Şimdi Ara

Report Botu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle selamlar bugün hesabımın övgüsü çok az olduğu için ücretsiz övgü için ekle isimli bir hesaba arkadaşlık isteği attım kabul etti atabilir misin diye sordum üç tane +rep güvenilir tarzı yorum yapmamı istedi ben ve iki arkadaşım yani birisi attı aynı zamanda da ücretli övgü atıyordu hesabımda 1.10 tllik bir skin olduğunu söyledim tamam 50 övgü atarım dedi toplamda 34 övgü geldi neden böyle olduğunu sordum bu paraya bu kadar tarzı bir yorum yaptı neden sözünde durmadığını söyledim sinirlendim ve bir kere amk yazdım bunun üzerine hesabına report botu atacağım dedi 980 tane koydum 10 15 dakika sonra güven faktörün kırmızı olur hilelerle oynarsın dedi çok fazla report yersem overwatcha düşerim ow banı yeme olasılığım var mı son oyunlarım W W L L L W diye gidiyor bazılarında smokedan vurdum ban yeme olasılığım var mı adama atmaması için yazdığımda ise envanterimdeki diğer skinleri istedi şantaj yaptı cidden çok korkuyorum başka hesabım yok ban yer miyim (isteyen olursa adamın profil linkini atarım)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Okuduktan sonra garip bir gülümseme geldi
  • düşüncen nedir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yigituzunn

    düşüncen nedir
    hile kullanmadıysan bir şey olmaz
  • Bir çok kişi karşı çıkabilir bilmiyorum ama övgü botu hiç bir işe yaramaz kardeşim .. Report bot da aynı şekilde %90ı işe yaramaz. Diyelim ki yaradı ve ow düştün. Smoke yada kapıdan vurman seni banlatmaz. Önemli olan izleyen kişiler sadece bir iki vuruşuna değil tüm oyundaki hareketlerine göre fikir yürütür. Mesela Mid kapıdan boşluk kısmını değil soluna doğru belirli mesafe ayarlayıp aim tutarsan rahatlıkla vurursun ve bir çok kişi hile olduğunu söyler vs vs...

    Velhasıl; kimseye 1 kuruş skinini verme hile kullanmadı isen senin için bir sorun olmaz.İsterse sabbbaha kadar raporlasın. He şu var güven faktörünü etkileme olasılığı var..

    Güven faktörü üzerinde yaklaşık 3 aydır çalışma yapıyorum. Bir çok youtuber ,redditte bu tür video ve yazıları okudum. Şimdi her izlediğim ow sayısını tutuyorum ortalama kaç tanede bir XP ödülünü veriyor. Kırmızıdan sarıya çıkmak için kaç adet Ow izlemişim , Kaç OW TP ödülü almışım ,analiz yapıp aklıma gelen bütün forum ve steam tartışmalarında paylaşacağım..

    Çunku videoların %90ı aynı şeyleri söylüyor. Ben Övgü botu almadan bir kırmızı güven faktörüne sahip hesabı yeşile çıkarabilirim ..

    Bukadar şeyi neden anlattığımı soracak olursan , Kırmızı dahi olacak olsan minnet etme çakallara. Ban yemezsin olaki faktorun dustu cıkarırsın.




  • hiç bir şey olmaz. skinleri almaya çalışmış
  • güven faktörü için şöyle bir şey söylemek istiyorum bi arkadaşımla neredeyse her gün oynarız ve güven faktörü konusunda kendisi aşırı takıntılı görür görmez söyler onun dışında da çoğu kişiyle girdim güven faktörümde bir sıkıntı yoktu aynı gün işte o çocuk güven faktörün sarı dedi arkadaşımla girdim baktım sorun yok bugün de report botu atacağım dedikten sonra girdim yine sarı veya kırmızı hiç bir uyarı yoktu ya skinleri koparmaya çalıştı yalan söyleyerek ya da atmadı report botu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yigituzunn

    güven faktörü için şöyle bir şey söylemek istiyorum bi arkadaşımla neredeyse her gün oynarız ve güven faktörü konusunda kendisi aşırı takıntılı görür görmez söyler onun dışında da çoğu kişiyle girdim güven faktörümde bir sıkıntı yoktu aynı gün işte o çocuk güven faktörün sarı dedi arkadaşımla girdim baktım sorun yok bugün de report botu atacağım dedikten sonra girdim yine sarı veya kırmızı hiç bir uyarı yoktu ya skinleri koparmaya çalıştı yalan söyleyerek ya da atmadı report botu
    Hile yoksa bir şey olmaz, takmayın kafaya.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.