Şimdi Ara

RESTORANT ADİSYON PROGRAMI ÖNERİLERİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
1
Favori
7.111
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  •  RESTORANT ADİSYON PROGRAMI ÖNERİLERİ



    GoPOS Restoran Adisyon Programı

    Kurulum Ve Bakım Ücreti Yok.

    İlk 15 Gün Ücretsiz!

    Çevrimiçi ve Çevrimdışı, Hızlı Güvenli ve Sorunsuz Tüm Cihazları Destekler. 7/24 Teknik Destek Hizmeti ile %100 Müşteri Memnuniyeti.




    Franchise & Çoklu Şube Yönetimi


    ? GoPOS pos sistemi franchise çevrimiçi çevrimdışı ideal çözümü sunar

    ? Tüm şubelerinizi tek hesap altında yönetin

    ? Satışlarınız, Stoklarınız, Çalışanlarınız, Müşterileriniz bilmeniz gereken her şeyi tek bir pencereden izlemenizi sağlar.



    Yemek Sepeti, Getir, Trendyol, Migros Entegrasyonu


    GoPOS restoran otomasyon programı Yemeksepeti, Getir, Trendyol, Migros yemek ile tam entegre çalışmaktadır. Yemek Sepeti, Getir, Trendyol, Migros yemek ile gelen siparişler paket servis ekranına düşer ve otomatik yazdırır.



    QR Menü, Online Satış


    GoPOS Restoran programı eklediğiniz kategori ve ürünleriniz anında qr kod menü ve online satış sistemine dönüştürüyor. Fiziksel menü basma, ürün güncelleme, fiyat değiştirme maliyetlerine son.



    GoPOS Mobil Raporlama


    Mobil Adisyon Sistemi Raporlama İle İşletmenizle İlgili Tüm Ünler Satış Analizleri, iade, ikram. İskonto ve Çalışanlar Hakkında Ayrıntılı Rapor Verilerini İOS & Android Mobil Patron Uygulama Üzerinde İstediğiniz Yerde Takip Edin.



    Caller ID ?Sabit ?Mobil ?Voip


    Gelen arama esnasında tüm müşteri bilgilerine anında erişim sağlayın. GoPOS Mobil Caller ID Android, Sabit hat, Voip telefon kullandığınız cihazınıza bir çağrı geldiğinde, bu çağrı GoPOS restoran yönetim sistemi üzerinde direk olarak görülebilir.



    Yazar Kasa Ve E Adisyon Entegrasyonu


    GoPOS adisyon programı yazar kasa ve mobil POS cihazları Hugin, İngenico ile entegre çalışıyor. gelir idaresi başkanlığı (GİB) ‘in yayınladığı E-adisyon sistemi ile GoPOS entegre çalışmaktadır!



    Ürün Stok & Reçetelendirme Yönetimi


    GoPOS Adisyon sistemi ürünlerinizin stok girişlerini ve takibini yapabilirsiniz. Ürün reçetesi hazırlanan mamullerin hammaddelerinden oluşturulan maliyet etiketidir. Satılan ürünleri oluşturan hammaddeleri ekleyerek her satışta eklenen oranda stoktan düşmesini sağlamaktadır.



    Ürünler ve Menüler


    Ürünler menü grupları oluşturabilirsiniz, Ürünlere ek özellikler verebilir, ek özellikler içinde fiyat belirleyebilirsiniz. Ürünler için gramajla satış, Az, Tek, 1.5 ve duble porsiyonlar tanımlayabilir ve fiyatlandırabilirsiniz.



    Gider Yönetimi


    Personel ücretlerinizi, ürün firelerinizi, kira, elektrik, Manav, Kasap vergi vs. ödemelerinizi gider olarak kaydedebilirsiniz. “İşletme Net Kâr Raporu” ile giderleriniz düşüldükten sonra net kârınızı görebilirsiniz.


     RESTORANT ADİSYON PROGRAMI ÖNERİLERİ





    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoPOS -- 4 Ağustos 2023; 12:49:42 >




  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.