Şimdi Ara

REZALET-YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selam arkadaşlar,
    yazıcı konusunda basımdan gecen ve halen gecmekte olan rezil bi olayı anlatıcam hem de ne yapabileceğim konusunda fikirlerinize ve degerli yorumlarınıza basvurcam.

    Bi kaç ay once ofise hp nin 6210 modeli yazıcı tarayıcı fotokopi fax tumleşik cihazından aldık.İlk aylarda makinadan da memnunduk aslında. Soraları kartusu akıtma sebebiyle bilgisayarı aldıgım yer olan vatan bilgisayara goturdum.Esas işkence bundan sora basladı. 1.5 ay fln urastıktan sora yazıcınızda bi problem yok yeni kartus alcaksınız dediler ve ben de yeni kartustada aynı problem olursa iade alıcaksınız deyip arkadasları almaları için gonderdim.Yazıcı bi geldi ADAPTOR YOK - TEPSİSİSİ YOK. Hemen yazıcıyı da aldıgım gibi vatan teknik servise gittim. tabi bizim adaptor ve tepsi cıkmadı.gonderdiğimiz teknik servste olabilir dediler akar bilgisayar mı akan bilgisayar mı ole bişi.. Neyse tabi ordan da cıkmadı. İşin sonunda uzun bi kovalama evresinden sora baktım makina yatıo bari yenisini alıyım dedim ve işte BU KONUDA KİMLERE NASIL YETKİ VERİOLARSA ALETİN TEPSİSİ TURKİYEDE YOK.YANİ YEDEK PARCASI YOK. Bıraktım kayp olanı bulmayı yenisini bida para verip bile alamıyorum + adaptorde mechul olmakla birlikte en yetkili agızların verdiği cevap ayarlarız bi adaptor. Ve 45 50 dolar gibi fiyatlar ..
    Burda ister Vatan a bulun ister Hp ye artık bi rezilik var ve ben yazıcıyı atma noktasına geldim.tuketici hakları konusunda veya genel olarak bana yol gosterebilirseniz cok sevinrm .

    Saygılar







  • hp'nin kendi servisi yazıcıyı kendi teknik servisine götürdüğünde asla adaptörü almıyor.senin printerı verdiğin teknik servis seni kazıklamış sanırım.ne de olsa o adaptörler çift voltaj çıkışlı olduğundan iyi para ediyor.geçmiş olsun.kartuşun akıtma nedeni de içine hava girmiş olması.
  • Sitenin adresini hatırlayamamakla birlikte şunları hatırlıyorum: Bu ismini hatırlayamadığım site tüketici koruma sitesiydi ve davacılara otomatik olarak numara falan veriliyordu ve şikayetçi olduğunuz işletme hakkında dava açıyordu, umarım benden sonraki arkadaşlar sitenin ismini hatırlarlar.
  • www.sikayetvar.zom gibi bişey vardı
  • yardımlarınız için teşekkürler siteye bakıyorum hemen..
    peki bu tepsiyi satın alabilcemiz bi yer varmıdır acab ya??
    saolun
  • siteye uye oldum.şikayetimi aynen yazdım.umarım bi cevap gelir veya artık gideni geri almayı gectim.bi şekilde yenilerini bulabilirim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.