söylediler. Biz de saf saf 3 gün bekledik ne arayan var ne soran. Sonra bir daha aradım bu ne rezillik diye, çıkan şahıs gayet yardımcı olacak bir tavırla, sözde bizi eski paketimize yeni fatura döneminden itibaren geçmek koşuluyla geçirdi. Bir ay geçti yeni fatura dönemi geldi ama ne görelim halen kazık paket ve fiyatta devam ediyoruz. Gene aradık M.H. de ki laleleri, karşıma çıkan lale ben bir şey yapamam, sizi bayi aramış ben sadece notumu alırım, sizi 3 gün içinde arayacaklar diye aynı teraneyi okuyor. Bu gün 2. gün arayan soran yok, muhtemelen de olamayacak.

    Şimdi arkadaşlar bu kaliteli .......larını tüketici mahkemesine mi vermek gerek, yoksa nitelikli dolandırıcılıktan mahkemeye mi vermek gerek. Sizce ne şekilde yapmamız gerek.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mgufer -- 2 Şubat 2012; 23:03:46 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: mgufer

    Bana da 27 aralık da telefon açıp sizin için kampanyamız var kabul ederseniz sizi arayacağız diye otomatik mesajlı telefon geldi ben de kabul ettim. Bir kaç dakika sonra aradılar. Kullanmakta olduğum 29,90 TL'lik maxi HD paketime ilave 4,00 TL farkla toplam 33,90 TL'ye full paket teklif ettiler. Bende kabul ettim. 7 Ocakta fatura geldi bana 41,00 TL'si Ocak faturası, 2,99 TL'si 27 Aralık-31 Aralık paket geçiş farkı olmak üzere 43,99 TL fatura geldi. Ayrıca tanımladıkları paketin full değil, maxi+sinema HD olduğunu da belirteyim. Hemen müşteri hizmetlerini aradım, bana sizi biz aramamışız, bayi aramış dediler. Ben de arayan 444 lü numaranın kendi numaraları olduğunu, suçu bayi üzerine yıkamayacaklarını ortada dolandırıcılık olduğunu, hemen eski paketime geçiş yaptırmalarını ve kendilerinden şikayetçi olduğumu söyledim. Bana not alıyoruz 3 gün içinde aranacağımı söylediler. Biz de saf saf 3 gün bekledik ne arayan var ne soran. Sonra bir daha aradım bu ne rezillik diye, çıkan şahıs gayet yardımcı olacak bir tavırla, sözde bizi eski paketimize yeni fatura döneminden itibaren geçmek koşuluyla geçirdi. Bir ay geçti yeni fatura dönemi geldi ama ne görelim halen kazık paket ve fiyatta devam ediyoruz. Gene aradık M.H. de ki laleleri, karşıma çıkan lale ben bir şey yapamam, sizi bayi aramış ben sadece notumu alırım, sizi 3 gün içinde arayacaklar diye aynı teraneyi okuyor. Bu gün 2. gün arayan soran yok, muhtemelen de olamayacak.

    Şimdi arkadaşlar bu kaliteli .......larını tüketici mahkemesine mi vermek gerek, yoksa nitelikli dolandırıcılıktan mahkemeye mi vermek gerek. Sizce ne şekilde yapmamız gerek.

    Bunlar böyle arayıp hakkını isteyince, ya safa yatıyorlar, ya bayi böyle yapmış diyip ona suç atıyorlar, ya da biz sizi ararız diyorlar ama hiç beklemeyin kimse aramıyor. 3-5 lira ekstra almak için bu kadar insanın ahını alıyorlar, eğer ödediğiniz fatura artıyorsa her işlem mümkün, faturayı azaltan bir işlem isterseniz ellerinden hiçbir şey gelmiyor, haram olsun aldıkları her kuruş.




  • d smart hd full paket +12 gb internet 68.99 tl dediler bende kabul ettim bana hep 79.99 fatura geliyor .müşteri hizmetlerine ulaşamıyorum.sürekli bekletiyolar.iptal etmem durumunda 200 tl ye yakın ceza istiyolar.
  • oha sana gene iyi gelmiş bana eğlence + hd + dvd-club 64,26 geldi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.