Şimdi Ara

Replica Armani Saat

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
720
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba,

    Aliexpress'ten Replica Armani saat arıyorum. 40-50 dolar civarında birebir olsun istiyorum. Daha önce alan arkadaşlar yardımcı olabilir mi?



  • pnrcn2008 P kullanıcısına yanıt
    Merhaba ;
    Aliexpress'den devamlı alı-veriş yapan biri olarak önermeyeceğim ürünlerin başında replika saat gelmektedir. Replika saatlerin o kadar çok çeşidi ve kalitesi var ki, bunu internet üzerinden ayırt etmek inanılmaz zor bi durum. Türkiye'deki replika saat satan internet sitelerinden alman daha mantıklı bence. En azından güvenilir bir siteye denk gelirsen, değişim kolaylığı da yaşarsın.
    Fiyat olarak dediğin gibi 40-50$ arasında oluyor fakat bunun kargo tutarı daha yüksek, haa ben ücretsiz kargo seçeneği ile satın alacağım dersen takriben 45 gün bekliyorsun. Ve kesinlikle değişimi söz konusu değil, olsa bile geri gönderimi 30 gün tekrar yenisinin gelmesi 30 gün pehhhh :)) ölüm yani. Bildiğin ve tanıdığın ürünleri aliexpress'den alman daha garantidir. Replika saat olayına bence girme, Türkiye'de o kadar bu işi yapan siteler varken ne gereği var. Bildiğim site var, bende replika saat hastasıyım :))




  • quote:

    Orijinalden alıntı: pnrcn2008

    Arkadaşlar merhaba,

    Aliexpress'ten Replica Armani saat arıyorum. 40-50 dolar civarında birebir olsun istiyorum. Daha önce alan arkadaşlar yardımcı olabilir mi?

    Yardımcı olayım.
    Öncelikle alacağın saatin kodunu öğrenmen lazım.
    Örneğin AR0365 için;
    arama sekmesinde "AR0365" olur, "0365" olur, "A0365" olur, "AA0365" da olur.
    Şekildeki gibi aratırsan eğer, karşına o modelden birsürü çıkacaktır. Satıcıların fiyatlarına ve feedback skorlarına göre alışverişini yapabilirsin.
    3 tane armani saatim var 4.yü alıcam bu ay. Hepsini bu şekilde aldım çünkü sabit satıcı yok. Hiçbirinden başım ağrımadı.
    Dediğin gibi 40 dolardan başlar, 60-70 dolara kadar değişir. Kaliteleri de gerçekten güzel gönül rahatlıyla alışveriş yapabilirsin.




  • Güzel ayrıntı tşkrler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.