Şimdi Ara

Replika Telefon Önerir misiniz ? DEĞİŞTİ : HANGİ ÇİN TELEFONUNU ÖNERİRSİNİZ ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
108
Cevap
3
Favori
41.788
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar biraz kaliteli telefonlar kullanmak istiyorum . daha önce atrix kullandım ama ekranı daha büyük bir telefon alacağım en azından masaya konduğunda kendini fark ettirecek cinsten , ne alsam karar veremedim .

    Replika note2 düşünüyorum ama onda da özelliklerin nasıl olması gerektiğini bilmiyorum , işlemcinin felan . Sonuçta öğrenci adamız paramız boşa gitmesin .

    Replika ve bu bölümde bulunan çin malları arasında kararsız kaldım . Benim için ekranı büyük , çözünürlüğü yüksek ve donanım açısından iyi olsun yeter (geriye de bir şey kalmadı zaten :) )

    Bütçe şimdilik yok 300-500 arasında olabilir . Aslında replika olsa daha iyi olur , en azından markası felan olur , üzerinde samsung yazar

    Tavsiyelerinizi bekliyorum

    --------------------------------------------------------------------------------------

    Replikadan vazgeçtim . Çin malı telefon düşünüyorum ama ne zamandır kendime güvenemedim . Bütçe 200-300 tl arasında . Şu an kullananlar , yurt dışından getirenler , aliexpress vb. hakkında bilgi sahibi olanlar , tecrübeli kişilerin önerilerini bekliyorum

    Özellikler min. 1gb ram çift çekirdek , 4,5 inc max. 2gb ram 4 çekirdek 5.5 inc :) daha fazlada olabilir ama bu fiyat aralığında zor gibi

    şöyle kaliteli , elimizde patlamayacak bir telefon yok mu ? Piyasada çok telefon var , bu forumdaki konularda bile kaç tane telefon var . Telefonların ismini tek tek yazıp sormak yerine tavsiye bekliyorum ve çinden nasıl getirteceğimiz , iade , mail atımı vb . Neyse ben böyle aynı şeyleri tekrar edip durmiyim :) tavsiye bekliyorum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maremkurt -- 28 Temmuz 2013; 14:55:58 >







  • Replika önermem

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • maremkurt kullanıcısına yanıt
    Replika telefona verilmiş paranın çöpe atılmış paradan bir farkı yoktur. Biraz daha para biriktirin ikinci el temiz telefon bulmaya bakın. Türkiye gibi yeni modele geçmek için daha bir senesi dolmamı gıpgıcır telefonlarını satmaya çalışan insanların yaşadığı bir ülkede temiz ve üst düzey telefonları ucuza getirmek çok zor değil.
  • kemalboran kullanıcısına yanıt
    Neden replika telefonları önermiyorsunuz ? Çin malı hakkında ne düşünüyorsunuz ?
  • Neden ?
  • maremkurt kullanıcısına yanıt
    Oppo, Huawei, ZTE, Meizu gibi firmaların üst seviye kaliteli Çin malı telefonlara bir diyeceğim yok. Neredeyse diğer bilinen markalarla benzer kalitede cihazlar üretiyorlar ve fiyatları da neredeyse bilinen markalarla aynı, kaldı ki bu telefonları Türkiye'den temin etmek imkansıza yakın, bulunsa bile fiyatları pahalı.

    Replika olarak belirtilen cihazlar ise gerek malzeme kalitesi, gerek yazılım desteği, gerekse çıkardıkları yazılımsal ve donanımsal sorunlar nedeniyle çöpten ibaret. İki gün sonra bozulacaktır, bozulmasa bile çıkardıkları yazılımsal sorunlarla illallah ettirecektir. Paranızı sokağa atmayın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemalboran -- 12 Haziran 2013; 21:14:10 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Lion Boy

    teknik destek yoktur.İmei düşebilir.Replika alcağına o paraya orjinal bir telefon alırım daha iyi

    Birde şu açıdan düşünürsek 300 liraya ne alınabilir ki?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 300 TL'ye android telefon alınmaz. Alınsa bile tat vermez. Telefon için 300 TL bütçe ayırsaydım alacağım telefon bu olurdu, pili de en az bir hafta gider hiç değilse.

