Şimdi Ara

Renkli lazer yazıcıda fotoğraf baskı kalitesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
5.908
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Küçük ölçekli bir ofis için fax tarayıcı yazıcı fonksiyonlu renkli baskı yapabilen bir yazıcıya ihtiyacım var
    lazer yazıcılarda fotoğraf baskı kalitesi iyi değil deniliyor çektiğim ürünlerin fotoğraflarını orta kalitede dahi olsa basabilirmiyim?
    eğer bu kalitede baskı alınabiliyorsa çok pahalı olmayan ve toner dolumu yapılabilen fiyatları çok uçuk olmayan bir yazıcı tavsiyesinde bulunusanız sevinirim.

    Yardım edeceklere şimdiden teşekkür ederim



  • dolabilen sistemler var mürekkepli tonerli almana gerek yok cok maliyetleri var onun ürün istersen ona göre de vereyim sana model.

    ama hazır dolabilen sistemler işini görebilecegine inanıyorum yüksek kapasite baskı ömürleri ve cıktıları var

    saygılar.
  • Mürekkep yazıcılardan bıktım lazer yazıcı almak istiyorum normal kalitede fotoğraf çıktısı alsın bana yeter böyle bir yazıcı tavsiye edebilir misiniz
  • samsung makinalarla ugrastıgım icin clp serisi olabilir baktın mı hic ? aklıma gelmiyor genelde kartuslu öneriyoruz böyle müşterilere biz
  • fotoğraf baskısı konusunda lazerler inkjetlerin yanına bile yaklaşamıyor maalesef yaklaşabilen varsada muhtemelen çok pahalıdır zaten lazerler için olan fotoğraf kağıtlarıda yeterince parlak olmuyor dolayısıyla baskı fotoğraftan ziyade kalın bir kartona basılmış çıktı gibi duruyor. bence orta şeker bir fotoğraf baskısına razıysanız canon mg5350 alın kolay dolum kartuşlarıyla kullanırsanız baskı maliyetinizde çok düşük olur. yok süper foto bassın dersenizde eğer bulabilirseniz (ki zor) epson PX serisinden herhangi birini bulamazsanızda epson XP600-XP700-XP800'den birini alın. Eğer tarayıcı illede gerekli değilse epson L800 sizi fazlasıyla memnun edecektir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chungkingexpress -- 11 Nisan 2013; 19:51:32 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.