Şimdi Ara

REQ: HTC Desire 200 System Dump

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.008
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,

    HTC One kullanıcısıyım ancak ikinci bir telefon olarak HTC nin giriş seviye android telefonu HTC Desire 200 modelini satın aldım. Kullandığım bazı programlar root özelliği gerektirdiğinden cihazı root etmek isterken soft brick oldu. System Dump almadığımdan ve cihaza ait hiçbir rom bulunmadığından tek çarem başka bir HTC desire 200 kullanıcısınından system dump almasını rica edip boot.img ve recovery.img dosyalarını flashlamaktı. Öyle de yaptım ve XDA developers forumlarında bununla ilgili bir konu açtım. İlgili konuyu XDA Forums adresinden takip edebilirsiniz. Burada avrupa sürüm HTC Desire 200 kullanan bir arkadaş sağolsun system dump alıp dosyaları paylaştı. Cihazıma flashladığımda cihaz açıldı ve çalıştı. Ancak sorun şu ki system dump alan arkadaşın cihazı TR cihazı olmadığından benin cihazım ile uyum sorunu yaşadığından şuan cihazda wifi çalışmıyor. Sizlerden ricam şu ki, eğer bu cihazı satın almış veya kullanan biri var ise, system dump alıp boot.img dosyasını paylaşabilir mi? Bu cihazı satın alıp root etme sırasında sorun yaşayan, cihazı brick olan ve kurtarmaya çalışan bir çok kişi olduğunu görüyorum. Bu arada cihazı HTC Türkiye servisine gönderdiğimde 300 TL servis ücreti talep ettiklerini de belirtmek isterim. Şimdiden teşekkürler.







  • hocam şu anda custom recovery varsa başka bir rom veya kernel kullanın htc de sense arayüzlü custom romlar çok güzel.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • atp96 kullanıcısına yanıt
    Malesef custom recovery veya rom yok bu cihaz için. Kullanıcısı fazla olmadığından geliştiriciler de üzerinden bu cihaz üzerine çalışmamış. Tek yapılabilen root etmek :(
  • RUU dosyası yok mu bu telefon için?

    Edit: Baktım yokmuş. Daha HTC One'ın bazı versiyonları için bile yok bu telefona olmaması normal gerçi.

    Umarım kullanan biri çıkar da yardımcı olur size.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StG 44 -- 19 Mart 2014; 16:16:10 >
  • Malesef RUU tool yok. HTC Türkiye zaten yardımcı olmuyor ama bunun için HTC Amerikaya yazdım. Bir süre beni oyaladılar. RUU tool göndericez dediler sonra ne olduysa birden malesef ruu tool yok dediler kestirip attılar. Anlayacağınız tek çare Türkiye'den alınmış başka bir HTC Desire 200 modelinden system dump alarak boot.img dosyasını flashlamak :( Umarım bunu yapabilecek bir HTC Desire 200 kullanıcısı vardır Türkiye'de :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.