Şimdi Ara

Resident Evil Yaratıcısı Shinji Mikami Yeni Stüdyo Kurdu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
24
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
     
    Usta oyun geliştiricisi olarak karşımıza çıkan ve Resident Evil serisiyle ön plana çıkan Shinji Mikami, yeni bir oyun stüdyosu kurdu. Bu hamle, Shadows of the Damned Hella Remastered web sitesindeki biyografisi aracılığıyla ortaya çıktı ve şirket hakkında daha fazla ayrıntı paylaşılmadı. Stüdyonun adı ise Kamuy Inc. olarak karşımıza çıkıyor.
     
    Shinji Mikami tasarımcı Goichi Suda ile beraber yeni proje yapmak istiyor
     
     
     
    Shinji Mikami, popüler oyunlarla beraber adını duyurmuş ve sektörde büyük bir deneyime sahip isimlerden biri. Mikami, 2023 yılında 2010 yılında kurduğu The Evil Within, Ghostwire: Tokyo ve Hi-Fi Rush'ın arkasındaki stüdyo olan Tango Gameworks'ten ayrıldı. Bu stüdyo o dönemde Bethesda'ya satıldı.
     
    Mikami yaptığı açıklamalarla beraber en iyi yıllarının ilk Resident Evil'i, 2002 GameCube yeniden yapım sürümünü ve Resident Evil 4'ü yönettiği zamanlar olduğunu aktarıyor. Bu dönemde bildiğiniz üzere Capcom şirketinde görev alıyordu.
     
    Günümüze gelirsek Mikami şu anda Goichi Suda ile birlikte Shadows of the Damned Hella Remastered üzerinde çalışıyor. Bu projenin dışında Suda, yeni bir oyun deneyimi daha sunmak istediğini belirtiyor.







  • Efsane lord :)

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.