Şimdi Ara

Revoltec Gamepad Precision Basic Mousepad İncelemesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
835
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merzah arkadaşımızın Pro modelini incelemesi ve Technics arkadaşımızın talebiyle Revoltec Gamepad Precision Basic ürününü incelemeye karar verdim.Fotoğraf kalitesi için yapabileceğim hiç bir şey yok,sahip olduğum tek resim çeken cihaz 1.3 MP cep telefonum.Kusura bakmayın.

    Ürünü Fireball'dan herşey dahil 32 YTL'ye aldım.Paket içeriği ürünün kendisi ve 1 adet kayganlaştırıcı banttan ibaret.

    Herşeyden önce ürünün malzeme kalitesi gayet güzel bu konuda bir çekinceniz olmasın.Kaliteli kumaştan bir yüzeyi var.Siyahın üstüne kırmızı Revoltec logosu çok estetik durmuş.

    Asıl nokta olan performansdan bahsedecek olursak açıkçası benim Logitech G7 farem ile pek konforlu bir hareket kabiliyeti yakalayamadım.Farenin hareketi epey ağırlaştı.Bu G7'nin ağır bir fare olmasındanmıdır yoksa G7'nin polytetrafluoroethylene ayaklarının padin yüzeyi ile olan uyumsuzluğumudur bilemiyorum.Şuan için tek umut kayganlaştırıcı bantlar.Onlarıda bir fark yaratmazlarsa boşa harcamış olmayayım diye endişelendiğimden denemedim.Deneyip bir fark yakalarsam incelemeyi güncelleyeceğim.Zemine oturma konusundada çok iyi.Oyun oynarken kesinlikle kayma olmuyor.

    Toparlayacak olursak G5,G7 sahipleri bu ürüne fazla yaklaşmasınlar.Bence bu pad en güzel hafif bir fare olan Razer Diamonback ile iyi gider.Herşeye rağmen fiyatına oranla kaliteli bir ürün.Farenizle uyum sağlayacağına inanıyorsanız çekinmeden alabilirsiniz.Biraz daha para ödeyip pro modelini almakta mantıklı bir seçenek olarak öne çıkmakta.

    İşte resimler;
     Revoltec Gamepad Precision Basic Mousepad İncelemesi


     Revoltec Gamepad Precision Basic Mousepad İncelemesi


     Revoltec Gamepad Precision Basic Mousepad İncelemesi


     Revoltec Gamepad Precision Basic Mousepad İncelemesi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gökberk -- 14 Kasım 2007; 18:35:09 >







  • Eline sağlık fikirlerini yazman bile çok güzel
    Bu arada mousepad incelemeleri artmış oldu
  • slm bu pad den aldım zaten mx3200 topic'inde belirttim.benim çok çok hoşuma gitti ve jayganlaştırıcı bantı uygulayınca mouse'nin hareket kabiliyeti baya arttı mousepad üstünde resmen kayıyor. tavsiye ederim...
  • Bu mousepad teflon mu?
  • inceleme için teşekkürler mousepad gerçekten önemli
  • sizlere Nova Killer modelini tavsiye ederim. bence çok kaliteli ve başarılı bir ürün. hem de cidden büyük ebatlarda. şu an hepsiburada.com'da 40ytl'e satılmakta
  • Teşekkür ederim eline sağlık
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.