    Samsung S5610
    http://www.bimeks.com.tr/urun/122426/samsung-s5610-metallic-silver.aspx



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemalboran -- 12 Haziran 2013; 21:17:01 >
  • Replika telefonların pikselleri 5 metre geriden belli oluyor.
  • ya arkadaşlar bu replika nedir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O zaman düşük fiyat yüksek kalite bakımından çin malı , kaliteli markalara bakacaz , onlara da güven olmaz , tüm hevesim gitti , tekrardan araştırıp düşüneyim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tipitipitip

    ya arkadaşlar bu replika nedir

    çakma
  • Peki çin malı olarak ne önerirsiniz ? Veya çin malı , kaliteli telefon alınır mı ?

    1-2 gb ram +5 inc bir şeyler arıyorum . Şu anda trde sadece atrix var 500tl civarında o da 4 inc . Ekranı büyük diye çin malı almaya değer mi ?
  • Hocam ben yaklaşık 1 senedir atrix kullanıyorum ve gayet memnunum fakat ekran küçük gelmeye başladığı için farklı model arayışlarına girdim bende senin gibi. 1-2 gündür araştırıyorum gözüme çinli üreticilerin telefonları takıldı. güzel modeller var ama maksimum 1 yıl sonra bu modellere çok fazla rom gelmemeye başlayacak. Ben standart bir kullanıcıyım rom çeşitliliği çok önemli değil dersen alabilirsin. Almaya karar verdiysen birkaç tavsiyem olacak;

    1)model bakarken başka üreticilerin taklit modellerine değil de özgün tasarımlı ürünlere bak, replika note2 ile orjinal note2 arasında malzeme kalitesi bakımından dağlar kadar fark olabiliyor.
    2)büyük ihtimalle yurt dışı sitelerden almaya çalışacaksın çünkü türkiye de bu ürünleri pek fazla satan yok, satanlarda 2 katı fiyata veriyorlar ürünlerini o yüzden alışveriş yaparken sıkıntı çıkmaması için paypal kullan.
    3)tavsiye istersen "zopo zp980" ve "zte grand x quad v987" önerebilirim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mert.tdg -- 13 Haziran 2013; 15:25:16 >




  • mert.tdg kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam .
    Burs parasını bekliyorum . Yatıp yatmıyacağı da meçhul . Ona göre bütçeyi belirleyeceğim
  • yurt dışı olayı baya riskli gümrük sorunu vs. baya karışık yurt içinden almaya kalksan 2 katı kar ile satıyo aç gözlüler benimde aklımda üst düzey çin malı telefonlar var ama gümrük yüzünden paramı çöpe gitmesini istemiyom
  • Gümrük işinin fazla riskli olduğunu sanmıyorum , adamla önceden anlaşıp eğer gümrükte kalırsa ürünü geri almasını isteyebilirsin . Güvenli satıcıları felan paylaşmış arkadaşlar sağolsun diğer konularda
  • öncelikle gümrük işi riskli bunun aksini kimse söyleyemez. Birde burada yazılan kişilerden kaçı çin telefonu kullanmış merak ediyorum. misal star s5 piyasadaki çogu telefonu katlar. Güncelleme diyorsunuz . piyasadaki telefonların tanınmış markaların kaçı 4.2.1 versiyon kullanıyor. şu andaki mtk6589 çin telefonlarının tamamına yakını 4.2.1 kullanıyor. hiç güllenmese bile elinizdeki marka telefonların birçoğunun bu versiyonu görmesi hayal. Bilmeden yazıyorsunuz. Zopo c2 umi x2 nasılmış bir araştırın.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: paganragon

    öncelikle gümrük işi riskli bunun aksini kimse söyleyemez. Birde burada yazılan kişilerden kaçı çin telefonu kullanmış merak ediyorum. misal star s5 piyasadaki çogu telefonu katlar. Güncelleme diyorsunuz . piyasadaki telefonların tanınmış markaların kaçı 4.2.1 versiyon kullanıyor. şu andaki mtk6589 çin telefonlarının tamamına yakını 4.2.1 kullanıyor. hiç güllenmese bile elinizdeki marka telefonların birçoğunun bu versiyonu görmesi hayal. Bilmeden yazıyorsunuz. Zopo c2 umi x2 nasılmış bir araştırın.

    Teşekkürler
  • Replika onermem.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.