Şimdi Ara

Resident Evil 6 oyunu bilenler bi bakabilir mi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • beyler oyunu 2 gün önce indirimde aldım steamdan.şikayetlerim var bu oyunu anlayan bilen ustası olan yardım etsin çıldıracam.oyunda ateş edemiyorum sığır gibi bakıyo karakterim zombilere. laptopdan oynuyorum kullandığım mausda yeni 1 hafta olmadı alalı. everest sgm-x10 oyuncu mausu. bu mausla ateş etmiyor ha ediyo ara sıra. laptopun maus pad inden sorunsuz istediğim zaman ateş edebiliyorum. ancak mausla edemiyorum. şimdi diceksiniz mausda sıkıntı var hayır ondada bişi yok. cs go oynuyorum hiç bi sıkıntı yok. sadece re 6 da nişan alıp silahla ateş etmede sıkıntı var hatta re 6 da melee atak yapabiliyorum yumruk filan vurabiliyorum istediğim zaman sadece nişan al ateş et sıkıntı. nolur bi çözüm söyleyin oyunda bi sıkıntı var belli ama çözemedim.

    + olarak multiplayerla ilgili sorularım var

    1- çoklu oyuncuda ölünce odadan çıkılıyormu çünkü adamın biriyle oynuyordum öldüm ve en son kayıt yerinden başlat dedimde adam yok oldu.
    2- çoklu oyunucuda topladığım yetenek puanlarına ulaşamıyorum.yani yuakrdada dedim gibi öldüm ve baktım adam yok çıktım oyundan yetenekleri kullanayım diye ama 0 puan gözüküyor.
    3- yine bu oyunda adam çıktı ve ben 2. karakterdim helene oynuyordum oyunu kuran o çıkan adamdı.şimdi o çıktı ya oyun banamı kaldı benim yanıma başkası gelebilir miydi?

    şuan için sorularım bu kadar. nette aradım taradım fan sitesi bulamadım total war daki gibi bişi aradım ama yok. en aktif forum siteside burası gözüküyor lütfen yardım edin







  • yardımcı olucak yokmu
  • Saçma gelebilir ama ateş edememenin iki ihtimali var (korsan sürüm değilse)
    1-Mermin kalmamıştır
    2-Fire tuşu belirlenmemiştir. Ayarlardan kalvye ayarına girip fire yazan yere tıklayıp sol tıka basıp tekrar dene derim.

    Online konusunda bilgim pek yok 1-2 yıl önce steam sürümü coop'u acayip lag yediğinden gıcık olup kapamıştım, single oynayıp bitirmiştim.
    İlk önce oynadığın kişi senin öldüğünü görüp seni atmış olabilir ya da sinirlenip oyundan çıkmış olabilir
    Yetenek puanını coop modda bilmiyorum ama single ile aynıysa oyun save etmeden ölmüş ya da bağlanın kopmuşsa yetenek puanı para vs gelmez.
    Biri çıkınca otomatik olarak server kurucusu sen oluyorsun, evet biri gelebilir.
  • Ustanak U kullanıcısına yanıt
    kardeşim melee ataklarda sol tık vuruyo ve mermim tam ateş etme tuşu atanmış durumda ve zaten default ayarlarda diyorum ya bazen ediyo bazen etmiyo ateşi.neyse zaten ateş etmeyi q tuşuna ayarladım artık napayım elimden gelen bişi yok
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.